zaelu Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 (editat) sbk 09 <3 Daca nu joci cu asa ceva... cel putin... orice moto sim e gay rau... din pacate... Editat Septembrie 5, 2010 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 NIci asta nu stiu cat de adevarat e pt ca nu simuleaza fortele (de inertie, centrifuga, etc) care actioneaza si asupra mobrei dar si asupra riderului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wowgamer Postat Septembrie 5, 2010 Share Postat Septembrie 5, 2010 VAND PSP PHAT MODAT + CARD 2 GB + 3 JOCURI ORIGINALE LA 400 RON psp-ul este in stare impecabila are pe card gran turismo ca dovada ca este modat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Eu joc WoW pe server blizz de 2 ani jumate. Cred ca bag o ora pe seara cand vin de la munca. Este relaxant. Am 2 conturi ca joaca si nevasta-mea in acelasi timp. Sunt curios cum o sa fie Knight of Old Republic cand o aparea la anul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oNuR Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Daca nu joci cu asa ceva... cel putin... orice moto sim e gay rau... din pacate... e o caruta de bani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Eu ma joc de vreo 4 ani Guild Wars, e un MMORPG fara plata odata ce cumperi jocul original, are 3 parti si 1 expansiune. In cateva luni trebuie sa iasa Guild Wars 2 , abea astept ... Care este diferenta dintre el si WoW? Poate cine stie ma convertesc cand apare GW2. Poti juca la fel online, cu prieteni, misiuni impreuna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metoxil Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 mie mi se par cam homo mmorpg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 mentionez ca nu am jucat guild wars niciodata dar niste prieteni tot incercau sa ma convinga si tind sa cred ca stiu diferentele importante: GW si GW2 sunt diferite in sensul ca GW seamana mai mult cu Diablo decat WOW iar GW2 va fi ca un WOW dar skillling diferit. GW avea niste hub towns unde jucatorii se adunau faceau partyuri de raid si mergeau in instante. GW2 va avea persistent world ca in WOW. ca si skilling: gw are cateva clase si fiecare clasa are o gramada de abilitati... spre 30 din care poti lua doar 8 cu tine in raid deci trebuie sa faci planning destul de serios. in rest, fain la gw a fost ca avea quest dialogs fully animated and voiced, nu doar un text box aiurea. asta iti da un feel mai special. si sa nu uitam ca odata ce ai cumparat gw si expansionurile nu mai platea sa poti juca... la wow mai ai de platit montly fee pe langa pretul jocului pentru ca practic sa ajungi la acelasi gear ca alti 350 oameni de pe server iar pentru asta ai lucrat cam 1 an daca nu esti infocat rau. PS: de ce sunt mai homo decat... sa zicem managerul de fotbal sau altele??? ca poti juca si cu niste elfite si in cazuri extreme elfi frumosi??? nu trebuie sa joci elf. poti juca una din minim 3 rase in fiecare. elfii intr-un joc trebuie considerati ca rase pentru fete si comunitatea gay... care este un segment destul de important in piata gaming. ar trebui sa fi prost sa nu profiti de asemenea market share, numai pentru ca pui pe cineva cu parul aranjat, piele alba si urechi lungi in joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad.tepes Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 o mica adaugire: elfii nu sunt NUMAI pentru gay & fete, ci si pentru cei care au un complex de superioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 eu joc WOW pe czone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 13, 2010 Share Postat Septembrie 13, 2010 http://www.ps3hax.net/index.php aici gasiti ca a aparut o modare pt ps3. suedezii care l-au scos initial sunt sub atacul in instanta a celor de la sony. insa in china au aparut deja clonele. cine are prieteni in china s-au scos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Joaca cineva Metin2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Asot Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 C.V : - 1 an C.S 1.5 - 5 ani C.S 1.6 - Far Cry -Crysis -Call of dudy In general FPS`uri ,doar NFS Underground 2 l-am terminat ( ca alt gen ) ...acum joc Sniper Ghost Warrior Am fost maniaca cu jocurile...nu prea mai am timp dar din cand in cand de relaxare mai joc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 momentan la nivel "high end" wow este mult peste alte jocuri ca si dificultate si complexitate, si in noul expansion se anunta a fi si mai greu. eu am priest healer/warrior tank/hunter dps pe nordrassil-eu ,serverul oficial. sunt curios ce o sa aduca la grafica expansionul, din pacate nu am prins cont in beta sa il admir. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 momentan la nivel "high end" wow este mult peste alte jocuri ca si dificultate si complexitate, si in noul expansion se anunta a fi si mai greu. Inseamna ca nu ai jucat EVE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maku Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 (editat) FEAR1+cele 3 expansionuri(mi se pare printre cele mai creepy jocuri cu o poveste extraordinara) la fel FEAR 2+expansion,Diablo 2 de vreo 8 ani astept Diablo 3 (cand apare ala adio viata) ....Crysis,NFS toate,am incercat WOW da nu ma prins,o s amai insist pana apare diablo 3 poate poate ,CALL OF DUTY MODERN WARFARE,WORLD AT WAR(superbe) si astept acuma sa apara ultimul CALL OF DUTY BLACK OPS care din trailere promite foarte multe.........am terminat si campania la STARCRAFT 2 WINGS OF LIBERTY foarte tari misiunile ......si cam atat...... p.s. daca stie cineva de data lansarii la Diablo 3 please share si God of War 1,2 astept sa bag 3 ul .....atat Editat Septembrie 17, 2010 de maku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Mesaj completat in acelasi ton... DCS A-10 urmeaza sa se lanseze in curind... luna asta cel mai devreme daca nu pina la finele anului. recomandat de vazut in 720p si full screen ca sa se vada detaliile calumea... deocamdata start-up -ul si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 mai joc asta din an in paste http://www.drivinggames.us/game/4/Speed-Bike.html nu l-am mai jucat de 1 an si ceva... si in 10 min am scos scor bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 * am si eu o rugaminte. cine stie de unde pot lua din Bucuresti un Need for Speed Most Wanted (PS2) si daca aveti idee cam cat costa acolo. nu vreau copi, vreau unul original. merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da'beorz Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 http://www.cauti.ro/produs--Electronic-Art...p--3131787.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
underix Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 http://www.emag.ro/jocuri-consola/joc-need...n-2--pEA4010034 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Octombrie 30, 2010 Share Postat Octombrie 30, 2010 (editat) * multzam fain! da'beorz & underix Editat Octombrie 30, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Octombrie 31, 2010 Share Postat Octombrie 31, 2010 Care este diferenta dintre el si WoW? Poate cine stie ma convertesc cand apare GW2. Poti juca la fel online, cu prieteni, misiuni impreuna? N-am mai intrat pe aici de ceva vreme .. . Guild Wars nu are un open-world, ci instances, missiuni, zone de explorat, misiuni de elita, etc. Il joc de aproximativ 4,5 ani dar nu m-am plictisit inca de el. Tot timpul e cate ceva de facut, armura, titluri, etc. Cam toti jucatorii asteapta cu nerabdare GW2 care va avea open world, instances numai la anumite misiuni, 5 rase diferite (GW are numai rasa umana), si multe multe alte chestii. Mai multe informatii aici : Guild Wars 2 Este un proiect ambitios, se poate vedea un demo pe youtube , daca mai ai chef mai cauta sunt multe filmate de la beta. Am incercat WoW o saptamana, dar nu ma atrage... grafica, questurile, etc. GW FTW . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 (editat) Eu am trecut la WOW de la GW.Mult mai frumos colorat gw dar si mai simplu, wow e mult mai complex ..(parerea mea). Adevarul e ca astept gw2 cu nerabdare. Editat Noiembrie 2, 2010 de Evol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Eu joc de 3 ani wow. Sunt dispus sa vad GW2. De abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate