Moria Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Chiar sunt curioasa daca exista asa ceva...Sunt oameni si oameni,pareri si pareri...Sunt de fapt interesata cati motociclisti sunt pasionati de DotA,Diablo,NFS,Gta si alte cele.sunt putini cei care ar renunta la 2-3 ore de dat cu motoru in favoarea calculatorului(in afara serviciului...)In orice caz,vreau sa stiu care sunt aceia!!! este,(zic eu)un subiect destul de interesant de dezbatut intre motociclisti despre timpul liber...CAN I HEAR AN AMIN??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 gta san andreas si lc... nush de ce, probabil pt. ca au motoare! prefer san andreas...e mai mare in rest c&c red alert cu yuri si total destruction, generals, kknd Xtreme si kknd krossfire, tiberian sun... wolfenstein, doom 3... si altele nfs toata seria si mai sunt joace da' nu-mi vin in cap acum... simulatoarele moto nu mi-au placut deloc niciodata in afara de unu' care era intr-o sala de jocuri si avea ghidon si toate comenzile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 eram si eu obsedat pana mi-a crapat partea 3d de le laptop, acum ma multumesc cu solitaire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Am fost si eu in tinerete obsedat de RPG, RTS si shooter-e, dar mi-a trecut de cand am motor (si nevasta... ). Poate-mi revin cand hiberneaza motoru... daca o sa am vreme... All time fav. HalfLife series, Heroes II & III, C&C series. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 (editat) gta, nfs sau clone starcraft nu imi plac un Total War, un Sturmovick, ba chiar si un fps bun (tocmai am terminat Call of Juarez) mai bag cand am motorul pe butuci sau nu am benzina de plimbat cu el Editat Octombrie 2, 2006 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Counter-Strike 1.6 ,18Weels of steel(Acesta e super,esti sofer de tir si faci transporturi in tara,lume.)red alert.GTA,transport tycoon deluxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 /index.php?showtopic=2754 SEARCH :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 MERGE (pe engleza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Era vorba de motociclişti obsedaţi de jocuri, nu de ce mai jucăm atunci când plouă afară. Personal nu ştiu nici un motociclist obsedat de jocuri. Dar e şi o chestie de vârstă, nu am prieteni care să mai aibe 15-20 de ani. Eu mă joc din ce în ce mai puţin din lipsă de timp (am jucat Oblivion câteva luni şi încă nu l-am terminat) şi de jocuri interesante (mă joc pe calculator de 25 de ani, gusturile s-au schimbat, nu mai joc chiar orice) şi cu tendinţa în jocuri în ultma vreme o să mă joc din ce în ce mai puţin. Motocicleta nu are aproape nici o influenţă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 pt o partida buna de DOTA ma las 2-3 ore de motoretizm numai sa am cu cine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 DOTA nu e Warcraft III? Edit: Defence of the Ancients, a Warcraft III, jucam la greu inainte, pot sa te bat la un DOTA cand vrea pasarika ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 In ordine cronologica Anarchy Online Star Wars Galaxies Dark Age of Camelot World of Warcraft Guild Wars - curent, dar rareori mai joc Momentan imi place Company of Heroes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Daca va spun ca m-am apucat de motociclism jucand GTA San Andreas... Mi-au placut asa mult motocicletele din joc, incat mi-am zis "why not? ia sa incerc si in realitate..". Si mi-am cumparat motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 obsedat de toata seria hitman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 DOTA nu e Warcraft III? Edit: Defence of the Ancients, a Warcraft III, jucam la greu inainte, pot sa te bat la un DOTA cand vrea pasarika ta Warcraft III joc si eu aproape zilnic(NU DOTA!, ci 1v1).Imi pare rau ca n-am participat la WCG. Nush dc a zis cineva mai sus ca nu exista multi motoristi obsedati de jocuri.Jocurile sunt doar o pasiune..Eu de exemplu ma duc la sala, ma dau cu moto si ma joc Wacraft..Motociclismul nu trebuie sa fie singura pasiune din viata unui om, mai ales ca vine iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biscq Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Eu pot sa zic doar atat: traiasca piticii din retzea! Dark Age of Camelot World of Warcraft nfs & co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 Toata seria NFS underground I terminat de 5 ori celelalte doar de vreo 2 ori & GTA San Andreas de ce? simplu pentru ca am o libertate de miscare enorma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 counter-strike 1.6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h1m Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 NFS dar numai si numai cu volan (schimbator -maneta nu clapitze gen F1 ) Half-LIfe addict' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 eu joc cu reptile tribal wars si suntem printre cei mai tari am jucat gtr lc de dragu de a ma plimba prin oras.. counter strike 1.6 - la un moment dat m-am lasat, dar acum am revenit si am server, am facut planse etc. il exploatez in toate felurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 pai daca tot te lauzi ca ai server zi-ne si noua ce IP ai sa ne putem impusca bine impreuna, cum s-ar zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Eu sunt omul Warcraft. De la Warcraft I (cand eram singurul dintre prieteni cu CD-ROM si a trebuit sa le dau jocul pe 23 disckete ) pana la World of Warcraft acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sethssh Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Heroes of Might and Magic (toate) si Warcraft III (Dota in special) + MINESWEEPER si SOLITAIRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Eu sunt omul Warcraft. De la Warcraft I (cand eram singurul dintre prieteni cu CD-ROM si a trebuit sa le dau jocul pe 23 disckete ) pana la World of Warcraft acum. Si eu am jucat toate Warcraft,ce amintiri pe 486 cu cd-rom 3 x cine era ca si mine,plus toate din seria Dune.Am cred ca peste 250 ore pierdute cu Ghotic 1 si 2 si mult peste 1000 ore cu Age of Empires,iar am jucat vreo 3 luni zi de zi pe Sacred Gold.Tot ce ii strategie buna si adventure joc,dar si cele gen NFS.acum m-am lasat de ele (ocupau prea mult timp ) si din 19 august joc cu mariusweed tribal wars unde avem o dezvoltare mult mai mare decat restul (eu recunosc ca fur resursele celor din jur ) Pot sa zic ca pana acum 2 luni eram obsedat cu jocurile,acum sunt cu internetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Oare pe cate diskete incape WoW? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate