mistery Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) De cand cu toate DLC-urile si stoarcerea de bani cu BF3 am strers foarte repede jocul. Despre win8 pot spune doar ca nu e mecca gamerilor. Interfata e fainuta daca esti utlizator de PC care face doar browsing internet, se uita la filme etc. Pentru mine e prea simplista si m-o spart ei cu politica lor de windows store (certificate) si directx11.1 exclusiv win8 pentru suport 3D. Pe mine nu ma intereseaza deloc 3D-ul si inteleg ca produsul nou doar asa sep oate vinde daca aduce ceva nou dar ma pis pe windowsul lor pana nu se scot toate titlurile mari pe DX11.1 exclusiv. Intre timp am cumparat just cause 2 pe steam la pret modic. Jocul ala mi se pare fenomenal chiar daca l-am terminat deja cand a aparut. Astept sa apara GTA5 sa aud primele zvonuri de portul PC. Ma tenteaza CoD-ul nou (ar fi primul cumparat de mine) pentru ca pare un port foarte decent pt PC si is curios cum e gampleyul cu mousu. Asta doar daca va fi la un discount decent pana la craciun. Altfel sa il vanda fanilor seriei (CoD fags=Apple fags???) Need for Speed most wanted e un joc care dupa 2 ore m-a plictisit. Handlingul e excelent pentru un arcade racer si masinile arata foarte bine dar gameplayul e boring de te iau dracii. Singurul lucru fain este ca la 15 minute dupa ce am inceput sa il joc am gasit un 911 turbo '73 si un Lambo Countach. Foarte fain ca au renuntat la cumparat si unlockuit. Pacat de restul jocului care nu te inspira. Shift 2 inca mai joc sa scot un timp mai bun pe nordschleife cu E46 si GT-R. Dota2 nu m-a impresionat deloc fata de Lol. Lol il inveti intr-un meci, Dota e magie neagra pe langa el. Daca e bun LoL pentru turnee cu pot de $1mil atunci nu vad cum va aduna Dota2 multi jucatori (in afara de fanii primului). DayZ cine a jucat? 2 luni de mega distractie solo. Dupa aia plictiseala la maxim si cand am vazut ca nu gasesc pe nimeni sa facem o echipa serioasa de survivori, am stesr cele 14gb de Arma2 plus mods. Edit: pentru fanii simulatoarelor recomand cu caldura Euro truck simulator 2. Grafica buna, selectie buna de TIRuri, foarte foarte multe drumuri din europa, conditii meteo care chiar influenteaza credibil condusul , si se controleaza tirurile foarte ok. Parcarile nu stiu daca sunt ok, am jucat doar pe gamepad dar ma asteptam sa revina rotile fata la pozitie dreapta putin mai repede decat o fac in joc. Editat Noiembrie 14, 2012 de mistery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Noiembrie 14, 2012 Share Postat Noiembrie 14, 2012 cod-ul nou - M-am jucat aseara single player, are niste elemente de gore de impact + niste quick-time events-uri dragute, in rest tragi in multimea de negrii care face un atac frontal la gramada , adica o retardaciune. Sunt jucator de cod de pe vremea lu cod2, deci pentru mine e un mini jeg. Nu am incercat zombie mode inca... BF3-ul e foarte fain. @zaelu - te-am adaugat la friends . Sa nu uit de indies : The Binding of Isaac - a fost drog pentru mine joculetu asta si Bastion foarte fain. In ultima vreme cam slab cu jocurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 pai cod singleplayer nu prea merita jucat. alea am jucat si eu dar ma refeream strict la MP . Campania de single player e doar varianta jocurilor video la bluckbustere hollywoodiene. Merge daca te pui cu 2 beri langa el si nu te astepti la altceva decat gimmickuri. Bf3 a fost foarte fain o vreme dar m-am plictisit prea repede de el si nu am mai avut cvhef de investit cate $10 in 2 harti 3 arme si 2 masinute noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Noiembrie 15, 2012 Share Postat Noiembrie 15, 2012 @nervOptik: am pus W8 x64 si se misca intr-un mare fel. Evident, probleme cu driverele de Creative Soundblaster Live! 5.1 Digital, dar se rezolva ca la W7, cu KXProject drivers. Personal, mi se pare cel mai misto Windows ever, atat cat poti sa spui ca e misto un Windows. Se stie, real men use Linux W8 e conceput pentru touch, dar daca te obisnuiesti cu lipsa butonului de Start si cu shutdown-ul ascuns in dreapta jos, esti ep drumul cel bun. Deocamdata a fost extrem de stabil, fara blue screens, si i-am dat pe carja bine de tot, doar-doar il foot, si nimic. Office-ul 2013, de asemenea, e misto. A, jocurile merg superb. Daca pui si un 8GB RAM, acolea, macar, o sa ai PC-ul din vis Windows Phones, in special Nokia Lumia, mi se par niste mizerii.... numai pentru faza ca nu poti sa iti migrezi contactele din telefonul vechi in asta cu Windows decat via account de windows live sau hotmail si i-as impusca in gura.... evident, adio sincronizare cu Outlook.... iar interfata de la Contacts este dubioasa rau.... altfel, arata bine, se misca intr-un mare fel. Dar un user mai slab de inger se sinucide dupa ce tine in mana un Windows Phone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 20, 2012 Share Postat Noiembrie 20, 2012 pt fanii assasins creed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djmo79 Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Nu pot spune ca sunt obsedat (am fost cativa ani), dar nu pot rezista sa nu am ating de controller. Daca sunt posesori de xbox pe aici, poate ne vedem la un BF, Halo (4 ca tot a aparut), Forza. Xbox 360 (GT: i Dj Mo i) Editat Noiembrie 21, 2012 de djmo79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanix Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 EVE Online careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 ...cam maninca orele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Hah exact aseara i-am arata femeii faza asta .. fain .. omu asta face jocu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 www.humblebundle.com, e oferta si nu mai tine mult. poate intereseaza pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Decembrie 13, 2012 Share Postat Decembrie 13, 2012 joaca cineva DOTA 2 pe acii? intrebare: ... daca primesti o cutie misterioasa care contine ceva item... ai sansa sa primesti si cheie sau te pun astia sa cumperi cu 1.9 euro??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 eu joc dota2, daca primesti o cutie misterioasa, ori ii dai delete, ori cumperi cheie de 1.9 euro, ori faci trade cu baietii si dai un item din inventar pe cheie/chei in functie de valoarea itemului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 cum se poate face rost de invitatie pentru dota 2 ... ca de ceva vreme ma joc lol ... da parca tot dota 2 as baga. merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 iti trimit eu, ca mai am 1 parca, s-asa nu am ce sa fac cu ele, da-mi pm dupa ce iti faci cont de steam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 I s-a dat drumu lu' Warthunder pe Steam Greenlight! http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=115947344&searchtext= Kewl! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Ianuarie 4, 2013 Share Postat Ianuarie 4, 2013 Dota 2? Nu ne strângem și noi de-un 5-stack să batem rusnacii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 Eu joc asta: http://www.youtube.com/watch?v=AdIuLid4BwU sau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Ianuarie 7, 2013 Share Postat Ianuarie 7, 2013 (editat) asta il bag acuma asta le-am terminat pe psp ... Editat Ianuarie 7, 2013 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 am mai primit invitatii la dota2, am vreo 7, care vrea sa-mi dea PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 Si eu am 8. le dau gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeoNinoLino Postat Ianuarie 10, 2013 Share Postat Ianuarie 10, 2013 Am si eu un prieten care vrea sa se joace, ii trimiteti si lui o invitatie? love_blnds@yahoo.comDati-mi add pe steam, Geoninolino, ne jucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 DCS World are gratis SU-25T ul adica this baby: Pentru cei care vor sa stie mai multe despre DCS World (OK... stiu ca probabil nimeni... dar zic si eu ) http://www.youtube.com/watch?v=WBGLb98zkFQ Heh... nu stiam de jocul asta. pare interesant... si free to play http://www.planetside2.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 Jucatorii de dota 2, add me on steam : franastunts sau daca nu ma gasiti, dati-mi PM cu id-urile voastre de steam Hai poate ne-om strange 5 sa punem de o echipa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Ianuarie 18, 2013 Share Postat Ianuarie 18, 2013 http://tera-europe.com/en/home.htmlTera devine F2P in cateva saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 Ploua/ninge cu invitatii de Dota 2 pe steam... am si eu cateva daca mai vrea careva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate