BQGDDAN Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 De disperat eu unul nu-s.....dar.......nu mas juca la calc in defavoarea unei plimbari cu moto ...NEVER..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctorucuducati Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Joaca cineva Knight Fight? http://www.knightfight.ro/?ac=vid&vid=...1&ref=flink Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinnsann Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Joaca cineva Knight Fight?http://www.knightfight.ro/?ac=vid&vid=...1&ref=flink Acum joc si eu Ti-am dat deja banuti. Si daca tot am intrat sa joc pe ala am mai dat de unul cool. www.duels.com L-am jucat toata ziua , are o gramada de obiecte si questuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 care ma ajuti cu asa ceva??? age3 The asian dynasties am nevoie de cd key pls !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 (editat) Caut Hiden and Dangerous 2, nu gasesc deloc nici crack-uit nici original. Daca stie cineva pe undeva ii raman dator. Editat Octombrie 4, 2008 de corleone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OKN Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) pt jucatorii de lineage2, puteti incerca si Requiem - Bloodmare jocul este free to play gen horror, mod de conectare : download client, install and play... http://www.playrequiem.com/ site util : http://requiem-wiki.org/wiki/Main_Page Editat Octombrie 7, 2008 de OKN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 hai ca ma bag si eu in seama....cs 1.5-1.6; Heroes 3-4-5, Wolfenstain, Marine Sharpshooters, Pain Killer, Max Pain, Code of Honor, Call of duty, Sniper, etc...incerc mai tot ce-nseamna shooter, mai putin cu strategiile.Care mi-a placut cel mai mult a fost COJ(call of juarez)...singurul pe care n-am putut sa-l termin este Infernal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) Scuze daca a mai fost Editat Octombrie 10, 2008 de DLI(prietenii stiu de ce!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 am sa zic mai multe si mai mult ca sigur am sa uit cateva Arcanum Diablo 2 / LoD Toate NFS-urile ( mai ales 2, 3, 4 si 5, mai putin Carbon si ProStreet ) Heroes of Might and Magic 2 si 3 + WOG ( inca mai joc ) Command and Conquer Red Alert 2, Command and Conquer Tiberian Sun, Command and Conquer Renegade Age of Empires 2 si Age of Mythology Caesar si Zeus Empire Earth 1 Stronghold 1 Half Life 1 si 2 Counter Strike ( am jucat inca de la primele versiuni beta ale acestuia... vremuri domle... ) 1nsane Moto Racer 1, 2 si 3 Superbike 2001 ( mult mai realist ca Moto GP zic eu... ) Deus Ex 1 Splinter Cell No One Lives Forever 1 si 2 Va pot tine pana maine dimineata, mai pe scurb m-am jucat foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukilifeanddanger Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) inainte sa ies la o plimbare fac mai intai un joc , cs sau serios sam 2 ! cum s-a terminat sezonul ma si refugiez in jocuri , oricum nu am sa las moto dar o sa am mai mult timp liber pt pc ! )))) Editat Octombrie 11, 2008 de suzukilifeanddanger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Subscriu si eu Am lucrat si lucrez in continuare in domeniu, fan jocuri video de orice fel since i can remember. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Exista si jucatori de CABAL online?joc MMO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 WoW - asa ca vine iarna si Wrath of the Lich King Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 World of Warcraft, e ca un drog jocu nu poti sa te lasi de el ans counter strike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 World of Warcraft, e ca un drog jocu nu poti sa te lasi de el ans counter strike Hehe nu chiar . Pe la 14 ani stateam peste 8 ore in cs ,ma jucam intr-una ca un obsedat , pe urma am inceput sa renunt pentru ca singurul server pe care imi facea placere sa joc si pe care ii cunosteam pe jucatori bine si foarte bine s-a inchis ... Mai intram totusi cateva ore pe zi pe alte servere dar nu mai jucam cu pasiunea aia Apoi ... dupa ce am schimbat windows-ul nu l-am mai instatalat si asta a fost tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 in prezent Motoracer3 si cs desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 pt jucatorii de lineage2, puteti incerca si Requiem - Bloodmare jocul este free to play gen horror, mod de conectare : download client, install and play... http://www.playrequiem.com/ site util : http://requiem-wiki.org/wiki/Main_Page frate-miu se mai joaca Requiem. Eu am jucat Shaiya iar acum joc Voyage Century Online. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell On Wheels Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 Hehe nu chiar . Pe la 14 ani stateam peste 8 ore in cs ,ma jucam intr-una ca un obsedat , pe urma am inceput sa renunt pentru ca singurul server pe care imi facea placere sa joc si pe care ii cunosteam pe jucatori bine si foarte bine s-a inchis ... Mai intram totusi cateva ore pe zi pe alte servere dar nu mai jucam cu pasiunea aia Apoi ... dupa ce am schimbat windows-ul nu l-am mai instatalat si asta a fost tot ma refeream la wow , dar si cs creeaza dependenta, acum nu prea mai am timp de jocuri , dar astea 2 sunt singurele pe care le mai joc cand ma plictisesc Anyway .. ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 eh, actualmente nu e nici unul, dar cand apare fallout 3, ceva imi spune ca o sa fur cate ceva dintimpul alocat motorului. sa vezi ce scuze o sa-mi gasesc, ba ca-i frig, ba ca s-a lasat seara, ba ca nu am chef sa ma imbrac, ba ca nu vreau sa mai dau bani pe benzina.... o bere si un fallout 3 o sa fie "distractia" iarna asta. abia astept! tre' sa mai apara si gta 4, dar nu sunt nici pe departe la fel de entuziastmat. vom vedea. sigur nu va fi in fata motorului. doar daca il bag la iernat, dar asta nu se pune, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d@nn Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Cu dedicatie pentru oamenii cu mult timp si cu si mai multa rabdare un joc nu foarte nou, dar extrem de interesant: EVE online https://secure.eve-online.com/ft/?aid=10339...CFQpUtAodszdbzw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 iar pentru cei cu putin timp si multa rabdare, un joc tot nu foarte nou, dar interesant, travian ai de jucat 5 minute la 2-3 ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy_Co Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 iar pentru cei cu putin timp si multa rabdare, un joc tot nu foarte nou, dar interesant, travian ai de jucat 5 minute la 2-3 ore ce rasa esti si pe ce server? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 dac, server 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 dac, server 7. si eu tot pe 7 sunt.ce nick ai?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate