kriminal Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Casa de piatra si sa fiti fericiti impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 3, 2006 Autor Share Postat Octombrie 3, 2006 Va multumim din suflet pentru urari si va asteptam alaturi de noi. Ne-am dorit o petrecere mai putin conformista, in care sa ne simtim bine, sa cantam, sa bem si sa ne veselim la foc de tabara. Nu ne-am dorit un party la 7 ace, in cine stie ce birt, ca de d-astea avem parte mereu. Sezonul este pe sfarsite - probabil ca simtim si in atmosfera asta - si vrem sa tragem inca un chef la iarba verde , ca destul o sa behaim de dorul soselelor si al naturii toata iarna. So, avem nevoie de ajutor sa dam gata vreo 400 de sarmale, asa ca nu lipsiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frankotiradore Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Felicitari si casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 So, avem nevoie de ajutor sa dam gata vreo 400 de sarmale, asa ca nu lipsiti spor la treaba ca de sarmale ne ocupam noi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Apai casa de piatra si din partea noastra si mult noroc, multa fericire bla bla bla. Cred ca asta cu sarmalele a pus capac . In principiu nu o sa lipsim nici noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Casa de piatra ! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Multumim tuturor pentru urarile facute! De retinut ar fi ca la starea civila sectorul 6 tre sa fim la 14.30 iar de-acolo ne dam la deal catre Snagov care cu cine si cum poate. :lol: Se estimeaza fo cateva sute de sarmale, ceva mici, carnaciori, beri etc... Nanitza la cort si Duminica pe masura ce ne revenim spargem gasca pe rand, in liniste sa nu trezim pe cei "obositi".. Cu riscul de a repeta spusele Monei va reamintesc faptul ca intrarea in camping se face cu taxa: 10lei-persoana (in schimbul carei sume se primeste un fel de bon de consumatie in pretul ala) + 10lei-cort. P.S.: Cred ca se lasa cu dezmatz in public (restrans evident). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 Vin si eu sa va pup si sa petrec cu voi.Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 "Ca" cadou pentru voi, cateva imagini frumoaze, in speranta ca cel putin la fel de frumoaza va viata voastra de familie!!! Copyright la poze C-HondaXX P.S. Sa fac un topic separat pt poze d-l Toma ?!? Budapesta Bratislava Ecluza Jochenstein ....si pentru divertisment ....subsemnatul va saluta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Bai lasati Opelul, sarmalele si celelate carneturi se care in stil clasic in atas... Il luam si pe cumnat si pe sora in atas daca e... Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 vin si eu daca reusesc sa scap eventual direct la snagov mai pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Nino este de acord sa va conduca masina si sa care sarmalele ,dar sa imi dai telefon sa vedem cum facem cu petrecerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 O idee cum nu se poate mai buna ! O sa aveti cred inca doo mobre si la sfat si la petrecere . Casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Sper sa tina vremea cu noi, ca prognoza e nasoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Sper sa tina vremea cu noi, ca prognoza e nasoala Lasa mai ca poate face o exceptie cel de sus si ne da si noua vreme buna ... poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Unde e Starea civila sect 6? Sau primarie sau ce-o fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Unde e Starea civila sect 6? Sau primarie sau ce-o fi? .. sper sa nu ma insel ... Adresa Primarie: Calea Plevnei nr. 147-149 Telefon: 318.01.48 Fax: 318.01.52 Site Primarie Sector 6: www.primarie6.ro Datele au fost preluate din siteul Primariei sectorului 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 (editat) Unde e Starea civila sect 6? Sau primarie sau ce-o fi? Cred ca cel mai frumos ar fi sa mergem totzi la ea acasa si sa plecam impreuna in coloana spre primarie. Deci ceea ce va trebui sa stabilim este ora la care ne intalnim (tinand cont ca evenimentul e la 14.30 , cred ca la ea ar fi ok daca ne-am grupa la 13.30) Editat Octombrie 4, 2006 de Mutulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Cred ca cel mai frumos ar fi sa mergem totzi la ea acasa si sa plecam impreuna in coloana spre primarie. Deci ceea ce va trebui sa stabilim este ora la care ne intalnim (tinand cont ca evenimentul e la 14.30 , cred ca la ea ar fi ok daca ne-am grupa la 13.30) PS. Toma... te astept pe la mine sa ridici baxul de vin si cortul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Parada moto se va desfasura pe traseul (neaprobat de Primarie si Politie): Starea civila (Drumul Sarii)- Leu - Grozavesti - Crangasi - Casin - P-ta Presei - Baneasa - DN1 eu zic ca e la Drumu sarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 eu zic ca e la Drumu sarii ... sorry pt dezinformare ... se pare ca acolo exista doar primaria sectorului 6 ... astept sa vad ce zice kali poate ne poate informa prin harta locului unde se va desfasura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 PS. Toma... te astept pe la mine sa ridici baxul de vin si cortul ... PS: Toma... te ashtept pe la mine sa ridici DOAR cortul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 4, 2006 Autor Share Postat Octombrie 4, 2006 Starea civila este in Drumul Sarii. Salut ideea Monei si va astept la mine pe la 13.15. Poate e trafic, poate unii mai intarzie... In asa fel incat la max 13.45 sa plecam spre locul "osandei" Cred ca avem si niste baloane, daca doriti sa va legati de codite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 PS: Toma... te ashtept pe la mine sa ridici DOAR cortul sa inteleg ca tu ai baut vinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Daca nu l-a baut, il ajut eu la munca, sint la 30m de el. Ca vorba aia, nu las un prieten la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate