mngxxx Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 se potriveste aceasta viziera la casca agv k2 ? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 da se potriveste;) am avut si eu k2 dar l.am pierdut dupa motor am eu o viziera iridium" pentru un k2 dak te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mngxxx Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 ok...ms pentru raspuns. Ca fapt divers: cu cat dai viziera ? e noua ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) mi.a ramas de la k2.ul meu...l.am pierdut cu viziera clara...deci nu e noua 50lei fara transport si mai am cheastia care acopera nasul:) Editat Decembrie 5, 2012 de bratulucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mngxxx Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) revin cu un amanunt: pe viziera scrie C-1 63130 Australian Standard Editat Decembrie 5, 2012 de mngxxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 dak e originala trabuie sa scrie agv k2 pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Viziera K2 se potriveste la K3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) din pacate nu... am un prieten cu un agv k3 si sunt sigur ca u se potriveste! Editat Decembrie 5, 2012 de bratulucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Pf... :-( merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 (editat) Pf... :-( merci din cate am inteles si pretul este diferit....(ceva mai scumpa,pentru k2 este 130,140lei iar cea de k3 ajunge 200,poate si mai mult) Editat Decembrie 6, 2012 de bratulucian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Decembrie 6, 2012 Share Postat Decembrie 6, 2012 Ai dreptate , vazusem pt k3 la 180 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Vreau sa-mi cumpar un AGV Gp-Tech dar n-am gasit nicaieri sa probez marimea M. Ca sa nu o comand si s-o tin in vitrina, ma poate ajuta cineva din Bucuresti? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 vezi la moto echipamente si la united Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobom Postat Decembrie 12, 2012 Share Postat Decembrie 12, 2012 Site-ul de la moto echipamente nu funct. iar la united nu aveau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mngxxx Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Salut. Am cumparat de pe okazii la risc o viziera crezand ca imi este buna la o casca akv k series-k2 dar , din pacate am reusit cu greu sa o pun, nu se inchide complet si nici nu se inchide ermetic, deci, este mica. La ce serie de agv credeti ca s-ar potrivi? Ms ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Posibil sa nu se potriveasca din cauza calitatii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry85 Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 posibil k3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Nu este K3 , k3 are altfel de prindere , am pus o poza : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 cel mai posibil sa fie dupa o marine mai mica...eu am o viziera originala de la k2 marimea xl.sau poate k este chinezzarie si nu se potriveste cum ar trebui..nu in tot deauna ce este eftin,poate fi si bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 Nu se poate regla distanta dintre liniile verzi ? Daca desfac suruburile , are un mic joc . Am pus poza, nu stiu cum e la k2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bratulucian Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 la k2 nu are....dar sigur e o viziera chinezeasca si de asta se intampla asa! data viitoare nu te mai zgarci pentru cativa lei!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 am patito si eu cu o viziera.in timp viziera ia forma castii pe care a fost pusa. poti sa o reglezi din suruburile alea din laterale. de acol se regleaza orice viziera la orice casca. tr doar sa te joci cu reglajele pina potriveste. daca prinderile au potrivit e ok viziera. dupa ce ai reusit sa o reglezi lasa casca pe calorifer sau undeva la caldura sa ia viziera forma castii tale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatuemi Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 salutare, dar o parere ferma despre aceste casti poate da cineva? si eu sunt "nou" si doresc achizitionare unei casti agv k3 . orice parere e binevenita. ,ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 e casca entrylevel a celor de la agv. isi face treaba fara sa fie cea mai rea dar nici cea mai buna. am avut si eu si nevasta-nea. ea ca pasager a fost mai multumita si datorita faptului ca nu isi lua in cap turbulentele pe care le luam eu din cauza parbrizului. pe o mobra fara parbriz care sa le genereze, casca nu e foarte zgomotoasa, ba chiar esilentioasa in comparatie cu alte casti entrylevel. izolata bine cu ventilatia inchisa, se aeriseste ok scu ea deschisa. cam mult curent in ea fara chinguard (iti recomand sa ilcumperi). viziera este ok, inchide destul de bine dar trebuie reglata din timp in timp. putin cam aburicioasa dar se rezolva pe vreme rece cu pelicula antifog. per total la banii astia este o casca ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Decembrie 23, 2012 Share Postat Decembrie 23, 2012 Si eu am avut un K3 si confirm ele spuse de bozoro, isi merita banii pentru ce face. Eu nu am gasit nici in ruptul capului de unde sa iau chinguard, m-am descurcat si fara, dar intr-adevar cu destul curent in ea. Si inca ceva...la viteze mai mari devine un pic cam instabila sau cel putin asa mi s-a parut mie in comparatie cu alte casti entry level (scorpion exo 450). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate