shui Postat August 19, 2023 Share Postat August 19, 2023 (editat) ... Am o oferta un 650 g katana (cardan) pe o pârzâitoare post sovietica de 125 (si insista,si eu ma tangui ..) din alte considerente decat cele tehnice,nu prea ma convinge sa dau curs acestui avant pionieresc - troc. (ambele in stare de 'plecat pe ele' insa da - fiecare cu nivelul ei de tehnolojie/calitate - incomparabile/indiscutabile) Probabil o sa revin cu poze (inclusiv mesajele - pentru cei care se indoiesc,pregatiti fiind sa ma acuze cum ca exagerez) Nu,nu astept sfaturi nici pareri ci e doar o stare de fapt,exact asa cum am descris-o anterior. (lauda/mandria nu-si au de asemenea locul/scopul) .. ci doar am zis .. simplu Editat August 19, 2023 de shui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 19, 2023 Share Postat August 19, 2023 Acum 4 ore, shui a spus: ... Am o oferta un 650 g katana (cardan) pe o pârzâitoare post sovietica de 125 (si insista,si eu ma tangui ..) din alte considerente decat cele tehnice,nu prea ma convinge sa dau curs acestui avant pionieresc - troc. (ambele in stare de 'plecat pe ele' insa da - fiecare cu nivelul ei de tehnolojie/calitate - incomparabile/indiscutabile) Probabil o sa revin cu poze (inclusiv mesajele - pentru cei care se indoiesc,pregatiti fiind sa ma acuze cum ca exagerez) Nu,nu astept sfaturi nici pareri ci e doar o stare de fapt,exact asa cum am descris-o anterior. (lauda/mandria nu-si au de asemenea locul/scopul) .. ci doar am zis .. simplu Deci este o spovada? Urmeaza sa faci un pacat si te gandesti ca daca-l devoalezi vei fi iertat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 19, 2023 Share Postat August 19, 2023 .. si ne iarta noua,si lor (celor care nu se pot abtine ..) ca iara o dam in off (si ne luam report anapoda Amin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat August 21, 2023 Share Postat August 21, 2023 La 19.08.2023 la 11:03, shui a spus: .. si ne iarta noua,si lor (celor care nu se pot abtine ..) ca iara o dam in off (si ne luam report anapoda Amin. Pai acum eu inteleg asa: Ai un gand, il postezi aici si il faci public, dupa care te deranjeaza parerile altora. Pai in acest caz scrieti fratilor in jurnalul sentimental ala de il tineam sub saltea la 14 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 21, 2023 Share Postat August 21, 2023 ai de plm .. ( sper sa nu-mi iau iara report de la motociclizdişti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 29, 2023 Autor Share Postat Septembrie 29, 2023 (editat) Salutare, dragii mei, epopeea pare ca s a incheiat. Am deja 500 km parcursi cu Thor, asa l am botezat, dupa multi nervi, timp, bani..doi ani impliniti luna asta petrecuti in service. VID-20230908-WA0019.mp4 Editat Septembrie 29, 2023 de Jean_Taxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Septembrie 29, 2023 Share Postat Septembrie 29, 2023 Sa te bucuri de ea sanatos si fara evenimente! Eu tot as schimba mecanicul... In alta ordine de idei, mai sti ceva de MZ-ul tau RT125? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 29, 2023 Share Postat Septembrie 29, 2023 Frumoasa grav...si cred ca acum si merge! Sa te poarte sanatos pe unde-ti doresti, mult si bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 2, 2023 Autor Share Postat Octombrie 2, 2023 La 29.09.2023 la 18:04, Papa_Bear a spus: Sa te bucuri de ea sanatos si fara evenimente! Eu tot as schimba mecanicul... In alta ordine de idei, mai sti ceva de MZ-ul tau RT125? Multumesc, Doamne Ajuta! Cu cat mer mai mult cu ea, cu atat imi olace mai tare! Sa stii ca am incercat da dau de urma lui dar nu gasesc nici macar contractul de vanzare cumparare, desi le pastrez pe toate,...stiu doar ca omul era din Bacau. La 29.09.2023 la 18:06, ivan pedala a spus: Frumoasa grav...si cred ca acum si merge! Sa te poarte sanatos pe unde-ti doresti, mult si bine! Multumesc, Ivane...sanatate multa si tie Te imbratisez cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 25, 2023 Autor Share Postat Octombrie 25, 2023 Careva poze noi cu Thor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Octombrie 25, 2023 Share Postat Octombrie 25, 2023 Bravo Jeane! S-o alergi sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Decembrie 12, 2023 Share Postat Decembrie 12, 2023 De vanzare un bloc motor CBX RC13E. Sistemul de ofertare este "vazut placut". Piesa nu imi apartine, pentru cei interesati le ofer contactul vanzatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 20 Autor Share Postat Ianuarie 20 La 25.10.2023 la 18:03, DKW a spus: Bravo Jeane! S-o alergi sanatos! Multumesc...sa stii ca asta si fac! Nici macar n am bagat o la iernat..cum e o zi cu peste 10 grade..o tulesc la plimbare! In rest, liniste si pace pe aici..pasionatii de calsice japoneze sunt foarte ocupati, bag seama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 4 Autor Share Postat Septembrie 4 Salutqre...momentan am ramas si fara Thor..adjca V Max. Anul viitor caut sa mi iau iar o clasica...da ceva mult mai putin pretentios. Pe aici vad ca e liniste si pace...pe unde sunt clasicii?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 4 Share Postat Septembrie 4 Cum ai reusit sa ramai fara ea/el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 6 Autor Share Postat Septembrie 6 pai, simplu, consuma cam 9% si avea o ciclistica inspaimantatoare In rest, era super funny! Caut o clasica de maxim 550 cmc...doar pt a o scoate prin imprejurimi. Pt drumuri lungi am un cruiser cu motor de 1600 cmc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Septembrie 6 Share Postat Septembrie 6 @Jean_TaxiEu ma distrez singur cu un F650, si cu pasager cu un un cruiser de 1300. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 27 Autor Share Postat Octombrie 27 La 06.09.2024 la 22:54, Lup69 a spus: Foarte bine! Salutare, clasici! Am batut palma si am achizitionat o Yamaha Xj 550. Boala pt clasicele japoneze continua....:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate