David' Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) Fratee ((((( , deci era cel mai bun vecin , mereu era cu zambetul pe buze , radea mereu . Nu l-am vazut niciodata trist . Dumnezeu sa-L ierte . Si sambata acum trebuia sa plecam in Sinaia cu motocicletele . Deci nu-mi vine sa cred ( , Doamnee .. ( Deci , politia l-a sunat pe tata si i-au spus ca am murit eu ( , tata m-a sunat pe mine disperat , crezand ca am murit ... A vazut ca sunt ok .. Apoi mi-am dat seama ca era Alex , l-am sunat si mi-a raspuns in comisar si mi-a zis ca a murit (( . Numai pot scrie multe ... http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/tanar-mort-in-urma-unui-accident-de-motocicleta-in-capitala-228594.html Editat Iunie 16, 2011 de David' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator karitoma Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 .. ..cuvintele sunt de prisos .. Odihneasca-se in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UrsuPolar Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Am primit offline pe mess de la el, nici nu am crezut ca poate fi adevarat. sunt blocat. nu am mai apucat sa ies la o tura cu el. condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 condoleante ... fara cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Nu pot sa cred. Alex, iti vom simti lipsa. Dumnezeu sa il odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudah15 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Doamnee cate se intampla.. Dumnezeu sa-l ierte si condoleante familiei.Aveti grija cum mergeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Dumnezeu sa-l ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maya023 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Condoleante... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace... si copii aveti grija voi in trafic ptr ca nimeni nu are.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Nici mie nu imi vine sa cred, si desi nu il cunosc, m-a patruns acest accident mai tare decat oricare altul. Nu e voie sa mori asa tanar, si mai ales fiind un om de treaba... Avea enduro, deci gropi sau borduri se exclud ca fiind cauza primara, poate l-a intepat inima, poate a fost absent o clipa, un miraj, sau ceva de genul, pur si simplu mi-e greu sa cred in greseala de pilotaj, si ca se poate muri asa usor nevinovat. Nu imi place, si de regula nu comentez la accidente cu decedati, dar la asta chiar mi-a stat un nod in gat... Prietene motociclist, sa mergi liber acolo unde esti, iar daca te reincarnezi sa fii asa cum te descriu prietenii, un om vesel si optimist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sigrid Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) :rose: Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei,iar voua,celorlalti, atentie maxima! Editat Iunie 16, 2011 de Sigrid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LKss Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 M-a sunat nevasta-mea astazi pe la 15.00, ii tremura vocea "unde esti ?"..."am ajuns la munca, doar ce-am parcat trotineta"....."slava Domnului ca esti bine, s-a imprastiat o mobra aproape de Unirii" ..... Dumnezeu sa-l ierte si sa aiba grija de sufletul lui, sincere condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frostal Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Mda, imi pare rau sa postez aici; cu alte ocazii (Bob, Laurentiu) am reusit sa ma abtin, dar accidentul asta m-a impresionat foarte tare. Desi nu-l cunosc pe Alex, tot ce-a fost descris aici e groaznic. Imi pare foarte rau pentru el, imi pare rau pentru familie, pentru toti cei care l-au cunoscut si... pentru el, din nou. We'll see eachother after if there's any after. Odihneste-te in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 astea sunt momentele cand iti vine sa te lasi de sportu` asta.pacat. Dubios accidentul, as dori sa vad inregistrarea din intersectie (scria cineva mai devreme ca e posibil sa existe asa ceva). Sper sa nu fi fost influentat de vreun animal (caine vagabond). Odihneasca se in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) I s-a facut rau, parerea mea, posibil sa fi fost suferind de ceva boli ... RIP Editat Iunie 17, 2011 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Mersi frumos pentru condoleante si pentru tot . Cred ca samabata va fii inmormantarea . Va tin la curent daca este nevoie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corado_c Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Trec pe acolo aproape in fiecare zi, face parte din traseul meu spre munca, am trecut si ieri dupa accident. M am oprit si am vb cu un baiat, un scuterist, cred ca era cel care i a facut respiratie gura la gura, si ce mi a spus el corespunde cu ce e scris in articolul din ziar, adica a ;uat bordurile si a fost aruncat in stalp, nu a fost incomodat sau nimic. Si in dimineata asta am trecut pe acolo si erau cateva persoane in doliu aprindeau lumanari. Treb sa recunosc ca m a cam rascolit accidentul asta, am fost intors toata ziua ieri iar astazi dupa ce am trecut pe langa acei oameni ... am vrut sa opresc sa le spun condoleante dar m am gandit ca mai rau le fac ... Dumnezeu sa l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Vai de parintii care il vor ingropa.....Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 A plecat de la semafor pe banda 3-a... dupa aproximativ 100 metri masini in coloana pe benzile 2 si 3... deja lansat a taiat benzile spre prima banda deoarece aia era libera, muscat din bordura si proiectat direct in stalp. Cervicala rupta...din ce am vazut era echipat complet. Asta am reusit sa aflu din relatarile unui politist si a unui scuterist care i-a facut respiratie gura la gura pana a venit SMURD-ul Poate n-ati reusit sa cititi postul de mai sus ! Terminati cu presupunerile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stress. Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 (editat) Mda am trecut ieri pe acolo, exact cand isi dadea duhul , am avut o zi pierduta ieri, nu am avut chef de nimic toata ziua, chiar daca nu il cunosteam personal, in trafic ne-am mai intalnit, (cunosteam motorul din trafic) din pacate astfel de accidente sunt tot mai dese in tara noastra, si mai grav este faptul ca nu ne ajuta strazile, nici soferii celorlalte autovehicule, toti ne privesc ca pe niste intrusi si incearca sa ne puna piedici, unii chiar intentionat, iar altii care nu se asigura la nici o manevra, eu am permis si motor de 3 saptamani, si nu mi-a dat o zi in care sa ies cu motorul sa nu imi iasa o masina in fata sau sa nu mi-se deschida o usa. Dumnezeu sa-l ierte, sa-i fie tarana usoara. Sincer ma gandesc ca daca cu un enduro s-a intamplat asa cu una de viteza cum s-o intampla?, in momentele alea te gandesti daca la un astfel de acident mai merita sa traiesti sau nu, sunt sigur ca toti ceilalti vor ca accidentatul sa traiasca, dar cel in cauza nu cred ca vrea asta, mai ales sa ramai doamne fereste paralizat de la gat in jos sau mai stiu eu cum :-s, in astfel de momente ar trebui sa ne oprim putin din activitatea noastra, din graba in care se petrec toate lucrurile in jurul nostru si sa ne gandim la noi, la noi si la ceilalti pe care fara voie ii putem trage in suferinta noastra, sa ne uitam de 15 ori in ogilda inainte sa facem o manevra, si ceilalti participanti la trafic sa vada un motociclist la fel cum vede un orice sofer cu masina pe sosea, nu de putine ori vrand sa trec la semafor mai in fata pe langa masini soferii de autovehicule s-au pus sa blocheze spatiul lasat liber. Acum Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe colegul nostru si sa aiba grija de el. Si noua celorlalti sa ne lumineze mintile si sa ne ajute sa avem cat mai putine incidente. Editat Iunie 17, 2011 de stress. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NePlace Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Incredibil.Probabil ca nu o sa ne lamurim niciodata ce s a intamplat acolo.Pacat de el,condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Sa se odihneasca in pace...desi nu cred in predestinare am vazut destule cazuri la limita absurdului astfel incat sa pot spune ca ''asa a fost sa fie''.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Dumnezeu sa-l ierte! :-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edward21 Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Nu'l cunosc personal dar il stiu dp un server de cs unde ne mai pierdeam timpul ''AlexXp''.. Ce pot sa zic?!...imi pare nespus de rau pt el si familia lui,dumnezeu sa'l odihneasca si sa'i ierte toate pacatele Aveti grija de voi !!! Rip Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate