FLEX Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 (editat) pe google maps se vede semnul de cedeaza trecerea, l-au furat tiganii http://maps.google.ro/maps?hl=ro&ll=44.435844,26.066804&spn=0.001569,0.003484&t=h&z=19&layer=c&cbll=44.435845,26.066918&panoid=iIDq2b2g1NOYfJtoNH92eA&cbp=12,76.27,,0,19.54 http://maps.google.ro/maps?hl=ro&ll=44.435844,26.066917&spn=0.001576,0.003484&t=h&layer=c&cbll=44.435845,26.067069&panoid=8DZ0JjhelROJ3PYoh4Jsog&cbp=12,298.18,,0,25.44&z=19 Exista sau nu semnul de cedeaza acolo? Poate de-aia ... Editat Iulie 29, 2011 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 Catalina, ca a avut viteza sau nu o sa aprecieze expertii nu eu, tu sau....oricine este doritor sa-si exprime punctul de vedere. viteza nu a fost, cert este ca soferta a iesit fara sa se asigure , fara sa opreasca si s-a mai si oprit pe banda nr 2. Stii, am apreciat foarte mult ca pe topicul lui Raducu au scris sute de oameni, dar NICI UNUL nu si-a dat cu presupusul. Toti au avut decenta sa isi exprime doar sentimentele fata de Raducu, inclusiv cei care nu l-au cunoscut personal. Daca nu cer prea mult, cel putin pana vom avea un rezultat oficial, va rog sa pastrati topicul asa cum era, respectiv fara presupuneri. Ne fac foarte rau psihic!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gLAUdius Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 imi pare rau pentru presupunere, nu am vrut sa se interpreteze asta...clar a fost vina acelei soferite, si convingerea imi este intarita de faptul ca foarte des trec prin acea zona, aproape zilnic, si tot timpul rasare cate unul cu masina fara sa se asigure...acum am vazut ca au pus semn, dar tot degeaba! eu nu l-am cunoscut pe radu, stiu doar motocicleta. inca o data imi pare rau, am scris in graba si imi dau seama ca orice vorba sensibila are un impact asupra familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 (editat) imi pare rau pentru presupunere, nu am vrut sa se interpreteze asta...clar a fost vina acelei soferite, si convingerea imi este intarita de faptul ca foarte des trec prin acea zona, aproape zilnic, si tot timpul rasare cate unul cu masina fara sa se asigure...acum am vazut ca au pus semn, dar tot degeaba! eu nu l-am cunoscut pe radu, stiu doar motocicleta. inca o data imi pare rau, am scris in graba si imi dau seama ca orice vorba sensibila are un impact asupra familiei E in regula acum, multumim. Editat Iulie 30, 2011 de Catalina Vutescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tano Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Ieri s-au facut trei luni de cand Raducu a plecat dintre noi. Dumnezeu sa te odihneasca in pace, prieten drag! Noi, cei de aici, vom face cumva ca memoria ta sa fie mereu vie! R4F te saluta! Lumea moto, ce care te-au cunoscut si cei care nu au avut acest prilej, te saluta si ei! Ne este dor de tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Si ce s-a mai intamplat cu soferita in astea 3 luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GON Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 ... dar dupa 6?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btibia Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Nu vreau sa rascolesc amintiri, dar asa ceva nu este posibil: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=298693803527477&set=a.187259231337602.50733.100001605781311&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Ce nu inteleg eu de unde si cu ce drept a luat ratb-ul datele celor implicati in accident? Cine li le-a dat? Si iarasi - cu ce drept? Numerele sa zicem ca le aflau uitandu-se la ele, dar restul? ASta odata. Si DOI, de ce nu ii cer bani soferitei vinovate?! Despre dublu "epic fail"-ul scrisorii in sine, care ar trebui sa ajunga la TV si radio... nici nu mai zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Ce nu inteleg eu de unde si cu ce drept a luat ratb-ul datele celor implicati in accident? Cine li le-a dat? Si iarasi - cu ce drept? Numerele sa zicem ca le aflau uitandu-se la ele, dar restul? ASta odata. Si DOI, de ce nu ii cer bani soferitei vinovate?! Despre dublu "epic fail"-ul scrisorii in sine, care ar trebui sa ajunga la TV si radio... nici nu mai zic. Asa ceva numai la noi se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) Nu vreau sa rascolesc amintiri, dar asa ceva nu este posibil: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=298693803527477&set=a.187259231337602.50733.100001605781311&type=1&theater Sunt sigur ca exista si o a doua parte a acestei "somatii"" in care exista o semnatura si un nume, altfel nu are nicio valoare legala. Cineva ar trebui sa-i explice acelui dobitoc ca blocajul liniei troleibuzelor a fost din cauza accidentului, nu a parcat nimeni motocicleta sau masina acolo intentionat, si chiar si asa, Politia trimite amenda, nicidecum serviciul juridic RATB. Mi se pare de-a dreptul stupid, daca nu cumva este o gluma proasta, atunci omul care a facut somatia asta ar trebui fortzat sa-si inghita propria scrisoare, asteptat s-o cace, apoi s-o inghita din nou. Editat Februarie 10, 2012 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 sa aflam CINE a redactat nenorocita aia de decizie si propun sa il calcam in picioare dupa care sa il actionam in instanta ca ne am luxat gleznele. nemernicii dracului! daca se afla ceva de handicapatul care a luat decizia ma bag sa l schilodesc un pic suportind rigorile legii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Nu pricep un lucru: daca el a fost nevinovat in acest accident (respectiva nu a acordat prioritate) de ce i s-ar imputa respectiva suma ca a stat troleul pe loc (e de porc oricum gestul RATB)? De asemenea, cel care a postat scrisoarea, de ce nu a lasat numele complet al celui care a semnat, plus anexa ? Sa il cunoastem si noi indeaproape pe respectivul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Sa il cunoastem si noi indeaproape pe respectivul... Cat mai indeaproape.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Tara de tot rahatul... trebuie neaparat sa purtam o discutie, cu ala care-a redactat si cu seful lui extra capabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 (editat) I dont mean to piss on anyone;s parade, but that fax came from RTFC. Care nu e RATB. PS: Numarul de fax e de la http://www.abonati.me/1025434/REGIONALA-DE-TRANSPORT-FEROVIAR-CALATORI-BUCURESTI In plus, n-are data si semnatura. Editat Februarie 10, 2012 de bogdan192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 http://www.jurnalul.ro/observator/ratb-amenda-mort-603948.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 I dont mean to piss on anyone;s parade, but that fax came from RTFC. Care nu e RATB. PS: Numarul de fax e de la http://www.abonati.me/1025434/REGIONALA-DE-TRANSPORT-FEROVIAR-CALATORI-BUCURESTI In plus, n-are data si semnatura. La fax iti setezi manual nr. de telefon si titlul. Poti seta si Guvernul Romaniei la expeditor, cu numarul 021.000.00.00 . Cel mai probabil aparatul de fax a fost al celor de la CFR sau este posibil ca reprezentantul legal sa folososesca un fax de-al lor sa trimita astfel de notificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 bai ce canalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 (editat) Asta-i o chestie care imi aduce aminte de un profesor de drept care mi-a zis ca de datorii nu scapa nici mortii!Se pare ca avea dreptate, dar in cazul de fata mortul nu e vinovat de blocarea traficului ci vita care l-a omorat! Editat Februarie 11, 2012 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rares78 Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Dupa cum probabil stiti, Raducu a primit somatie din partea RATB... Le-am scris celor de la ratb pe adresa info@ratb.ro cu urmatorul text... "Nu va pot spune buna ziua, fiindca nu va doresc o zi buna...va doresc o zi la fel de cacacioasa precum ati reusit sa ne-o faceti voi, nesimtitilor! Ati avut nesimtirea sa trimiteti acest proces verbal (atasat) unui bun prieten si coleg care in urma accidentului pe care il mentionati si-a pierdut viata! Asta da dovada de nesimtire si va asigur ca vom actiona toate parghiile posibile pentru a va face mediatizat grobianismul. Comunitatea scafandrilor din Romania si comunitatea motociclistilor din Romania asteapta oficial scuzele voastre pentru acest act de proasta crestere. Rares Gheorghe Instructor NAUI #52723 Motociclist" ...am trimis in presa somatia si mailul dat de mine, dar as vrea sa cer o audienta juristului ratb pentru a vedea ce nu e in mintea lui/ei...luni cred ca o sa fac o vizita la sediul ratb, mai e cineva interesat? ID mess rares_ares sau 0744.705.947 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Dupa cum probabil stiti, Raducu a primit somatie din partea RATB... Le-am scris celor de la ratb pe adresa info@ratb.ro cu urmatorul text... "Nu va pot spune buna ziua, fiindca nu va doresc o zi buna...va doresc o zi la fel de cacacioasa precum ati reusit sa ne-o faceti voi, nesimtitilor! Ati avut nesimtirea sa trimiteti acest proces verbal (atasat) unui bun prieten si coleg care in urma accidentului pe care il mentionati si-a pierdut viata! Asta da dovada de nesimtire si va asigur ca vom actiona toate parghiile posibile pentru a va face mediatizat grobianismul. Comunitatea scafandrilor din Romania si comunitatea motociclistilor din Romania asteapta oficial scuzele voastre pentru acest act de proasta crestere. Rares Gheorghe Instructor NAUI #52723 Motociclist" ...am trimis in presa somatia si mailul dat de mine, dar as vrea sa cer o audienta juristului ratb pentru a vedea ce nu e in mintea lui/ei...luni cred ca o sa fac o vizita la sediul ratb, mai e cineva interesat? ID mess rares_ares sau 0744.705.947 te sun luni dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 cica au dat la realitatea la stiri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalina Vutescu Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Buna Incerc sa le iau pe rand: 1. Plicul de la RATB a ajuns pe adresa unde sta mama. 2. Mama mi-a trimis pe fax, de la fostele ei colege de la CFR, continutul plicului. 3. Sunt 5 pagini: - prima - cea pe care in disperare de cauza am postat-o pe Facebook ( si ma bucur sincer ca peste 5000 de oameni au dat share, si asa a ajuns in presa) - a doua: temeiul legal dupa care a fost facuta notificarea, si semnatura +stampila director general RATB, Viorel Popescu - a treia: un raspuns al Politiei catre RATB, in care le spune clar ca dosaru e in curs de cercetare, si ca Raducu NU MAI ESTE printre noi, cu nr de inregistrare din Nov 2011 de la Politie si cu nr din Dec 2011 de la RATB!! - 4 si 5: calculatia/ autobuz... Azi am vazut stirea pe ziare.com actualizata, continand declaratia dlui Popescu, preluata din Evenimentul zilei - declaratie in care spune ca habar nu avea ca Radu nu mai este. Chestie contrazisa flagrant de pagina 3.. NU mai inteleg nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) Nu e nimic de inteles. Niste cretini toti. In romania , viata bate filmul. Sau altfel spus, in romania chiar si imposibilul este posibil. Editat Februarie 12, 2012 de Serban.S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate