SwatGuard Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Am vazut la tv cum ca ar fi avut loc un accident in localitatea Vaceni, jud. Teleorman.Spuneau ca au decedat 4 persoane. Mai multe detalii aici . Are cineva mai multe informatii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vintze Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Am vazut la tv cum ca ar fi avut loc un accident in localitatea Vaceni, jud. Teleorman.Spuneau ca au decedat 4 persoane. Mai multe detalii aici . Are cineva mai multe informatii ? cred ca se exagereaza... de unde atatia morti pe moto? adevarul.ro P.S. poza sigur e de la alt accident Editat Iulie 24, 2011 de vintze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
byus Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Batranelul2011-07-24 19:03:11Dragi mei accidentul sa produs la S.C.A. la poarta de la blocuri intre Draganesti Vlasca si Vaceni.Din cate am inteles de la fata locului soferita din golf a efectuat o depasire la intrarea in panta.Acidentul sa produs intre un Golf si o motocicleta la care sa rezultat cu 4 morti 2 de la motocicleta ,2 de la golf si un ranit tot din golf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 mda....dumnezeu sa ii odihneasca in pace,clasic deja, soferita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei127 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 R.I.P. a nu stiu cata oara sezonul asta ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Dam...o vaca de 36 de ani, cu permis din 2009...sigur luat la margine de padure..cu botul in maneta de viteze a instructorului si militianului, a facut o depasire aiurea si i-a luat in plin pe cei doi de pe motocicleta! Au murit toti 4! Doi din masina, doi de pe motor! Am vazut acum la stiri..impact frontal puternic...motorul masinii era aproape in habitaclu! Dumnezeu sa-i ierte pe cei de pe motocicleta si pasagerul din masina! Pentru vita moarta... Editat Iulie 24, 2011 de phyton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 a fost pe pro, am vazut acum. mai rar accident ca asta. groaznic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ursuletzul Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Dam...o vaca de 36 de ani, cu permis din 2009...sigur luat la margine de padure..cu botul in maneta de viteze a instructorului si militianului, a facut o depasire aiurea si i-a luat in plin pe cei doi de pe motocicleta! Au murit toti 4! Doi din masina, doi de pe motor! Am vazut acum la stiri..impact frontal puternic...motorul masinii era aproape in habitaclu! Dumnezeu sa-i ierte pe cei de pe motocicleta si pasagerul din masina! Pentru vita moarta... pe ce program a dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Trecea draq ziua si nu mai era nici un accident mortal... bine ca a aparut asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Cumplit. Am vazut reportajul la Protv. Probabil soferita a iesit in depasire din scurt si cu tupeu tipic romanesc fapt care nu i-a mai dat colegului pe motocicleta nici o sansa. Odihneasca-se in pace. :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) pe ce program a dat? Pe Pro Tv Rip Le: au fost foarte ghinionisti, daca privim dinamica accidentului. Numai un tanc ii salva pe cei 2 mobristi ! Editat Iulie 24, 2011 de Ice-D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nikolas Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Pe protv , un autoturism marca VW a depasit in curba vizibilitate mica,si a luat in plin o motocicleta pe care se aflau 2 persoane . Persoanele de pe motocicleta au decetat,din masina au decedat soferul si pasagerul din dreapta si pasagerii din spate de pe bancheta sunt in stare grava. R.I.P Pe protv , un autoturism marca VW a depasit in curba vizibilitate mica,si a luat in plin o motocicleta pe care se aflau 2 persoane . Persoanele de pe motocicleta au decetat,din masina au decedat soferul si pasagerul din dreapta si pasagerii din spate de pe bancheta sunt in stare grava. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 In ambele ziare se zicea veva de un TIR. Pana la urma cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Am vazut si eu reportajul pe protv...CARNAGIU! Nici nu iti puteai da seama ce masina a fost implicata in accident, de motocicleta nici nu mai zic. Resturile de la motocicleta erau adunate intr-o remorca, parca... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bordu Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 golful a inrat in depasire in varf de panta(impact frontal) , motociclistul venea spre alexandria (cu o hayabusa si o pasagera)pe scurt o fost macel. sa le fie tarana usoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flor!n Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Ghinion cumplit pt motociclisti, dar asa se circula pe drumurile din Romania oameni buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Din reportajul ProTv am inteles ca vita a depasit TIR ul intr-o zona cu depasirea interzisa, a intrant pe contrasens, de unde veneau cei doi cu motorul! M-au bulversat imaginile cu fiarele contorsionate ale masinii, iar motorul parea a fi depozitat intr-o remorca...praf si el! Se vedea clar bara metalica de protectie a masinii, indoita in forma de "V" pina aproape de pedalier! Nu se poate asa ceva! Vita dracu...pe langa viata ei, a luat alte 3 vieti nevinovate! Editat Iulie 24, 2011 de phyton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Dupa cum arata masina, impactul a fost deosebit de violent. Speram ca anul asta, sa fie cat mai putine accidente, dar din contra, sunt tot mai multe si foarte grave. Dumnezeu sa-i ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) De aceea e bine cand urci in rampa, sa urci incet si sa te dai mult in dreapta, caci vine un/o idioata din asta in depasire de sus. Dumnezeu sa-i ierte! Condoleante familiilor. Cu diverse ocazii, le-am luat la p--a pe cateva si mi-am bagat bip in mortii mamei lor. Credeti ca au invatat ceva... ? Un taximetrist imi facea morala, ca ma iau de femei ? Uite ca fac mizerabilele ! I-am spus ca ii doresc sa intalneasca una din aia, in curba fara vizibilitate, venindu-i in fata in depasire. Dar uite ca au altii saracii parte, nu jegul de taximetrist, cocalar batran. Editat Iulie 24, 2011 de fast_arrow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AgresivRider Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Tot caut de vreo 10 minute reportajul si nu gasesc. Are cineva un link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ursuletzul Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Tot caut de vreo 10 minute reportajul si nu gasesc. Are cineva un link? nici eu nu am gasit nimic, pe site-ul protv ma innbuneste cu norvegia si cu amy winehouse Editat Iulie 24, 2011 de Ursuletzul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) pacat de motociclcisti inca o data se dovedeste ca oricat de corect ai merge pe motor sansele de supravietuire scad drastic cand esti in ROMANIA CUM DRACU AU SOFERITELE ASTEA NOROC SA NU VINA TIRUL DIN CONTRASENS daca nu spuneau la stiri ca in remorca erau resturile unei motociclete sa mor daca ma prindeam ce e acolo Editat Iulie 24, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 Odihna usoara...cand e sa ai ghinion... Din pacate, e grav. Azi la o plimbare cu un prieten, era sa o patim de 3 ori, noroc ca am respectat viteza regulamentara si am putut sa evitam noi. Unul iesit cu botul pe banda noastra, 2 opriti perpendicular pe drum (faze diferite), pe banda noastra (unul l-am atentionat cu un sut in bara). Poate nu e un comportament foarte ok din partea mea, dar deja iau personal fazele de genul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 (editat) Dumnezeu sa-i odihneasca :rose: Fara cuvinte! Cati criminali de acest gen nu sunt pe sosele... ti-e si frica sa mai mergi. Si cu masina daca esti, la un asemenea impact, nu ai cum sa iesi intreg din ea. Editat Iulie 24, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 La asemenea impact rezulta ca si Busa avea cu mult peste 100, la 100 ar mai fi putut incerca o eschiva. Toti care mergem tare tare pe drum public sintem increzatori ca Dzeu e cu noi si ne protejeaza cumva de asemenea intilniri fatale. FALS. Am fost saptamina trecuta pe Buc Arad cu un BMW de 300cai biturbo, soferul ii dadea depasiri la greu, viteze de 150/h. De 2 ori am avut emotii mari cu masini de pe contrasens care se bagau in depasire si mai mai sa intram in ei. De unde sa stie ei ca noi venim cu 150? E prea din scurt, mori dpdv legal cu dreptatea in bratze, moral nu. Si pe autostrada in RO poti muri pe un tronson drept cu vizibilitate maxima, apare un cutzu din din stinga la 30m si il iei in plin( am un amic patit , un pasager mort). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate