Bigfoot Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Cand o sa vedem si noi poze cu motocicleta intreaga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 (editat) Cand o sa vedem si noi poze cu motocicleta intreaga ? Cam in maxim 2 saptamani, zic eu. Tine-mi pumnii ! 14.09.2012 Ora 12. Vineri. Ma suna amicii sa imi spuna ca pleaca tot week-end-ul cu motoarele prin Parang, etc. Ce nasoi . Ei au motoare intregi si functionale, nu au copii pe ultima suta de metri si nici vreun garaj sau casa in reconstructie. Norocosii ! Eu ? Eu nu imi vedeam capul de lucru. Pe la lucru, bineinteles. Si in momentul acela suna telefonul. "Gyuri Dumbravita" apare pe ecran. Ma uit usor abatut si zic "Uop! Sper sa fie o veste buna!" Aveam un feeling ok, ca sa zic asa, fiindca omul acesta nu m-a sunat niciodata decat sa imi ceara piese, consumabile, etc sau sa imi dea vesti bune. Cele proaste le rezolva el inainte sa ma sune. Si da. Erau vesti bune. A stat 1 ora si jumatate pe telefon cu @sorinpreotescu, dar a dat de cap instalatiei xenon. Traiasca cartelele de telefonie mobila cu mii de minute incluse. Am hotarat cam in felul urmator: -Marti/miercuri trebuie sa vina ultimele piese comandate. El, pana atunci, numai bine, are de lucru cu un Scarver. Asa ca, de pe marti-miercuri, intram pe ultima linie dreapta - reglam fasciculul de lumina, montam carena fata, rezervorul, plasticele, saua, oglinzile, parbrizul, mansoanele, scutul motor si portbagajul. Si ne pregatim de "cookies" - am dat deja comanda de toba la baietii de aici. Pana este gata toba, merg sa fac ITP-ul si asigurarea. Cool! Sper sa trec cu crampoanele mele. Nu de asigurare. Ca o melodie al carei fundal creste si creste. Asa ma simt de cateva zile incoace . De-abia astept sa o vad intreaga. Editat Septembrie 14, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 15, 2012 Share Postat Septembrie 15, 2012 (editat) Editat Septembrie 15, 2012 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Hehe! Nu esti pe treaba ta . Multumesc mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 mai un pic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 (editat) 6 seara. Telefon. Un numar care nu era in agenda. Buna, buna, hai noroc! Romi. De la RomiMoto. Imi cade usor pulsul. Aoleu! Comanda dvs, asa, asa, etc. Tonalitate ok, discutie concreta, la subiect, dar mie mi se parea ca este prea mare suspansul. Comanda dvs. nu este chiar completa. Iar un "@oleu" in mintea mea. Deja ma strangea gulerul de la bluza . Stiti, lipseste atlasul cu rutele din Alpi. Aaahh! Am scapat. Zi-i omule, asa! Fuck it de atlas. Piesele, piesele, ele conteaza. Il trimiti ulterior, intr-un termen decent? Da. Ma pregateam sa il intreb pe a cui cheltuiala. Imi raspunde el. Pe cheltuiala mea. Ceau, ceau, o seara linistita si platita. Maine vin piesele. Asta era ideea . Sa imi fac programare la ITP pentru vineri ? Of, of . Editat Septembrie 17, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Stiti, lipseste atlasul cu rutele din Alpi. Aaa, deci o inaugurezi in Alpi ca sa pui aici poze cu ea pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) Aaa, deci o inaugurezi in Alpi ca sa pui aici poze cu ea pe acolo? Da, da, claar ! Cam tarziu de Alpi anul acesta:crack:. Au venit astazi piesele (GLS Curierat ) si cam asa arata masina mea astazi la pranz. Maine mergem la mecanic cu tot ce a mai ramas de montat. Editat Septembrie 18, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 cam asa arata masina mea astazi la pranz. ce huda e in cutia de ciunga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 (editat) ce huda e in cutia de ciunga? Suruburile acelea mai ciudate tip popnit de plastic ce se monteaza la parbriz. Munca de mecanica fina extragerea lor fara a le crapa dupa 20 si ceva de ani nescoase de acolo. Noroc ca am mai rupt altele in alte dati pe la alte motociclete si stiam la ce sa ma astept. In sticla aceea de plastic in care este cutia de Orbit - suruburile dintre rezervor si carena, cele de prindere a rezervorului pe cadru, busonul de la rezervor, etc, etc. Editat Septembrie 18, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Hai cu pozeleeee cu mobraa!! Sa vedem si noi cum arata acum, mai fain decat o facut-o nenea japanezu' Ca sa pot sta si eu 3 zile cu o balutza in coltul gurii si sa vad si eu cum arata o mobra care nu e noua, da e TZIPLA Tot respectul pt vointa si pentru realizare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Cumparat aseara baterie Exide. Cu acid separat. 117 lei. Ciclop Timisoara. Pretul mi s-a parut f. ok. Sa vedem si cum se va comporta. Sau mai bine zis cat. Am gasit si cea mai ok asigurare online pe http://www.rcalatineacasa.ro/. Nu este reclama. Exceptand Carpatica si Euroins, la care nu am de gand sa fac asigurare (cel putin la prima garantat 1000% nu) pe site-ul acesta era cu 20/25 lei mai ieftin pe 6 luni, respectiv 40/50 de lei pe an, la aceleasi firme. Probabil am sa imi fac pe tot anul si am sa termin povestea, fiindca si asa planuiesc sa ma dau si prin noiembrie iar anul eu mi-l incep de obicei in jur de 15 martie. Am sa mai vad. Sa vedem cum evolueaza montajul si maine (as vrea eu) sau pe luni ajung si la ITP. Il am expirat de prin 2010. Sunt curios cum va arata parbrizul de la MRA pe ea, findca nu mi s-a parut mare smecherie. Ca lungime. Cam 10-12 peste original. Ma asteptam la ceva mai mare si design mai misto. In cel mai rau caz il folosesc de suport/sablon pentru unul mai lung si sensibil mai lat, fiindca am un parbriz mare de scuter pe acasa. Sa vad si cum va arata rezervorul si daca am sa ma apuc de cautat niste cheder transparent sau negru pentru marginile lui. Editat Septembrie 20, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 ... Tot asa in 3 puncte stau si eu, fiindca nu vreau sa il stresez pe mecanic cu telefoane. Am cumparat niste coliere metalice pentru furtunele de benzina si ma duc sa i le duc cam in 2 ore. Atunci o sa stiu si eu ce, cum si unde a ajuns cu lucrul. Am preferat sa merg pe modelul acesta fata de acesta pe care l-am avut ani de zile si care imi cam toca furtunele. Sa vad cum se va comporta pe viitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Am preferat sa merg pe modelul acesta Cele mai bune. Am avut si eu cu zimti si din cauza ca erau stranse prea tare imi mancau din furtun. Sunt o secunda mai greu de strans. LE: de fapt nu, vad ca modelul asta au si locas de surubelnita, eu aveam cap hex Editat Septembrie 21, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Da, acelea sunt ideale. Cele din dreapta sunte ieftine si proaste. Abia astept sa vad cum arata un XT600Z 3AJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 (editat) Intreaga. Finalmente. Editat Septembrie 25, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Sa o ghidonezi cu placere si sa sclipeasca langa tine mult timp de-acu incolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Intreaga. Finalmente. de vis.mai trebuie un parbriz rallyraid like, o protectie la far, si o gentuta de piele pt scule pe codita, si avem clona unei motociclete de dakar excelenta treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 felicitari si respect pentru munca depusa sa aduci fierul la fosta lui glorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Sa-i faci si tu niste poze ziua, sa o vedem in toata splendoarea ei ! Felicitari pentru proiect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Uaaaaaaaaaaa Tare de tot! Felicitari pt. rabdare Raul! A meritat zic eu! Editat Septembrie 26, 2012 de banzay Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 gaseste un amic care sa le aiba cu trasu in poza si fa-i o sesiune foto cum scri la carte. sa se bucure si ochiu nostru. oricum, arata de poveste tenerica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 Sa o vedem in pozitia asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 (editat) Sa o vedem in pozitia asta: Domnu`, domnu`, nu se vede poza. Celorlalti - Va multumesc mult de tot pentru urari! In perioada asta sunt si cu mutatul cu casa, in o luna si cateva zile vine pe lume si fetita mea, asa incat va dati seama ca timpul liber este o notiune foarte vaga. Cum voi avea timp, am sa ii fac si un set de poze pe zi, intr-un ambient mai rasarit. Mai am mici reglaje de facut pe la ea. Inevitabile, zic eu, dupa ce a fost bucati si dusa in cutii mecanicului. Cablul de acceleratie se tensioneaza cand virez dreapta la maxim si accelereaza involuntar motocicleta, nu mi-a ajuns uleiul exact la nivelul perfect - am mai cumparat ieri si trebuie completat, trebuie reglate farurila fiindca bat in copaci, lasat joc la mansonul de acceleratie, etc, etc. @Cavaleru: Am vrut sa fac un parbriz de rally. Am un parbriz de scuter mai mare prin garaj, dar cu timpul sunt la pamant. Sa vedem in iarna. Editat Septembrie 26, 2012 de _Raul_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate