vstar1bike Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 pot si eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romega Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 Noua mea "prietena" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 felicitari pt achizitie,super motor,f.puternic pt un cruiser si extrem de fiabil.cumnatul meu are una iar eu sunt in curs de achizitie a unei astfel de piesa.motorul are 70.000km(43000mile)si functioneza ireprosabil. p.s-calaretul din poza sunt eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ir7arte Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Hop si eu cu Honda Shadow 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romega Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 felicitari pt achizitie,super motor,f.puternic pt un cruiser si extrem de fiabil.cumnatul meu are una iar eu sunt in curs de achizitie a unei astfel de piesa.motorul are 70.000km(43000mile)si functioneza ireprosabil. p.s-calaretul din poza sunt eu Multumesc. Singura si cea mai mare problema este ca in timpul scolii am facut doar 1/2 ora conducere si 1/2 ora invatarea poligonului. Am luat sala si poligonul dupa care m-am trezit in curte cu frumoasa mea. O mare diferenta intre cea pe care am facut ora de conducere ( yamaha 125 cmc ) si noua mea prietena. Sincer mi-a fost frica sa o incalec. Astazi este a 3-a zi de cand o am si n-am indraznit sa merg cu mai mult de a 2-a. Imi pare foarte rau ca nu am facut scoala cu un instructor care chiar sa ma invete ce trebuie facut. Asta e ....... incet, incet probabil o sa invat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 atash&romega...completati-va locatia. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Multumesc. Singura si cea mai mare problema este ca in timpul scolii am facut doar 1/2 ora conducere si 1/2 ora invatarea poligonului. Am luat sala si poligonul dupa care m-am trezit in curte cu frumoasa mea. O mare diferenta intre cea pe care am facut ora de conducere ( yamaha 125 cmc ) si noua mea prietena. Sincer mi-a fost frica sa o incalec. Astazi este a 3-a zi de cand o am si n-am indraznit sa merg cu mai mult de a 2-a. Imi pare foarte rau ca nu am facut scoala cu un instructor care chiar sa ma invete ce trebuie facut. Asta e ....... incet, incet probabil o sa invat cam puternica magna pt un incepator,dar,nu inteleg de ce ai mers numai cu a doua ca motorul trage de jos si poti merge cu 50km/h cu a 4 .incearca sa schimbi viteza pe la 2500 de ture si nu cred sa ai probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romega Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 cam puternica magna pt un incepator,dar,nu inteleg de ce ai mers numai cu a doua ca motorul trage de jos si poti merge cu 50km/h cu a 4 .incearca sa schimbi viteza pe la 2500 de ture si nu cred sa ai probleme. Multumesc ptr. raspuns. Habar n-aveam de asta. Nu urcasem nici pe un scooter inainte de scoala ptr. A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikertibi Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Romega...am avut si eu o Magna.Mare atentie...e extrem de puternica, asta in ideea ca esti incepator.Sa o manevrezi cu mare atentie pina incepi sa o cunosti felicitari pt achizitie,super motor,f.puternic pt un cruiser si extrem de fiabil.cumnatul meu are una iar eu sunt in curs de achizitie a unei astfel de piesa.motorul are 70.000km(43000mile)si functioneza ireprosabil. p.s-calaretul din poza sunt eu Galati?Acolo mi-am vindut eu Magna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romega Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Romega...am avut si eu o Magna.Mare atentie...e extrem de puternica, asta in ideea ca esti incepator.Sa o manevrezi cu mare atentie pina incepi sa o cunosti Galati?Acolo mi-am vindut eu Magna.... Suceava. Am luat-o din Germania. Multumesc pentru sfat. Intradevar e puternica ptr. un incepator ca mine. Sper sa o pot imblanzi fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
van_eus Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 Suceava. Am luat-o din Germania. Multumesc pentru sfat. Intradevar e puternica ptr. un incepator ca mine. Sper sa o pot imblanzi fara evenimente. Man multa atentie! ca e foarte fain motorul, eu abia la anul trec pe ceva asemanator. Sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 6, 2007 Share Postat Iulie 6, 2007 si noua prietena(voi schimba culoarea seii cat mai curand).si vechea prietena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romega Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 si noua prietena(voi schimba culoarea seii cat mai curand).si vechea prietena Frumoasa sora prietenei mele. Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 si noua prietena(voi schimba culoarea seii cat mai curand). Daca erai din Bucuresti,te ajutam eu cu schimbatul fetzelor,la sei. Ciudata combinatie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romega Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 si noua prietena(voi schimba culoarea seii cat mai curand).si vechea prietena Salut. Cat ai dat pe ea ? Din ce an este ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iulie 12, 2007 Share Postat Iulie 12, 2007 Frumos V4, dar totusi Niprul ala e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Cea noua Hyosung GV250 si cea veche First Bike 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Frumos V4, dar totusi Niprul ala e... multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 A venit si randul meu. Era cazul sa am si eu un lucru cu care sa ma mandresc. Sa ma laud, chiar, ca sunt posesorul unei motorete pe masura mea. Dupa 3 ani de pupat in poponeata intr-un mod absolut inutil am dat de cineva care sa imi inteleaga pasiunea si care sa ma ajute financiar intr-un mod absolut nobil. Motorul, saracul, nu e chiar cel mai nunuzat din lume, dar macar am si eu ceva de care sa ma ocup. Are muuuuuulti kilometri la viata lui dar a fost intretinut si, sincer sa fiu, e numai bun pentru mine, cel putin la modul estetic (curat, simplu). Va salut cu respect si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 A venit si randul meu. Era cazul sa am si eu un lucru cu care sa ma mandresc. Sa ma laud, chiar, ca sunt posesorul unei motorete pe masura mea. Dupa 3 ani de pupat in poponeata intr-un mod absolut inutil am dat de cineva care sa imi inteleaga pasiunea si care sa ma ajute financiar intr-un mod absolut nobil. Motorul, saracul, nu e chiar cel mai nunuzat din lume, dar macar am si eu ceva de care sa ma ocup. Are muuuuuulti kilometri la viata lui dar a fost intretinut si, sincer sa fiu, e numai bun pentru mine, cel putin la modul estetic (curat, simplu). Va salut cu respect si asfalt uscat! * Foarte frumos Marauderul, sa-l stapanesti sanatos si sa te duca unde vrei, cum trebuie asfalt uscat! ...uuuff! nu se mai termina ploaia asta, de duminica o tine incontinuu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 hop si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iboboc Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 salutare... si eu sunt nou venit, am permis si motor de o luna de zile...stiu ca nu e chopper e doar un cruiser micut, intruder 250 nou, singurele modificari deocamdata sunt: - am dat jos toate stickerele de rahat - am dat jos saua pasager, am lasat aripa spate goala - mi-am facut cu mana mea dintr-o geaca veche din tinerete, de piele, franjuri pentru manere - urmeaza sa fac rost de coburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 ...stiu ca nu e chopper e doar un cruiser micut, intruder 250 nouLa-s ca cresti tu mare! e doar chestie de timp! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 salutare seniorilor visul meu se implineste....imi prezint motorul pe forum... kawasaki eliminator 125 avand in vedere ca am 16 ani, nu am putut sa`mi iau ceva de capacitate mai mare....oricum...pentru inceput...e bun.. imi place mult de tot pacat ca in Giurgiu, mai sunt doar 2 choppere de 125...o yamaha virago si un first bike royal...aaa...si era sa uit...un Triumph de 2000 de cmc...pus intr`un (mini)mall pe post de bibelou in fine...mi se rupe mie de ce zic toti astia cu viteziste....mie imi place kawa mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 bine ati venit, tinerilor !!!hehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate