Nicole Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) Acum 10 minute. Hai sa zicem ca nu stiu ce s-a intamplat, drept urmare nu mai comentez nimic. Stiti ceva de starea lui? Sa nu uit: sanatate motociclistului! Editat August 18, 2011 de Nicole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Inteleg de ce nu faci comentarii, dar ceva mai multe detalii, gen zona accidentului, nr de inmatriculare, se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 In general topicurile de genul asta sunt TOTAL inutile. Eu nu inteleg decat ca undeva in tara, PROBABIL, un ducati monster negru a fost implicat intr-un accident, iar userul care posteaza face pe misteriosul: "Hai sa zicem ca nu stiu ce s-a intamplat". Pai daca nu stii nimic de ce deschizi un topic la accidente? Care e logica!?! Ideal ar fi sa dai detalii: "Am auzit ca IN BUCURESTI (deja ai redus aria de cautare), in ZONA cutare, un ducati monster negru a fost implicat..." asa si pe dincolo. Se presupune ca sectiunea de Accidente e una serioasa, nu una unde deschidem topicuri ca sa asteptam poze de parca suntem la cinema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 N-ati inteles... detaliile probabil ca sunt pe blogul don'soarei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 N-ai inteles nici tu. Nu postez nimic. Sa dea altii detalii. Accidentul e in Bucuresti, in fata la InterContinental. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Deja ajungem undeva. DECI: AZI - accident cu un ducati monster negru, in Bucuresti, in fata la Intercontinental. Acum incepe sa fie un topic serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) Accidentul a fost pe Magheru, in fata la Inter cum spune si initiatoare topicului. O masina a trecut pe culoarea rosie si l-a luat in plin pe motociclist. Nu stiu mai multe detalii, accidentul l-a vazut o colega. Editat August 18, 2011 de Thot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 (editat) ... a se verifica acele camere de trafic, care chiar functioneaza pe Magheru ... si cred ca si camerele de supraveghere de la Cellini Editat August 18, 2011 de Nicole Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat August 18, 2011 Autor Share Postat August 18, 2011 Camerele de supraveghere de la Cellini au "elucidat" 2 accidente in 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 cei de la Cellini merita o medalie pentru asta .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) Stie cineva numarul de inmatriculare? ... macar 2 litere ... ceva? Nicole .. de ce te ambitionezi si mergi din prostie in prostie ? Daca ai fost martor, ar fi bine sa spui cat de mult poti ... nu sa tragi tu concluzii, ci doar sa spui ce ai vazut. Fair enough? Editat August 18, 2011 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blueenduro Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Stie cineva numarul de inmatriculare? ... macar 2 litere ... ceva? Nicole .. de ce te ambitionezi si mergi din prostie in prostie ? Daca ai fost martor, ar fi bine sa spui cat de mult poti ... nu sa tragi tu concluzii, ci doar sa spui ce ai vazut. Fair enough? Numarul era cam indoit si greu de descifrat.Colegu',din cate am inteles,are piciorul luxat.(era deja luat de ambulanta cand am trecut eu ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Pe mine ma ia capul. Deschid Forumul asta doar ca sa vad daca nu cumva vreunul din amicii/cunosrtintele/colegii mei a patit ceva. Si mi se urca tot sangele in cap cand vad cata mizerie este pĂĄici. Orgolii personale dublate de o inteligenta precara. De ceva vreme, de pe cand userul @nicole scrie dobitocenii pĂĄici am invatat sa-i sar peste posturi. A schimbat avatarul si mi-a iesit din reflex. Fierb, mai ales ca azi era de 2 ori sa ajung la rubrica asta din cauza a doi soferi pe tarlaua primita mostenire de la ma-sa! // Remarca cenzurata - Petru Moldovan // Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Acu' citeva zile mi-a dat-o o panarama direct in cour. Stateam sa dau priopritate , vaca a uitat ca are si frine la masina. Cica motoristii merg repede si mor , eu stateam pe loc. O vind , a dreacu' mobra , ca nu mai tine jmekeria. Pt. baiatu' cu Monsteru , insanatosire grabnica si baga-l pe jegos la pirnaie , daca poti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Se pare ca numarul de inmatriculare e: B 148 HDY Personal n-am idee cine ar putea fi. Daca stie cineva ceva, ziceti aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 google zice: mariusik85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 google zice: mariusik85 Mea culpa. Sunt bou, nu m-a dus capul. Merci de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Acum 10 minute. Hai sa zicem ca nu stiu ce s-a intamplat, drept urmare nu mai comentez nimic. Stiti ceva de starea lui? Sa nu uit: sanatate motociclistului! Problema este cand interpretezi realitatea nu cand o expui asa cum este... jurnalisto! Datoria unui jurnalist este sa informeze, nu sa-mi transmita mie ceea ce simte/crede el despre faptele care le relateaza! "Hai sa zicem ca nu stiu" ala, imi indica o infatuare crasa! Un astfel de "hai sa zicem" la relatarea unui accident eu il vad ceva de genu: "prostilor care sunteti, eu am aflat de un accident moto si voi nu, ca yo mi-s jurnalist si voi nu, bah prostilor!" Imi cer scuze pentru off-topic, insa nu mai pot cu fata asta, jurnalista, si-i dau dreptate lui ranga. Unii nici nu se pot caca pe ei de profesionisti ce sunt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oitza Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Am ajuns la jumatate de ora dupa producerea accidentului. Pilotul se numeste Marius Zbarce, este inca la Floreasca pentru diverse investigatii, nu are nimic serios, il doare un pic piciorul dar nu are luxatie sau fractura. Am ajutat politistii la masuratori si am mutat motocicleta pe trotuar dupa ce au terminat de pozat si masurat. in momentul de fata fratele lui Marius se duce sa ia motorul de la fata locului cu o duba. Cu motorul a ramas Bogdan si ii multumim pe aceasta cale. Eu am mers la Floreasca sa vad cum ii este si sa-i dau numarul lui Bogdan. Despre accident nu pot sa spun prea multe pentru ca se intimplase deja. Nu am facut poze. Motocicleta se deplasa dinspre Pta Romana spre Pta Universitatii, pe bdul Magheru, pe banda 3 (niciodata nu am stiut cum se numeroteaza, banda de linga axul drumului). Autoturismul venea de pe Strada Ioan Cimpineanu. Avind in vedere intersectia semaforizata, cel mai probabil unul din soferi a fortat culoarea rosie a semaforului. Motociclistul a frinat, urmele sugerau ca a cazut pe partea stinga inainte de impact (ghidonul pe partea stinga era indoit), motocicleta s-a dus tiris in masina. Motocicleta (Ducatti Negru naked - nu stiu ce model) are daune minime, mai mult zgirieturi, diverse capace julite, ghidonul strimbat, etc. Masina (VW Golf Argintiu) are tot daune minime, plasticul din fata de sub bara si bara de protectie rupta. (lovitura motocicletei a fost sub nivelul proiectoarelor, ceea ce confirma faptul ca motocicleta era pe jos in momentul impactului). Din ce am vorbit cu Marius, nu s-a lovit de masina, piciorul il doare probabil pentru ca motorul a cazut pe el cind a alunecat roata fata in timpul frinarii de urgenta. Acestea sunt informatiile de care dispun, daca Marius va dori va va da mai multe detalii si/sau cine a fost de vina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 cei de la Cellini merita o medalie pentru asta .... cred ca s-ar multumi daca nu s-ar mai face comparatii pe forum intre United si mecanicii de coltul blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Motociclistul e OK, motorul e un pic sifonat, masina are masca fata muci. Marius a fost la Floreasca pentru investigatii, nu i-au gasit nimic, are doar o entorsa la picior din cate mi-a spus. Eu am stat langa motor pana a venit fratele lui cu o masina si l-a luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icsu Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 (editat) of.. Motorul este un Ducati Monster 620 i.e. din 2002, e luat de la acelasi baiat de unde l-am luat si eu, daca reusesc sa vb el revin cu informatii. Sanatate maxima Editat August 18, 2011 de icsu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 of.. Motorul este un Ducati Monster 620 i.e. din 2002, e luat de la acelasi baiat de unde l-am luat si eu, daca reusesc sa vb el revin cu informatii. Sanatate maxima Pai de tine imi faceam griji bai icsule ... bine ca esti intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Am ajuns la jumatate de ora dupa producerea accidentului. Pilotul se numeste Marius Zbarce, este inca la Floreasca pentru diverse investigatii, nu are nimic serios, il doare un pic piciorul dar nu are luxatie sau fractura. Am ajutat politistii la masuratori si am mutat motocicleta pe trotuar dupa ce au terminat de pozat si masurat. in momentul de fata fratele lui Marius se duce sa ia motorul de la fata locului cu o duba. Cu motorul a ramas Bogdan si ii multumim pe aceasta cale. Eu am mers la Floreasca sa vad cum ii este si sa-i dau numarul lui Bogdan. Despre accident nu pot sa spun prea multe pentru ca se intimplase deja. Nu am facut poze. Motocicleta se deplasa dinspre Pta Romana spre Pta Universitatii, pe bdul Magheru, pe banda 3 (niciodata nu am stiut cum se numeroteaza, banda de linga axul drumului). Autoturismul venea de pe Strada Ioan Cimpineanu. Avind in vedere intersectia semaforizata, cel mai probabil unul din soferi a fortat culoarea rosie a semaforului. Motociclistul a frinat, urmele sugerau ca a cazut pe partea stinga inainte de impact (ghidonul pe partea stinga era indoit), motocicleta s-a dus tiris in masina. Motocicleta (Ducatti Negru naked - nu stiu ce model) are daune minime, mai mult zgirieturi, diverse capace julite, ghidonul strimbat, etc. Masina (VW Golf Argintiu) are tot daune minime, plasticul din fata de sub bara si bara de protectie rupta. (lovitura motocicletei a fost sub nivelul proiectoarelor, ceea ce confirma faptul ca motocicleta era pe jos in momentul impactului). Din ce am vorbit cu Marius, nu s-a lovit de masina, piciorul il doare probabil pentru ca motorul a cazut pe el cind a alunecat roata fata in timpul frinarii de urgenta. Acestea sunt informatiile de care dispun, daca Marius va dori va va da mai multe detalii si/sau cine a fost de vina. Benzile se numeroteaza dinspre bordura spre ax. Deci ai zis bine. In rest, Ducati e cu un singur "t" si iti multumim de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
henegar Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 Acum 10 minute. Hai sa zicem ca nu stiu ce s-a intamplat, drept urmare nu mai comentez nimic. Stiti ceva de starea lui? Sa nu uit: sanatate motociclistului! ....Saraca...atata poate atata face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate