mateiuli Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Ieri, 28 August in jurul orei 19 am vazut vreo 8 motoare unul dupa altul prin comuna Maruntei, se indreptau spre Draganesti Olt. Eu eram calare pe-un cbr 125. Eram curios, poate e cineva de pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 :clap: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 29, 2011 Autor Share Postat August 29, 2011 Sa inteleg ca tu ai fost! Cine a mai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 eu eram ăla cu mobra roÂşie, care mă scobeam în nas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 (editat) eram si eu Editat August 29, 2011 de yakwza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Io nu eram, n-am mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ranga Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 (editat) A, dorinta de socializare manifestata intr-un mod eronat si... periculos ?? Te vor manca sacalii!! Editat August 29, 2011 de ranga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Io nu eram, n-am mobra. Vb cu userul "corpsegrinder" te ajuta el sa faci rost de una. Ps: il gasesti la sectiunea fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 E omniprezent...il stiu deja. Imi place cum injura...E cool! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Eu eram unul dintre ei dar nu pe 28 ci pe 19 August si nu in comuna maruntei ci pe langa Brasov.....a....si eram cu masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat August 29, 2011 Autor Share Postat August 29, 2011 eram si eu Mi-a sarit in ochi mobra ta verde! Era cumva pe acolo si o busa? Nu am apucat sa vad prea multe ca trebuia sa intorc capul si cine stie ce idiot imi sarea in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Mi-a sarit in ochi mobra ta verde! Era cumva pe acolo si o busa? Nu am apucat sa vad prea multe ca trebuia sa intorc capul si cine stie ce idiot imi sarea in fata. Post-urile de mai sus un pamflet si rog a fi tratate ca atare atat de tine cat si de restu. Iti dai seama ce ar iesi daca de fiecare data cand cineva ar vedea un grup de motocilisti,ar posta la "Intalniri, evenimente, excursii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Post-urile de mai sus un pamflet si rog a fi tratate ca atare atat de tine cat si de restu. Iti dai seama ce ar iesi daca de fiecare data cand cineva ar vedea un grup de motocilisti,ar posta la "Intalniri, evenimente, excursii" Sunt tot mai rare astfel de ocazii. A ajuns sa fie eveniment demn de mentionat pe forum. Oare de ce? Cre'ce pentru ca s-a scumpit benzina, cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Sunt tot mai rare astfel de ocazii. A ajuns sa fie eveniment demn de mentionat pe forum. Oare de ce? Cre'ce pentru ca s-a scumpit benzina, cine stie... Eu cred ca s-a sictirit lumea de postat pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Da, ai dreptate. In ultima vreme am vazut mult mai putine motoare pe strada decat in anii trecuti. Ar fii interesant daca am face un poll cu media de km facuti anul acesta vs. anii trecuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat August 30, 2011 Share Postat August 30, 2011 Corect. Acum ceva vreme mai vedeam motociclisti pe sosele. Acum cand vad 3-4 ma bucur. Si cand vad doar unul tot ma bucur. Dar anul asta am impresia ca nu a mai mers lumea asa mult. Eu de exemplu am max 5000 km facuti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Septembrie 7, 2011 Share Postat Septembrie 7, 2011 Nici eu nu eram, e pe drum a mea, o satept precum painea calda Ieri, 28 August in jurul orei 19 am vazut vreo 8 motoare unul dupa altul prin comuna Maruntei, se indreptau spre Draganesti Olt. Eu eram calare pe-un cbr 125. Eram curios, poate e cineva de pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Septembrie 8, 2011 Share Postat Septembrie 8, 2011 Atata inocenta si puritate la acest user.., sincer, prefer asa decat stivele de 'tampitei atotcunoscatori' de care sa umplut forumul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 Atata inocenta si puritate la acest user.., sincer, prefer asa decat stivele de 'tampitei atotcunoscatori' de care sa umplut forumul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate