Sari la conținut

Multumesc celor care m-au ajutat


antagonick
 Share

Postări Recomandate

De putine ori ai ocazia in viata sa primesti ajutor. Ajutor in adevaratul sens al cuvantulu acel gest firesc, dezinteresat.

Dar atunci cand il primesti cred ca e de datoria celui ce este ajutat sa multumeasca celor care l-au ajutat.

Despre asta este topicul acesta.

Voi incepe eu prin a multumi prietenei mele Andreea care a fost langa mine tot acest timp, colegilor de la serviciu care nu au

ezitat sa piarda ore doar pentru a-mi face ziua mai frumoasa cand eram pe patul de spital, multumesc prietenilor care s-au straduit

fiecare sa ma ajute asa cum au putut. Multumesc persoanelor pe care poate nu am sa le intalnesc niciodata dar la care am gasit

intelegere atunci cand am avut nevoie(multumesc United Motors, Paul si Radu).

Va multumesc tuturor.

Popescu Alexandru, Galati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

citind postul tau (si mai ales fiind la rubrica "Accidente") ma face sa cred ca ai trecut printr-unul si, din fericire, ai mai si scapat sa povestesti nepotilor :friends::friends: vrei sa ne povestesti? poate avem ceva de invatat din experienta ta;

 

stima si asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vrei sa ne povestesti? poate avem ceva de invatat din experienta ta;

 

Da da daaaa, sa ne povesteasca! Sunt cativa mega-specialisti pe aici care stau la panda, abia asteapta sa-i sara la gat si sa-l desfiinteze cu replici atotcunoscatoare. Hai prietene, varsa tot ! :bounce:

 

PS - bafta si multa sanatate ...

Editat de danny120669
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mega-specialisti:)) sa-i vadem.

Pe scurt cam asta s-a intamplat:

Pe 17.08.2011 in jurul orelor 14:00 veneam de la serviciu. Eram prin apropierea Catedralei, pe Domneasca cand vad ca o masina ce venea din sens opus opreste, nu semnalizeaza, dar se pozitioneaza in asa fel incat da de inteles ca vrea sa vireze stanga sa intre in parcare. Si sta...in fata mea nici o masina, in fata ei(pentru ca da, era o ea) nici o masina. Imi zic ok, m-a vazut, asteapta sa trec. Cand ajung la 5-10 metri de ea trage stanga sa intre in parcare si bufff, intru in ea. Viteza mea in jur de 40-50 km/h, frana abia am apucat sa pun, am sarit peste motor si m-am rostogolit de vreo 5-6 ori.

Ajung langa trotuar si fac o scurta evaluare a situatiei: motorul in spatele meu praf, masina ei doar putin botita, ea iesise din masina si se uita la motor, glezna mea stanga parca apartinea altcuiva, pantalonul patat de sange pe undeva pe la 1/3 partea inferioara a tibiei. Lucrurile nu aratau prea bine si suspectam o fractura deschisa. Lumea se adunase ca la iarmaroc dar nu am auzit pe niciunu sa zica ca am fost de vina,toti se uitau urat la ea. Urmeaza telefoane acasa, la serviciu, la ambulanta unde mi-au confirmat ca erau deja pe drum.

La spital temerile s-au confirmat:fractura deschisa tibie si peroneu membru stang, operatie, tija, stat 2 saptamani in spital, cine stie cate luni acasa,

motorul dauna totala.

 

Lectii invatate:

- poarta echipamentul- daca nu aveam armura, casca si manusi totul era mult mai rau; o dovedesc zgarieturile de pe armura si fatul ca de la brau in sus nu am avut nici macar o zgarietura

- mergi cu faza lunga in oras- ok, luati-mi capu dar vad ca faza scurta nu e de ajuns; tipa a motivat ca nu m-a vazut.

- feriti-va voi ca altii nu va feresc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca ai scapat doar cu atat.

Eu am recomandat de multe ori faza lunga in timpul zilei,dar au fost unii care au zis ca posibil ca unii conservaril sa fie deranjati.

Si eu as fi deranjat daca ar zice ca nu ma vazut,cine ar fi deranjat mai mult?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator AparTe

Le rup ochii cu faza lunga indiferent daca e zi sau noapte,,, Mai bine sa planga masa decat sa planga mama

 

Insanatosire grabnica ..

Editat de AparTe
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am recomandat de multe ori faza lunga in timpul zilei,dar au fost unii care au zis ca posibil ca unii conservaril sa fie deranjati.

 

Hai sa-ti zic cum sta treaba. Eu sunt SI conservar si pot sa-ti spun ca niciodata nu m-au deranjat la ochi faza lunga de la vreo motocicleta in timpul zilei. Tu crezi ca la cate bi, tri si alte xenoane nereglate, de toate culorile si puterile imi bat in ochi zilnic de la atatia bizoni, mai conteaza un far de motocicleta ? Aprindeti-va farurile si fiti vizibili.

Apropo, ultima moda la conserve: xenoane verzi. :finger:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sfatul meu, pe care l-am tot dat si o sa il reiau cu fiecare ocazie.

Purtati vesta verde reflectorizanta si ziua. Stiu ca unora le e rusine ca pot fi confundati cu scuteristii.

Folisiti faza mare in intampinarea celor ce vi se pare ca vor sa intre in depasire din fata in afara oraselor sau a celor ce stau in intersectii sau vor sa vireze stanga in fata voastra, a celor ce vor sa iasa de pe stradute laterale.

Luati faza imeditat in apropierea lor,sa vada cand comutati pe faza mica, sa le intre in cap si reflex, ca a fost special pentru ei.

Nu folositi flashul in situatiile de mai sus, caci ii invitati astfel sa intre, sa se bage...

Eu folosesc zilnic faza mare in astfel de situatii si merge de nota 10 plus.

In timp ce schimbati pe faza mare, reduceti si viteza pana la limita franarii in siguranta.

Succesuri ! Sanatate Patitului!

P.S. Folositi semnalul ! Vad des motociclisti care nu semnalizeaza deloc. O mare prostie !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru urari si da, trebuie sa multumesc si pentru prieteni. In cazul meu au trecut testul cu brio... majoritatea:)

Greseala mea e ca m-am gandit cam prea mult la altii si prea putin la mine si nu am folosit faza lunga. Sunt oameni aici care recunosc deschis ca o fac si pot spune acum : bravo lor!!!! Daca credeti ca un coif roman va face mai vizibili in trafic si va ofera protectie macar cat o casca decenta purtati-l. Faceti-va remarcati ca e tara plina de chiori.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

recuperare cat mai rapida si totala si felicitari pentru echipament si prieteni.

si vorba colegului, conduc masina si prin natura meseriei si pentru ca imi place, dar nu m-a deranjat niciodata faza lunga de la motoare. ba din contra, am fost recunoscator in sinea mea ca am observat din timp.

in schimb vad cam multi care croseteaza traficul dar cu farul stins, fara manusi, cel mult cu casca. stiu fratilor ca doar atat va cere legea, dar aveti grija de voi ca nu are altcineva.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu trebuie sa-mi dau cu parerea aici in calitate de conservar de 11 ani si motociclist cu mamaliga inca umeda.

Folositi orice mijloc prin care va puteti face remarcati, mai mult o sa postez la cum prevenim accidentele sa nu fiu offtopic.

Multa sanatate colegului patit, bine ca ne-ai povestit tu ce ai patit, o sa tin si eu minte si cred ca ma abtin sa mai ies pana nu-mi cumpar armura, mai ales ca in bucale e grav....

Multa sanatate, luciditate si atentie tuturor celor care impartim strazile astea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu merg cu faza lunga decat cand ma strecor la viteza mica printre masinile oprite la semafor! Adevarul este ca am observat o imbunatatire notabila. Multi au oglinda de pe dreapta dereglata si n-au cum sa te vada in timp ce stai intr-un anumit unghi, chiar si "lipit" de portiera dreapta spate. Odata cu faza lunga pornita, am observat ca multi mi-au facut loc sa trec. Am tras concluzia ca cei care nu mi-au facut loc, pur si simplu nu stiau ca sunt acolo.

 

N-am mers cu faza lunga tot timpul de frica amenzii! De-acum o sa merg si eu cu faza lunga tot timpul. Macar cateva zile, de test!

 

Recuperare usoara, colegu'

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum oricum nu mai conteaza,nu vreau sa fiu carcotas, bine ca esti intreg sanatos....Vroiam sa te intreb cu ce erai incaltat?pantaloni?protectii genunchi ceva?

Numai bine!

Aici las capul in jos si fac mea culpa. Am plecat in graba si am lasat genuncherele la serviciu (nu am nimic la gennunchi dar puteam avea)! Si mai rau e ca nu luam cizmele decat cand plecam la un drum mai lung si am stat mult si m-am gandit ca cizmele alea puteau sa faca diferenta. Acum nu am ce face dar dak ar fi sa pot da timpul inapoi m-as echipa pana in dinti fie cat de cald si cat de incomod. Pentru cei care au de gand sa ma judece ca nu purtam echipamentul complet incercati sa mergeti incaltati cu cizme pana sub genunchi, prin oras, la 36 de grade la umbra,7 zile pe saptamana.Daca deja ati facut-o judecati-ma!

 

Multumesc tuturor pentru incurajari.

 

Si cu vaca aia cum a ramas?? Ai luat vreo masura?. Nu o lasa sa scape.

Nu sunt genul razbunator iar tipa chiar s-a interesat de mine(sunt constient ca 90% din motive pur egoiste).

Astept sa vad cat imi da firma de asigurari pe motor si ce-mi va spune medicul la urmatorul control de pe 26 septembrie.

Ma ingrijoreaza insa faptul ca tipa e total incompatibila cu sofatul din moment ce mersul pe jos inca mai are secrete pentru ea(vine la spital in vizita si intra cu capul in usa pentru ca nu a asteptat sa se deschida cat trebuie).

Editat de antagonick
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fara sa fiu carcotas, dar claxon i-ai dat? Nu de alta, dar atat ca si motociclist, cat si conservar, am observat ca motociclistii evita folosirea claxonului in general. Eu il folosesc din abundenta si am observat ca da roade :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e sa te plezneasca te plezneste cu tot cu faza lunga, claxon. Doar ce era sa ma ia un taxi azi, eram cu xenon aprins, claxon si ditamai tabla de o tona, dapai sa vada un mic obiect cu 2 roti.

 

Sanatate omu!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(vine la spital in vizita si intra cu capul in usa pentru ca nu a asteptat sa se deschida cat trebuie).

hahahahaha :lol:

 

Insanatosire rapida! Bine ca ai scapat doar cu atat.

 

Eu il folosesc din abundenta si am observat ca da roade :)

:ok: Eu o sa termin bateria in curand la cat abuzez de claxon. :laugh:

Chiar ieri mi s-a intamplat o faza. Cretinoizi care se baga in intersectie, facand un carnacior de masini. S-a pus rosu si cel din coada a fortat. M-am oprit in dreptul portierei si l-am claxonat vreo 10 secunde, n-a gesticulat nimic, nici nu s-a uitat la mine. Omu' n-avea unde sa se duca pentru ca blocase intersectia. Probabil ca printr-o clipa de neatentie si o plecare in forta i-as fi pus bordul motocicletei in brate. :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...