Cesar Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 (editat) a, zi asa, ca orice roman impartial, iti doreai sa fie motoreta naspa ca sa nu iti para rau dupa ea normal ca ma atac, cand vine unul si imi judeca lucrurile mele, care este ale mele sa stii ca exista oameni ca mine, care nu spala motocicletele sau masinile. stii de ce? pentru ca se murdaresc inapoi! daca nu o folosesc, nu o spal. daca o folosesc, o spal rar, cand decid ca ma murdaresc daca ma urc pe ea asa. daca ai fi ceva mai batran si ai fi prins si vremurile de dinaintea forumului de pokemoni, ai sti ca 1) zahei nu are motorete cazute sau cu hibe si in nici un caz nu ar vinde una cu defecte si 2) zahei nu vinde motorete sport de 1000 la incepatori, chiar daca vin cu banii cash si nu discuta de pret - lucru care s-a intamplat de doua ori intr-un an iar zahei a stat si a mai asteptat in loc sa isi vanda motoreta aia naspa si defecta. pentru ca zahei e motociclist si e un domn, nu e forumist. de accea zahei se ataca atunci cand pokemonii isi dau cu parerea despre motoretele lui. cu toate acestea, zahei stie ca nu ar trebui sa ii pese de parerea pokemonilor si isi cere scuze Zahei, oare de ce m-a pacalit pe mine fata aia ca e virgina? Si cand colo... swooshh Esti un domn motociclist roman inadaptabil Editat Septembrie 14, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 voi astia doi va laudati ca aveti rsv4/tuonov4 ? )) da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Zahei, oare de ce m-a pacalit pe mine fata aia ca e virgina? Si cand colo... swooshh Esti un domn motociclist roman inadaptabil nu tu ma, mie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 michelin-urile alea pe care le-a avut si le are fosta mobra a lui zahei , mi se par cele mai prastii de pus pe RSV.. pana si de Angel ST am fost mai multumit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi73 Postat Septembrie 15, 2016 Share Postat Septembrie 15, 2016 (editat) michelin-urile alea pe care le-a avut si le are fosta mobra a lui zahei , mi se par cele mai prastii de pus pe RSV.. pana si de Angel ST am fost mai multumit... » Post actualizat in 15 Sep 2016 15:49 michelin-urile alea pe care le-a avut si le are fosta mobra a lui zahei , mi se par cele mai prastii de pus pe RSV.. pana si de Angel ST am fost mai multumit... » Post actualizat in 15 Sep 2016 15:52 De acord, ce recomandări ar fi ? Editat Septembrie 15, 2016 de Costi73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 Si o poza de sambata de la Adancata. Mobra s a comportat foarte bine. » Post actualizat in 22 Sep 2016 17:42 Brici chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 22, 2016 Share Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Si una cu tine de la mine! Si cu mine! Aceeasi impresie si de la mine! Parca nu sunt asa rele Apriile astea domne'! Editat Septembrie 22, 2016 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Ce timp ai reusit sa scoti cu gt`urile ? felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Ce timp ai reusit sa scoti cu gt`urile ? felicitari Stii ca intrebarea asta este irelevanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 vroiam sa vad cat de safe si responsabil a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 vroiam sa vad cat de safe si responsabil a fost Ia lasa tu aburelile cu astia batrani Uita-te mai bine aici cu ce o sa va invarta Zahei castile in cap /index.php?/topic/741764-2t-250cc-race-project-aprilia-rs250/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 (editat) Am prins loc la scoala pana la urma. Am scos 2:47 dar pe linia dreapta se mergea încet pt regrupare. Nu am simțit ca m-ar trage in jos cauciucurile. Ma trage in jos capul » Post actualizat in 23 Sep 2016 09:50 Lexy a fost la grupa C. Sunt si eu curios cat a scos. Editat Septembrie 23, 2016 de dan.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Ia lasa tu aburelile cu astia batrani Uita-te mai bine aici cu ce o sa va invarta Zahei castile in cap /index.php?/topic/741764-2t-250cc-race-project-aprilia-rs250/ abia astept sa-l vad pe Zahei cu ea la circuit si sa dau si eu o tura cu ea(asa a promis) ,am mers eu pe circuit cu nsr'ul ..asta cred ca e racheta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 In primavara 2017 e stabilit deja ca merge cu ea la Secuiesc. Mai departe il las pe el sa dea din gura (taste) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 mergem, mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 23, 2016 Share Postat Septembrie 23, 2016 Am prins loc la scoala pana la urma. Am scos 2:47 dar pe linia dreapta se mergea încet pt regrupare. Nu am simțit ca m-ar trage in jos cauciucurile. Ma trage in jos capul Data viitoare o sa fie mai bine Dan,stai linistit ! Felicitari pentru participare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Septembrie 27, 2016 Share Postat Septembrie 27, 2016 Si cu mine 2 si cu a mea Aprilica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 (editat) Felicitari pt participare,data viitoare o sa fie mai bine cu siguranta ! Din poza 2 mi se pare ca ai pus presiunea prea mica pt ntec,ai o pata foarte mare de contact Editat Septembrie 28, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 (editat) E pilotul gras Uite un KR Ntec la 1.5 bari la cald - WOT » Post actualizat in 28 Sep 2016 09:41Carcasa se deformeaza in principal datorita cuplului motor si al factorilor de sarcina pe franare-accelerare. Editat Septembrie 28, 2016 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costi73 Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Am profitat de vremea frumoasă și a dat o tură pe dealul negru si retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 Presiunea a fost 1.5 1.6 la rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 pe viitor incearca sa ai maxim atat la cald :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 poate sa fie linistit si 1.8 cu cauciucurile fierbinti, pe ce te bazezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 (editat) tu ai vazut ce cauciuc are pe spate? eu am fost in ziua aceea la circuit si era foarte cald,1.8 la cald nu cred ca se justifica si nici 1.5-1.6 la rece ,dar poate nu ma pricep la ntec daca mai lasa toata treaba sa o faca cauciucul dupa mintea mea poate sa bage 1.8 si la rece ...evident ca glumesc Editat Septembrie 29, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Septembrie 29, 2016 Share Postat Septembrie 29, 2016 asa o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate