emil_rpt Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Salutare tuturor si "La multi ani"! E timpul sa va pregatiti motoarele si echipamentul pentru ca o noua aventura e gata sa inceapa: intrunirea moto de iarna Bikes on Ice, ajunsa la editia a 7-a. Va asteptam la pensiunea Dealul Viilor, Hateg intre 17 - 19 februarie 2012! Vom reveni in curand cu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Salutare si La multi ani! numar de telefon pentru rezervari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Salutare si La multi ani! numar de telefon pentru rezervari 0723299485 Tibi Se primesc participanti si fara moto ? Adica pe patru roti? toti petrecaretii sunt bineveniti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Se primesc participanti si fara moto ? Adica pe patru roti? zi-le pe nume: conservari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cahor Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 sa nu ajungi tu conserva ,ma ,viteazule ....vai de capul vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 parca anul trecut nu am vazut in parcare dl-ul cu nr wee on multumesc pt nr de tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Pai bine Dragos, nu vii tu cu "carenata"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 In sfarsiiiit... ma uitam in fiecare zi sa vad cand apare topicul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 Si eu la fel,ma speriasem,ma gandeam ca anul asta nu o sa-l mai faca in Hateg. Cheers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 11, 2012 Share Postat Ianuarie 11, 2012 parca anul trecut nu am vazut in parcare dl-ul cu nr wee on multumesc pt nr de tel daca tot suni, baga si pentru simioni o dubla si daca am caucioace si baterie vin cu varadeor . altfel. ma iei pasager si su conservara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 sa nu ajungi tu conserva ,ma ,viteazule ....vai de capul vostru cahor, e cazul sa ma sperii? sa sun la 112? si de care "noi" e vorba? ca nu pricep... parca anul trecut nu am vazut in parcare dl-ul cu nr wee da, n-am fost inca la bikes on ice. e cazul sa-mi fac seppuku? daca am vreme si chef, o sa trec anul asta, sa ma puna cahor la conservat. on topic: respect pt. organizatori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Andrei si varadero era carenata Alex sigur si pt voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Andrei si varadero era carenata Alex sigur si pt voi Crenata maine e gata si daca am timp liber(problema mare) vin si euuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Andrei si varadero era carenata Alex sigur si pt voi True, dar mai putin plastic rosu Daca ajung, anul asta las fasneata acasa si vin cu cea mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 daca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Ianuarie 12, 2012 Share Postat Ianuarie 12, 2012 Andrei si varadero era carenata Alex sigur si pt voi Multam ne bazam pe tine ca nu vin cu cortul.daca e cu dat banuti da tu si reglam noi te rog fain Hai cu varaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 de ieri am rezervat camere Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Ianuarie 13, 2012 Share Postat Ianuarie 13, 2012 100% vin Âşi Bukowinenii la voi Âşi sper ca printre cei care ajung să mă număr Âşi eu. Îmi doresc de 4 ani să ajung la voi la întrunire iar anul ăsta sper să nu ratez ocazia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 14, 2012 Share Postat Ianuarie 14, 2012 (editat) Pretul la cazare va fi la fel ca si anul trrecut , mancarerea si bautura sesizabil mai ieftine. - 25 lei / pat / noapte - mic dejun 6 lei (oua, cascaval ,sunca) - ciorbe - 6 lei (cu detoate smantana , ardei , paine) - pranz max 12 lei (cu salata , paine) - cina 6 lei - berile 3,4,5 lei - cafea 2 lei Pentru rezervari sunati la: 0723299485 - Tibi. Va asteptam! Editat Ianuarie 14, 2012 de escovent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiganea Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Salutare! Cine merge la mai sus numita intalnire? pentru mine ar fi prima data... cine a mai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giucu Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Salutare! Cine merge la mai sus numita intalnire? pentru mine ar fi prima data... cine a mai fost? asta e intalnirea de la hateg?....cred k am sa vin si eu,si la mine e tot prima.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 pentru cei care nu au mai fost la intalnire pun pozele de anul trecut , poate asa o sa va faceti o idee /index.php?/topic/630710-bikes-on-ice-2011/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Întrebare de posibil participat, dornic să vin încă de la prima ediție, dornic și acum, este loc de cort la noua localizare? Mulțumesc! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddy Metal Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 Întrebare de posibil participat, dornic să vin încă de la prima ediție, dornic și acum, este loc de cort la noua localizare? Mulțumesc! Toate bune! Salutare, loc de cort este, vointa sa fie ) Si anul trecut au fost cateva corturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 17, 2012 Share Postat Ianuarie 17, 2012 La mine ar fi o singură problemă, permisul de decolare de la nevastă! Acum trebuie să „fac frumos” încă o lună! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate