Sari la conținut

SCORPION - Discutii Generale

marque
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 400
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Salut,

Din ce am inteles castile de la Scorpion se potrivesc cu o marime mai mica, ma intereseaza sa cumpar un EXO 500 de pe fc moto(pret bun la 600 lei cu transport). M-am masurat, am 56.5 si vreau sa stiu daca masura M ar fi buna. Sau poate e un binevoitor in Iasi care ma poate ajuta cu o proba la un Scorpion.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...

Ambele par sa aiba aceleasi "optionale"... ochelari de soare, pinlock, aerisiri cam in aceleasi pozitii, probabil si noseguard si chinguard.

510 pare sa aiba o forma mai orientata spre sport. 500 pot sa-ti spun ca e ok pe touring, pana pe la 120-130 km/h poti sa mergi linistit drept in sa.

Link spre comentariu

Salutare!

Stie cineva de unde pot cumpara rotita folosita pentru scoaterea vizierei? Se pare ca am pierdut-o pe drum pe cea de pe partea dreapta :bike-037: Casca este Exo 500.

Editat de Jackson
Link spre comentariu

Întotdeauna merita diferențele de preț! Cumpăra cea mai scumpa casca pe care ti-o poți permite și nu vei fi dezamăgit.

Mare atenție cu masurile totuși...nu o cumpăra fără proba.

Pentru piese și accesorii Scorpion apelați la băieții de la motodiscount.

Link spre comentariu

Salutare. As fi si eu interesat de un Scorpio. Cine îmi spune cum comanzi la fc-moto. A mai comandat cineva aici ?

» Post actualizat in 03 May 2016 13:10

Între timp am achiziționat o casca 510 de la motodiscount, dar cu discountul aferent, prețul mi s a părut OK. Legat de reclama pe care o faceți lui kronau, pe louis nu sunt toate modelele. Deci părerea mea mergeți la importator. In același timp vedeți prețuri pe fc-moto.de, cel puțin la modelul 2000 sunt f bune.

Acum legat de casca, încă nu am mers cu ea, sper sa fie ce trebuie legat de toate părerile pozitive ale celor care au deja, dar pot spune ca e un pic cam mare si nu foarte ușoară. Fosta casca un Arai Astro R.

Oricum mi se pare o casca bine făcută, dar vorba aia timpul le decide pe toate.

Merci motodiscount de discount :)

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Pot sa ti dau eu. După un drum de 1200 de km certific ca este o casca OK care are aerisiri bune, e relativ silențioasă la vânt + am trecut printr o place grea si nu s a aburit si nici nu a intrat picătura de apa in casca. Eu am avut Arai înainte si pot spune ca e cel puțin la fel dacă nu peste.

Link spre comentariu

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Unde as putea gasit un Scorpion Exo 920 in Cluj sau Oradea? Din review-uri imi place, dar as vrea s-o si probez sa vad cum sta pe cap, daca-i confortabil si sa stiu ce marime imi trebuie. Am fost la Romimoto si nu au in stock, dar aduc pe comanda care ajunge abia in august, catre final.

Editat de godfather.
Link spre comentariu

• 3 weeks later...

Am o nelamurire.

M-am uitat de curand pe site-ul http://sharp.direct.gov.uk/

Am cautat rating-ul unor casti si nu inteleg cum fac astia de obtin 5 stele pentru anumite casti mai ieftine, iar altele mai scumpe si din materiale considerate mai bune au doar 3-4 stele.

De exemplu: Un HJC IS-17(casca care incepe de la 150 euro) cu carcasa din Policarbonat are 5 stele iar RPHA 10 Plus si RPHA 11(fabricate dintr-un mix de materiale) au doar 3 stele.

La fel Un Scorpion EXO 2000 sau 1200 au 3 stele desi par ca la testele in lateral rezista mai bine decat RPHA 10 sau RPHA 11 care au tot 3 stele.

Un Scorpion Exo 1000 are 4 stele, la fel ca si un Exo 500 iar Un Exo 2000 sau Exo 1200 au 3 stele.

La fel de ciudat mi se pare ca Suomy, Scorpion, Schubert nu au nicio casca de 5 stele pe cand Caberg are vreo 6-7, la fel si Nitro.

Cum fac oamenii astia rating-ul ala si le iese ca o casca de 150 de euro ofera protectie mult mai buna decat casti de peste 300 de euro cu carcase din materiale mai usoare si mai bune? Voi ce parere aveti?

Editat de gabizxc
Link spre comentariu

Parerea ca spaga exista pretutindeni. Am tot zis sa nu se mai bazeze lumea pe site-ul ala, pt ca am observat fix acelasi lucru ca si tine, casti dubioase cu multe stele, casti fff bune cu mai putine.

Link spre comentariu

• 1 month later...

Are cineva un Scorpion exo 510 sau exo 1200?

M-ar interesa sa stiu cat cataresc si daca merita diferenta de bani de la 510 la 1200 in ceea ce priveste zgomotul, aerisirea(ventilarea in interior) si protectia impotriva cetei.

Link spre comentariu