KristaKe Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 RIP again and againa and again... poate ca ar fi mai bine sa vina zapada odata, doar asa scapam toti intregi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gergo Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carla_ro_b Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca! Off topic: Chiar nu se poate face nimic sa impiedicam asemenea tragedii? Orice; sa dam in judecata firmele care realizeaza lucrarile sub orice critica, organele care ar trebui sa se ocupe de marcaje si plasarea de sisteme de siguranta, aducerea in fata publicului a sentintelor date, marirea pedepselor in cazul in care este dovedita inconstienta si lipsa conducerii preventive? Ceva care sa-i usture pe cei vinovati, fiindca se pare ca doar vorbele scrise pe o placuta gen "Viata are prioritate!" nu au nici o valoare. Am ajuns sa stau cu frica in suflet cand sotul meu pleaca la drum cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-calin Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Condoleanta familiei R. I. P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Trist, foarte trist... Condoleante familiei si sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Prea scump platim pasiunea noastra in tara asta de incompetenti. Foarte trist sa aflu ca si o fata pleaca dintre noi. Cat de gratioase stau ele in sa si cum piloteaza pline de gratie - nu e nimic mai frumos decat imaginea unei fete calare. Poate pune cineva o poza........... Adio draguta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 RIP Condoleante familiei si prietenilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Deja seamana a masacru!!! Parca ar fi un razboi pe sosele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu so ierte si sa-i fie tarana usoara! Ma rugam sa nu fie ea in momentul in care am citit titlul postului...... era foare mandara de dominatorul ei de 250. Chiar a trecut pe la mine dupa ce si l-a cumparat....... Doamne, nu imi vine sa cred..... R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djidji_duru Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu s-o ierte ! De cand am inceput sa intru pe forum am tot observat o multime de accidente mortale ... In fiecare an mor zeci de motociclisti... e masacru... Se mai merita oare riscul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Imi pare rau... Fratele meu a cunoscut-o personal, era pasionata de speologie ca si el si mergeau sa bata intunericimile patriei. acu s-a dus, avea doar 27 de ani... Fratele meu a fost foarte miscat. Voia sa-si faca si el permisul cat A, dar s-a razgandit. A zis ca nu e drept ce se intampla. Dumnezeu s-o aiba in paza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca acolo unde se odihnesc dreptii... Viata e nedreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Octombrie 31, 2006 Autor Share Postat Octombrie 31, 2006 (editat) de la stanga la dreapta, eu, Miha, prietenul ei Mircea daca multi bikeri isi doresc o prietena care sa stea cat de cat cuminte pe locul pasagerului si sa nu aibe comentarii, MIha era cu 10 pasi inaintea multor baieti. ea tragea de noi sa mergem, avea motorul ei (nu era primul), ea facea bagajul, se okupa de ekipament & mancare, intotdeauna atenta cu cei din jur, deosebit de saritoare. o fiinta deosebita Editat Octombrie 31, 2006 de partizan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yellow_bzz Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu sa o ierte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 D-zeu s-o ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeule asa ceva nu se mai poate!! R.I.P miha ...condoleante familiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buldogu Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 E ingrozitor ce se intampla. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Dumnezeu S-o ierte .........prea multi oameni nevinovati mor din cauza unor tarani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 DUMNEZEU sa o odihneasca ! Pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Sa fii acrosat de un TIR. Politia pe cine a gasit vinovat? Nu cuva s-a aplicat legea aia nescrisa : mortu' e de vine? RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate