adysx Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Un alt accident din cauza unui taximetrist care a intors ca berbecu'. Baiatul am inteles ca a cazut cu capul de asfalt, i-a sarit casca si s-a lovit destul de tare. Tot ce stiu e ca l-a luat salvarea pana sa ajung eu. Un amic / cunostinta sa vina sa ii ridice scuterul nr B-02-EZJ de pe Vasile Milea langa parcarea IBM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serge Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 pare ca a intrat frontal in lamaie, nasol. sper sa fie bine si sa aiba carnet de mobra, ca-i scuter de peste 50 inmatriculat in regula nu pocnitoare pe primarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 este exact modelul meu de scuter. alta casca care nu-si face datoria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 este exact modelul meu de scuter. alta casca care nu-si face datoria... Am vazut multa lume care poarta casca doar ca sa nu ii ia garda la intrebari. Sa nu sarim la concluzii pripite. Tot ce conteaza acu e sa se faca bine omu si sa apuce sa povesteasca ce a patit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.ingrid Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Am asistat vrand - nevrand la tot circul. Din pacate scuteristul nu avea casca prinsa si la impact i-a sarit. Avea 2 benzi generos de largi pe care putea sa mearga dar mergea pe linia de tramvai (deh, nu degeaba se numeste asa). Taximetristul intorcea intr-un loc permis dar nu a vazut scuterul- ma indoiesc ca era visul lui sa faca schimb de culoare cu un scuter. Vina cade pe taximetrist (dosar penal, permis suspendat alea alea). There's no more to be said . Sanatate scuteristului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
campers Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 mie imi este frica si sa traversez linia de tramvai , si altii merg printre ele de placere?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Pai cand nu o sa iti mai fie frica de ea o sa ii gasesti utilitatea...la fel este si cu contrasensul...insanatosire grabnica scutecistului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Avea 2 benzi generos de largi pe care putea sa mearga dar mergea pe linia de tramvai (deh, nu degeaba se numeste asa). Taximetristul intorcea intr-un loc permis dar nu a vazut scuterul tu eÂşti taximetrist sau care e faza? prioritatea e prioritate, pot să vin atârnat pe firele de tramvai, tu tre sa mă laÂşi să trec dacă am prioritate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Hai ca te lamuresc eu care e faza... Faza e ca te ambalezi repede si degeaba, martorul ocular nu a zis nicaieri ca scuteristul nu avea prioritate. A precizat doar ca venea pe linia de tramvai, pentru ca asa e frumos cand relatezi ceva, sa dai cat mai multe detalii. Daca tu din asta ai inteles ca ar fi taximetrist sau incearca sa-l scoata vinovat pe scuterist, e cam grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.ingrid Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 (editat) Nu stiu de unde ai dedus ca as contesta prioritatea Mersul pe linia de tramvai e pentru tramvai. End of story. E deosebit sa vad zilnic pe V Milea si nu numai, 2 benzi , dar hai sa merg pe linia de tramvai. Nu sa depasesc etc, sa merg ... Editat Mai 25, 2012 de the.ingrid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 ok, hai să o luăm altfel. cu ce te deplasezi tu pe vasile milea zilnic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.ingrid Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Este irelevant pt topicul asta cu ce ma deplasez eu Am relatat ce s-a intamplat. Offtopic, sa-ti satisfac curiozitatea, merg si cu masina, si pe 2 roti. Urmeaza sa ma intrebi: Asl pls? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 nu domle, am muiere acasă. ideea e că am sesizat o nuanță de răutate la adresa ăluia cu scuterul, care nu are absolut nicio vină. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B I Z Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 acolo unde sunt maxim 2 benzi pe sens alocate circulatie autovehiculelor poti folosi linia de tramvai ca a 3-a banda ... e scris in legislatie. sunt si conditii .... nu o poti folosi pt a depasi coloana la semafor, la refugiu de tramvai trebuie sa te incadrezi pe una din benzile alocate circulatiei ... nu stiu daca mai sunt si altele, dar astea sunt sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.ingrid Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 (editat) Good Malitiozitatea in cazul e fata nu-si are sens, fata de nici unul dintre cei 2 protagonisti. Ambii au avut o zi proasta si noi ar trebui sa invatam din greselile lor. Editat Mai 25, 2012 de the.ingrid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Ce plm sa inveti? Sa nu intorci in fata cuiva? Ce e de invatat aici pentru motociclisti? Ingrid, ori esti naiv ori tre prefaci infiorator de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 @ingrid: stai calma ca baietii astia sunt rai,oricum tu ca pasagera nu trebuie sa dai prioritate nimanui.. a little less conversation pls... p.s. sanatate scuteristului ca si ei'e' oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the.ingrid Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 (editat) Nu ma dau in vant dupa tonul tau Bogdan . Scopul forumului de accidente este sa mai inveti ceva din greseli. Din nou offtopic, Laur, nu cred ca nu cunoastem...ori ma confunzi Sunt soferita si posesoare de masina de mult timp, cu moto e mai noua treaba Editat Mai 25, 2012 de the.ingrid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 dă-te pe față Âşi arată-ne dihania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Mersul pe linia de tramvai e pentru tramvai. Sa zicem ca e ca tine, daca venea un tramvai ce patea taximetristul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 se dădea lucescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spacezerg Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 se dădea lucescu Ca sa mai aprind si eu un fitil, pe bulivar' acolo e oprirea interzisa. Asta duce la mare interzicere a manevrei de intoarcere. Deci cine avea voie sa intoarca acolo? Doresc sanatate scuteristului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 (editat) ok, hai să o luăm altfel. cu ce te deplasezi tu pe vasile milea zilnic? scutersitul se pare ca nu se deplasa zilnici pe acolo altfel ar fi stiu ca acolo se intampla astfel de accidente saptamanal. acolo desi este linie discontinua o sa vezi un semn mare in copac care interzice intoarcerea . https://maps.google.com/maps?hl=en&ll=44.435398,26.054465&spn=0.001634,0.004128&t=m&z=19&layer=c&cbll=44.435398,26.054465&panoid=jMHI_leDNwI8W8OKg_76xA&cbp=12,18.09,,0,13.57 o sa trec pe acolo in cateva ore si o sa ma uit din nou dar am impresia ca este semn la capatul din intersectie al scuarului care te obliga sa-l ocolesti prin dreapta deci mersul pe linia de tramvai este interzis. poza de pe google maps este de pe vremea cand podul era inca in constructie si era permisa si circularea pe linia de tramvai https://maps.google.com/maps?hl=en&ll=44.434597,26.054598&spn=0.001634,0.004128&t=m&z=19&layer=c&cbll=44.434597,26.054598&panoid=zHFekqfGsyJ96hIeLkzr3Q&cbp=12,353.95,,0,19 din accidentele care s-au mai intamplat pe acolo la multi am vazut ca politistul le dadea culpa comuna (dar nu aveau victime) Ce plm sa inveti? Sa nu intorci in fata cuiva? Ce e de invatat aici pentru motociclisti? Ingrid, ori esti naiv ori tre prefaci infiorator de bine. tu esti prost! de ce faci scandal mah ? ai putea sa inveti ca daca treci pe acolo cu motoreta sa nu mergi pe linia de tramvai ca riscul sa ti-o furi este mare! Editat Mai 26, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Linia discontinua e sa poti face stanga sa intri in parcarea cladirii cu Vodafone si IBM. Semnul si linia aia discontinua sunt puse acolo prosteste. Adica daca nu poti face stanga pentru ce mai e linia discontinua? Semnele alea de oprire interzisa au ca singur scop ridicarea masinilor. E loc sa parchezi pe margine, au fost plantate cand si-a inceput firma de ridicari din sectorul 6 activitatea in zona, desi era podul in constructie si circula pe acolo o masina la 5 minute. Cum in zona e linie continua intre sina de tramvai si banda 2, nu se circula pe linia de tramvai. Probabil va fi culpa comuna. Acolo sunt mereu accidente pentru ca venind dinspre Afi nu poti face stanga, si toata lumea merge inainte si intoarce dupa refugiu. Politia sta foarte des pe Iuliu Maniu si ii amendeaza pe cei care fac stanga, desi in intersectia aia se facea stanga cu ani in urma fara sa se produca ambuteiaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 Linia discontinua e sa poti face stanga sa intri in parcarea cladirii cu Vodafone si IBM. nu chiar. e aiurea ...dar in dreptul intrarii in parcare e linie continua (asa e acum), tocmai ca sa nu poti intra in parcare pe acolo. la iesirea din [arcare de asemenea esti obligat sa faci dreapta. este doar o mica portiune unde poti intoarce, adica la 4-5m de capatul scuarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate