Sari la conținut

Situatii din trafic


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 4,5k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

O patesc si eu mereu, dar azi nu a fost previzibila faza... oprisem sa cedez unei masini din giratoriu, el a venit mai tare din spate (mai tare, dar nu tare). Si a fost f la limita, cativa cm mai aproape si ma dadea pe jos. Nu mai erau alte masini pe langa noi, asta m-a ajutat sa ma duc urgent pe banda 1. El nici macar nu a schitat o frana sau sa vireze stanga... pur si simplu s-a lipit de mine.


» Post actualizat in 07 Sep 2018 07:47

Si cum ziua buna se cunoaste de dimineata, ziua de ieri am incheiat-o cu un mic accident... la Parcul Carol nu mi-a acordat unul prioritate si a tasnit cand eram la 2-3m de el. Norocul meu ca viteza era mica, ghinionul ca nu suficient de mica sa opresc in spatiul ala. Contuzie la mana stanga (lovita in ghidon), furca stramba (nu stiu daca telescoapele sau pur si simplu fugite din jug), ghidon stramb (a fost mai "moale" ca mana mea), maneta frana si ce naiba o mai fi pe acolo.

Spital, echipaj rutiera, dosar cu victima, autor necunoscut. Ala a zis ca se duce acasa sa lase copilul si dus a fost. Am poza cu nr lui, inregistrare pe camera... dar omul a tulit-o. Asta dupa ce imi tot repeta ca de ce nu l-am ocolit, ca puteam dar nu am vrut. Aham... ca e fix ce-mi doream, sa ma infig intr-o masina.

Pana dau astia de el, nu pot nici sa-mi repar mobra... ca dupa aia zic aia de la asigurari ca nu are daune.

Am fost uimit cati au oprit sa ofere ajutor... cel putin 5-6 oameni, motociclisti cu masina si biciclisti.


» Post actualizat in 07 Sep 2018 09:42

De la min 6, nu am mai avut rabdare sa instalez soft ca sa tai filmuletul

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce idiot... pare rau pt patania ta.

Probabil avea vreun pahar la bord si de aia a disparut. Se prezinta el cred azi pe la militie, cu cine stie e poveste...

Bafta !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa m-am gandit si eu azi... ca probabil trasese ceva la masea si s-a gandit ca o lasa pe azi. Ce nu stie el e ca la accident cu victima trebuie sa se prezinte imediat...

Ms, sper sa rezolv cat mai repede cu mobra. Momentan pierd timpul pe la Udriste, dupa ce am stat pana la 3 dimineata, azi m-au chemat iar.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Doamne fereste! Ala a fost caz inevitabil ? Jezzus !! Mai pui si filmu... Ai avut si prioritate dar si orbul gainilor ...si reflexe de statuie.

Te-ai uitat pe ce directie ma duceam initial? Si cam ce distanta a fost intre mine si el cand a pornit? Am franat din secunda in care a miscat masina. De evitat nu prea vad cum puteam sa evit, in curba, pe linii de tramvai, cu masina fix in fata mea. Si cu 1m mai la stanga sau mai la dreapta, tot aia era

Stiu ca se vede altfel de la distanta, dar filmarea e destul de lenta ca sa-ti dai seama usor...

Editat de Geo_ZGA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, uitandu-ma la filmare as zice ca ar fi fost previzibil ca nu sta... Bafta cu demersurile legale! Ala poate nici permis n-are, masina vanduta la mana a 7-a sau pe vreo firma lichidata de mult... Trebuia sa te iei de gat cu el!

Am si eu una, nici pe departe ca a ta, doar ca ilustreaza faptul ca pe unii nici in cwr nu-i doare: Sos Chitilei, spre pod Constanta, eu pe banda 2 cu viteza legala sau maxim 5-6 km/h peste. Pe banda 1 mai in fata un autobuz lent. De pe o strada laterala din dreapta iese o tanti, se uita la mine, ii dau si flash. Initial se incadreaza in spatele autobuzului, dar cand ajung aproape in dreptul coltului ei stg spate se gandeste sa depaseasca. Nu semnal, nu nimic, iar cu 2 sec inainte se uitase catre mine. O evit degajand pe linia tramvaiului, ii bag claxoane lungi si depasesc, mai ales ca ea abia se taraia. Dupa ce trec de ea vad in oglinda ca da flashuri in turbare si o astept sa vad ce plm vrea. A inchis geamul si a luat azimut drept inainte, parca nici n-as fi existat. Nu stiu daca o sa scrie si ea pe vreun forum de tute ca a sicanat-o un motociclist satanist in trafic sau o fi realizat in cele din urma pt ce am claxonat. O clipa mi-a venit sa-i zbor oglinda...

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

viroaga are si frane de transatlatic, gume idem... ai si vreun nr de telefon de martor? Sa nu apara ala cu masina vopsita tot si sa zica ca ai ceva cu el.

Am urmatoarea filmare cu masina lui, in parcare, imediat dupa accident. Nici macar nu stiu unde l-am lovit... bara, aripa, roata... Martor a fost biciclistul, care a plecat imediat dupa ce m-am ridicat.

Ciclistica nu prea, frane asa si asa, anvelope ca sa fie, acceleratie maine... nu e o mobra cu care sa faci manevre bruste, oricat ai vrea.

Probabil ca nici eu nu am intuit corect, la ora aia, ce o sa faca ala. Acum, uitandu-ma la filmulet, zic si eu ca o sa se bage. Aseara l-am vazut ca se oprise si astepta (sa trec eu, sa treaca aia care veneau de sus, dinspre Filaret). Dar ca evitare sau franare, nu vad ce puteam sa fac.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nope, nu a vrut sa-mi dea nimic, i-am pozat doar nr la masina. Pe moment nu ma durea nimic, am zis ca mergem la accidente usoare si aia e. Doar ca la sectie m-au trimis la spital, ca incepuse sa se umfle mana si sa doara. Si la spital a venit echipaj de rutiera... si tot asa.

Oricum, masina e pe numele lui, mi-au aratat poza. Au si un nr de mobil... doar sa nu vrea si nu dau de el.

Editat de Geo_ZGA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai avut si prioritate dar si orbul gainilor ...si reflexe de statuie.

 

Cuvant cheie: prioritate. Intr-o lume ideala, mergi cu ochii inchisi pe 'prioritate' si nu ai ce pati pt. ca cel ce iti acorda prioritate, sta frumos la cedeaza si nu iti sare in fata la 1 metru. Corect, pe tine te doare ca nu iti acorda ala prioritate, pentru ca in aceeasi lumea ideala, la carte zice sa fii tot timpul concentrat la ghidon. Dar pt. ca lumea nu e ideala, mai vii obosit, mai te gandesti la ce o mai fi pe acasa, ce o face catelu' etc. Si tocmai in situatiile astea ar trebui sa intervina regulile de circulatie, atunci cand esti pe prioritate, sa nu iti sara vreun tembel in fata, ca ala vede semnu' in toata inconstienta lui, te vede si se opreste. Pana mea, obosit o fi fost si ala de bubuit Cernobalu' de au iesit atatia anormali prin zonele alea (astea?) dapai sa il iei tu pe asta al nostru ca 'are reflexe de statuie' :)).

 

Geo, ai fost calm ma, nu gluma, ma asteptam sa il scoti pe geam :)) Hai multa sanatate si ai grija de tine!

 

Noah, daca tot am postat aici, hai sa continui. Am asistat la primul incident major. Chiar daca am mai vazut diverse, inclusiv intinsi pe sosele, live nu am vazut nimic. Si pt. ca si in alte zone sunt mexicani (fara ghilimele in cazul de aici), dar mentalitatea e aceeasi, de turbaciune. Si cum mergeam eu pe o autostrada cu 4 benzi, pe prima banda, cu 100km/h, mers mai preventiv in viata mea nu am bagat (am avut motivele mele), de pe 4, trece pe 2 un pick-up si se intalneste acolo cu o honda accord care avea si aia ceva viteza. Si din chestiile astea rezulta ditamai accidentul, trec astia la 10cm de bara mea, eu fransem din instinct ca la ora 5.30 eram rupt de somn (am crezut initial ca m-au prins si pe mine nitel), pick-up-ul se intoarce pe 4 si dupa rostogoliri se opreste in parapet, honda undeva pe mijloc, relativ intreaga. M-am oprit, uitat la masina mea, nu avea semne si mers in treaba mea, care nu putea astepta nici daca crapa un intreg echipaj de mexicani care taia iarba (sau frunza la caini). Ironia e ca astia-s destul de rezistenti si cica n-au avut nevoie nici de ingrijiri medicale. Dupa vreo 14 ore de munca si inca 2 spre casa, nu m-am gandit sa salvez filmuletul... cand m-am gandit, deja salvase peste. Era ceva interesant.

Editat de Trancanicicel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ GoodKat politistul care se ocupa pare de treaba, tanar. I-am aratat in seara asta filmarea, i-am povestit ce si cum... problema e daca ala nu raspunde la citatii, ca nu au ce sa-i faca (tampenie maxima). Mi-a zis ce stiam deja, dosarul de cercetare penala se va clasa in viitor, pt ca nu exista zile de ingrijiri medicale. Pt ce ar trebui sa raspunda, ca nu a dat prioritate si nu s-a prezentat la politie... nu au ce sa-i faca daca nu vine singur.

@ Trancanicicel incerc sa ma abtin cat pot, ca sa nu o dau in altele. Aseara ma luase tare asta (dupa accident, in parcare) si ma cam enervasem, l-am avertizat sa se calmeze, ca eram si cu manusile pe maini.

Una peste alta, acum astept... mobra sta nereparata si nu pot sa ma mai folosesc de ea. E o senzatie extrem de nasoala sa mergi cu furca si ghidonul strambe.

Si da, eram si obosit dupa o zi lunga. Da, poate ar fi trebuit sa prevad ca ala o sa plece... dar vazandu-l oprit, nu mi-a trecut prin cap.

Editat de Geo_ZGA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

@ Trancanicicel

 

Am revazut clipul de peste 10 ori si imi mentin pozitia. Frontal in conditii de vizibilitate foarte buna si drum ultra liber, intr-o intersectie in care este un miracol sa nu-ti sara macar unu in fata din scurt...Este de apreciat ca al nostru coleg a recunoscut ca la ora aia poate nici el nu functiona la 100%.Ii doresc recuperare usoara si bafta cu birocratia .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ Trancanicicel

 

Am revazut clipul de peste 10 ori si imi mentin pozitia. Frontal in conditii de vizibilitate foarte buna si drum ultra liber, intr-o intersectie in care este un miracol sa nu-ti sara macar unu in fata din scurt...Este de apreciat ca al nostru coleg a recunoscut ca la ora aia poate nici el nu functiona la 100%.Ii doresc recuperare usoara si bafta cu birocratia .

In privinta prevenirii accidentului, recunosc ca nu am fost pe faza 100%. Oboseala, poate si putina relaxare pt ca mergeam incet... Dar pe reactie cand a plecat, chiar nu mai aveam ce sa-i fac. Cu dreapta frana fata, cu piciorul frana spate si cu stanga claxonul... cred ca de asta mi-am bulit si mana stanga, ca am ramas cu degetul pe claxon. Ma si gandeam ca dau de din astia des prin trafic, mereu ii evit cu bine... acum nu s-au mai aliniat astrele.

Incep sa ma gandesc serios sa renunt la mobra mare si sa o tin doar pe asta mica pt oras. Nu doar din cauza accidentului asta, din mai multe cauze...

 

@ GoodKat sincer, mi-am pierdut increderea in justitie de mult. Si nu ma complic cu procese... in cel mai rau caz, daca nu rezolva politia nimic (nici in ei nu am mare incredere), o sa incerc sa apelez la fondul victimelor strazii, sa vad ce se poate face.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Misto asta, cu "daca nu vine singur, nu avem ce ii face". Toate filmele alea cu mascatii care sparg usi sunt fake? Bineinteles ca nu se vor duce mascatii peste el, insa un echipaj care sa ii ia declarație acasa nu se poate deplasa? Zic sa mai întrebi un alt politist, prea pare de domeniul SF.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cum plm n-au ce-i face daca nu se prezinta?!? Eu m-am pomenit in 2000 cu poluția la poarta in toiul noptii pt ca unul care cumparase o masina de la mine si, firesc, nu o inmatriculase pe numele lui, facuse nu stiu ce boacana! M-au luat de aripa, mers la politie, declaratii etc. Procesul pt obligarea aluia sa perfecteze actele a durat insa vreo 4 ani...

Trebuia sa te dai nitel mai ranit, faceai plangere penala si il puteai strange de oo. Asa ramai si fwtut di cu mobra faramara...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

P.S. parasirea locului accidentului cu victime este (daca nu s-a mai schimbat vreo nuanta prin lege) fapta penala; politistul vrea sa spuna ca nici asa nu il cauta pe sofer altfel decat prin citatii?

Editat de XaeL
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vezi tu, stie-tot, cand a parasit respectivul locul era o simpla tamponare, abia apoi a devenit accident cu varamare si ala nu are de unde sa stie. Dar si mie mi se pare dubioasa lipsa de actiune a pwlitistilor, si-or fi luat vreo spaguta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Uitandu-ma la filmulet si eu zic ca ala cu masina era dubios si de anticipat ce va face, mai ales ca iesise foarte mult cu masina in intersectie. Dar de pe margine e usor de comentat, la fata locului se poate schimba problema. Ala nu s-a mai prezentat pentru ca nu cred ca are semne pe masina de la accident asa ca...

Editat de paulynos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

politistul care se ocupa pare de treaba, tanar. I-am aratat in seara asta filmarea, i-am povestit ce si cum... problema e daca ala nu raspunde la citatii, ca nu au ce sa-i faca (tampenie maxima).

nu exista asa ceva.

ai inteles gresit, nu se poate.

dosarul a intrat in lucru, procedura e procedura, il vor chema la sectie si daca nenea nu vine... e si mai rau.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omul are domiciliul in jud GJ... dar e mutat probabil in Buc fara sa-l schimbe, din moment ce era cu copilul dupa el si zicea ca il duce acasa. In GJ o sa-l citeze politia, daca nu e acolo...

S-ar fi prezentat la accidente usoare, aia l-au trimis la Udriste, dar nu a mai ajuns. Pt ca nu stia de vatamare corporala, nu se aplica aia cu fuga. Si nu am de ce sa mint in declaratii, ca sa-l bag in rahat grav.

Nu stiu... si mie mi se pare o tampenie, politistul asta se ocupa de partea penala, poate nu stia cum sta treaba cu partea rutiera... sau poate ca era dupa 12 ore de munca si nu s-a exprimat bine.

I-am trimis filmarea pe mail, am mentionat in declaratie ca o atasez la dosar, e suficient zic eu (si zice si politistul)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitări pentru cameră, contează mult, e plină strada de mincinoși.

Cunosc, de la accidentul de acum 2 ani... de atunci am zis ca nu mai merg nici pana la colt fara ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...