9470m Postat Iunie 7, 2017 Share Postat Iunie 7, 2017 (editat) Ajuta sa ii faci un semn ceva ca te bagi in fata. Bine ca esti ok, dar la faza din asta este oricand riscu ca unul din cei doi sa mearga la politie dupa sa declare accidentul daca nu s-a scris semnat nimic. macar o amiabila in care unu se declara vinovat si alalatu zice canu are nimic la masina... E din Aprilie, omul are numarul meu de telefon si am si eu numarul lui. El se ruga de mine sa nu merg la politie ca e taximetrist si are rate de platit, a trebuit sa il linistesc de vreo 4 ori ca nu ma duc, ca e ok. Eu l-am trimis sa se uite la masina sa vada daca e lovita, am vrut sa ii dau asigurarea dar el a zis ca nu e nevoie. M-a si sunat in seara aia sa ma intrebe daca piciorul e ok. Sunt ok pt ca eram imbracat full cu toate cele, daca nu probabil aveam glezna fututa ca mi-a cazut fix pe ea. Singura chestie damaged a fost partea flexibila de la pantaloni pe cracul stang care s-a prins in scarita si s-a rupt putin. Ah si mi-a sarit sliderul de la bocanc pe partea stanga. Editat Iunie 7, 2017 de 9470m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 cand esti cu mobra "pă chitila" cam trebuie sa stai cu ochii in 14, ca-s multi ca ala cu loganu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Aici aveti multe de inavatat, incepand cu secunda 18. Ce precizie dom'le, ce precizie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Daca vezi in trafic loganul asta ...fereste-te. Auzi, dar tu nu venisesi cu mobra? Ca dupa viteza afisata zici ca ai trotineta Aici aveti multe de inavatat, incepand cu secunda 18. Ce precizie dom'le, ce precizie... Acu' pune si cu wasistdoi, sa vedem daca nici acolo nu stropesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Un meltean trezit cu fata la cearceaf, da-l naiba varu'. Fir intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 De-ar epuiza astia tot stocul de gloante pe prosti si tot ar ramane un rasarit, si uite asa o ia gena de la capat iarasi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 pe mine era sa ma calareasca un taxi pe capota la Apaca ieri, eu plecand usurel pe verde catre cotroceni, el venind din dreapta pe rosu cu 30 la ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Bine ca avea 30 si nu 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 11, 2017 Share Postat Iunie 11, 2017 Creste exponential consumul de gpl mergand cu 100! Tot pt economie cred ca nu a stat la semafor. Nu numai cea de gpl, dar se extenueaza neuronul procesand atata informatie. Fml de taximetristi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Ieri ieseam de la Selgros Militari spre Bd Timisoara (pe acea bretea sensurile sunt despartite de scuar). M-am pomenit cu o conserva venind din fata, pe contrasens. Initial am zis ca nu isi da seama ce face, era imun la flash si claxon. Cand am vazut ca a luat si giratoriul invers, prin stanga pastilei, mi-am dat seama ca de fapt e doar o alta vitä la volan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 "We shall fight on the beaches, we shall fight on the landing grounds, we shall fight in the fields and in the streets, we shall fight in the hills; we shall never surrender!" Winston Churchill Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 O casca la 2 oameni, ca e criza. Senzatie majora pt pisi, la 80-90 km/h prin oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 sa-i fie bostanu tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 O casca la 2 oameni, ca e criza. Senzatie majora pt pisi, la 80-90 km/h prin oras Crapa un om prost, se nasc alti 2 sa-i ia locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Crapa un om prost, se nasc alti 2 sa-i ia locul. Nici nu-mi fac iluzii ca omenirea i-ar duce lipsa. Ea ca ea, dar m-a amuzat responsabilitatea reisarului, de a lua pasager asa... si numarul era interesant, m-am chiorat ceva si tot n-am dibuit care-s literele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel27 Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Pff o aveai pe constiinta )) Ce "bazat" pleaca omul de la locul faptei, mandru de el )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Bufnitura aia a fost o capota de masina? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 E bine ca se amuza... eu cred ca-i bagam papusa aia pe gat boschetarului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Mai aveam vreo 700 metri pana acasa eram pe Str Agnes in Popesti ,blocaj in fata ma opresc la vreo doi metri de masina ,si cum stateam asa linistit vad ca Citroen incepe sa dea cu spatele... si da si da pana intra direct in mine. Si chestia este ca mosulica statea infipt in mine si nu avea de gand sa dea un pic in fata ( born 1950) , vreo 30 de secunde am stat cred ca cu amortizoarele fata varate peste jumatate in furca pana si a dat seama nenea ca ma lovise. Da in fata ma dezechilibrez cade mobra sare capac radiator dracu stie cum.....( nu l-am gasit) ....asigurare constatare ... reparatie regim propri iau dupa net 2 busoane nu se potrivste nici unul...Sunt consemnat la sol de azi pana la doua saptamani pane vine original de la Yamaha...fir-ar starea lor de ras ca nu pot sa se uite intr-o nenorocita de oglinda. PS am gasit o mobra Yamaha XTX la dezmembrari aiz sa vad daca vrea sa de buson radiator,sau radiator cu tot la ce bani.... Si Ca fapt divers ma urc cu tataie in masina dupa accident sa mergem la firma de asigurari ,pe oltenitei sens spre B in fata la Lidl iese o tipa cu masina in fata astuia pe banda 2 spre B, asta in loc sa opreasca si sa o lase merge inainte si trage de volan si intra pe prima banda fara sa se asigure si o injura copios(noroc ca nu venea nimeni pe prima banda).....dupa cateva zile ne intalnim la asigurari sa facem constatarea... Coboram cu asiguratorul si asta zice ca vrea sa vada masina prima oara .Mergem spre masina lui ,era proptita intr-una de era la reparat , bara stanga fata era infipta in aia.Omu ce facuse o lasase mai sus un pic fara sa o asigure in nici un fel si aia a luat-o la vale si s-a infipt in aia care era fara bara fata.Scandal ca i-au mutat masina ca nu ... sa ii repare bara fata.... Si uite asa stau pe bara eu acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Partea plina e ca omul a colaborat. Daca nu o facea, in ochii asiguratorilor esti vinovat. Lovitura in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Daca tot stai pe bara .....apuca-te de meșterit la etrierul spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 L-am desfacut si uns, merge brici, si am vopsit si bascula.... O sa ma apuc sa desfac si ghidonu sa il vopsesc si pe ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 O intalnire cu un sofer RAT-BV: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 cateodata mai fac si eu cum a facut el, dar bineinteles ma asigur ca sunt singur pe strada intai. prima data a incercat sa treaca peste speed bumps oblic, ca sa nu il zguduie asa tare, apoi a 2-a oara pur si simplu a ocolit speed bump-urile. doar ca nu t-a vazut si pe tine pe acolo ) . sunt convins ca nu a fost cu intentie. a incercat sa conserve amortizoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 NU a semnalizat! Autobuzul ucigas! Nu te-ai luat dupa el sa il dojenesti la prima statie? Asta stii ca opreste, sigur aveai ocazia sa ii zici vreo doua de la obraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate