Chivu Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 (editat) si pe mine ma mananca dar nici astia nu prea se uita Treaba aia se putea anticipa foarte ușor. Da, te mănâncă tare, mare grijă pe viitor. Editat August 27, 2013 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Eu nu mai povestesc nimic pe la sectiunea asta ca iar imi sare lumea in cap ca am descoperit apa calda si mersul pe jos in trafic si ii plictisesc cu povestile mele... ei vor sa sara sange in toate directiile, nu asa, light... Dar o sa zic ca m-am dezvatat de claxon - de unde eram o furie pe 2 roti care ii "taxa" pe toti care indrazneau sa ii doara la basca de regulile din trafic, acum m-am mai relaxat. Ma astept sa imi taie calea fara semnal, sa nu ma vada, sa se suie pe mine daca li se pune pata. Incerc in schimb sa evit astfel de situatii - las distanta suficienta pana la masina din fatza (asta nu faceam inainte si am facut poc pe jos o data), nu ma mai bag printre benzi/coloane de masini si merg cu traficul. Claxonul il folosesc numai cand e strict nevoie si consider ca o manevra brusca a cuiva care nu m-a vazut nu ar mai putea fi evitata in siguranta. Pana acum pot spune ca s-a redus drastic numarul "patzaniilor din trafic", si asta nu pentru ca s-a schimbat traficul ca sa fiu eu mai in siguranta... Singura placere "vinovata" care mi-a ramas e sa plec blana prima de la semafor - cand se poate si sa ma uit pe la jumatatea distantei pana la urmatorul cum se pune coloana de masini in miscare. Are bestia asta mica un demaraj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Ai vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 @northern - incearca sa folosesti claxonul preventiv, adica in cazul in care crezi ca cineva nu te-a vazut, baga 2 claxoane "scurte", nu deranjante, doar cat sa atragi atentia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Ai vazut. Demiurgule. Si acum n-o sa mai scrie nimeni pe topicul asta, sa nu se creada ca au descoperit apa calda si mersul pe jos, @northern - incearca sa folosesti claxonul preventiv, adica in cazul in care crezi ca cineva nu te-a vazut, baga 2 claxoane "scurte", nu deranjante, doar cat sa atragi atentia. Asta fac, da... dar pe disperati prefer sa ii las sa se duca, nu ma mai pun cu ei sa vad care are tabla/oasele mai tari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luke_highwalker Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 (editat) Mie mi se pare ca toate problemele in trafic din clipurile postate au ca sursa mersul prea incet prin trafic. Pe motor te expui unor riscuri suplimentare daca mergi la fel de repede ca masinile din jurul tau. Daca o pisti nitel mai tare astfel incat sa fii primul in coloana nu trebuie sa te asiguri decat din fata....nu ma refer la mers cu 150 pe stradute dar 15-20 de km/h in plus fata de masinile din jur sunt suficienti si cand vezi ca se ingusteaza drumul gen 3 benzi se fac doua sau a 3-a e de facut la stanga si taranii merg inainte (gen rondul de la Universitate) accelerezi nitel inainte astfel incat sa nimeresi indreptul unui gol din trafic cand treci prin zona respectiva, nu sa iei virajul in paralel cu ala din stanga ta .... Editat August 28, 2013 de Luke_highwalker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Pe mine ori ma vad toti si imi fac loc ori imi deschide unul usa chiar cand sunt in dreptul lui, el fiind oprit la stop in coloana. You can never be too careful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat August 28, 2013 Share Postat August 28, 2013 Claxonul e sfant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Proba de indemanare azi in Piata Victoriei: slalom cu motocicleta printre rosiile aruncate de protestatarii de la Rosia Montana. Daca pierdeam aderenta si ma imprastiam, era pentru o cauza nobila. Propun sa fie introdusa ca proba in poligon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Aveti mare grija cand mergeti in judetul sibiu,retardatii aia din sibiu nu au treaba cu acordarea prioritatii la iesirea de pe drumurile secundare,e a 2 a oara cand mi se intampla si de 2 ori in 200-300m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 (editat) mare grija pe centura bucurestiului !!! vineri alergam pe centura bucurestiului dinspre rondul cu A3 spre iesirea de la Otopeni pe banda 2 cu mult peste viteza legala ... dupa cum bine stiti, cei care frecventati acest traseu, despartitorul de sensuri consta intr-un parapete de beton inalt de aproape 1m, iar in sus sunt prinse vertical niste aripioare de plastic verzi cam de 50-60 cm. In goana mea, am vazut cu coada ochiului ceva iesit din "tiparul" acelui parapete si instinctiv m-am departat de el si am observat cum una dintre aripioare era cazuta la 90gr (prinsa de parapetul de beton dar in pozitie orizontala) pe sensul meu. Mare grija ca una dinaia poate sa rada un cap la vitezane, sau o mana la tourare ... Editat Septembrie 8, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Imi plac oamenii cu simtul umorului - am vazut un scuter cu numarul B-xx-SBK si un Suzuki DRZ mititel cu numarul B-xx-BMX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 (editat) Imi plac oamenii cu simtul umorului - am vazut un scuter cu numarul B-xx-SBK si un Suzuki DRZ mititel cu numarul B-xx-BMX. ... asta da patzanie ... in trafic Editat Septembrie 14, 2013 de nervOptik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 Eu mai zambesc in casca cand vad cat un numar cu lul sau kut. Dar asta tin pentru mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Cum recunosti prima zi adevarata de toamna? Cand franezi cu spatele avand cauciucurile inca reci, patinezi grav stanga-dreapta si simti mobra cum se duce ca pe gheatza - bikes on ice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Eu am ajuns la o concluzie identica, dar altfel. E cam frig dimeata pe mobra in tricou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aham Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Eu am ajuns la o concluzie identica, dar altfel. E cam frig dimeata pe mobra in tricou. Sau cu manusi fingerless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Sau cu manusi fingerless Sau cu manusi de cross cu aerisiri la degete... pe seara ingheatza mainile rau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 Eu mai zambesc in casca cand vad cat un numar cu lul sau kut. Dar asta tin pentru mine. ma distram si cu astea pe la inceput, in timp, m-am obisnuit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 18, 2013 Share Postat Septembrie 18, 2013 (editat) Nu e de pe la noi, dar merita vazut Editat Septembrie 18, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 cool rider... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Da! Se cheamă „sînge rece”! Vine odată cu experiența... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Imi plac oamenii cu simtul umorului - am vazut un scuter cu numarul B-xx-SBK si un Suzuki DRZ mititel cu numarul B-xx-BMX. Daca scuterul avea si o toba sport - sigur eram eu - zona Floreasca cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Nu e de pe la noi, dar merita vazut Nu mi se pare nimic grozav sau de lauda. Tipul trebuia sa incetineasca, mai ales ca a vazut masina in zare si mai ales ca era intersectie. Instinctul de conservare iti spune sa fii prevazator atunci cand un ins are posibilitatea sa faca vreo manevra. In cazul automobilistului, ala a facut o manevra corecta. Daca si p-asta ajungem sa fie nevoie s-o evitam "cu sange rece", inseamna ca sangele asta rece n-a irigat corect creierii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 (editat) Daca scuterul avea si o toba sport - sigur eram eu - zona Floreasca cumva? Da, era parcat langa Oracle. La toba nu m-am uitat. Tu erai? Cheers mate. Editat Septembrie 19, 2013 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate