Geo_ZGA Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Corect ) Cred ca a stat pt ca intersectia de la Plazza e f aglomerata si nu avea sanse sa se strecoare si sa scape intreg. "Noi astia pe 2 roti..." m-a amuzat si in acelasi timp m-a iritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Un biciclist (pustan) mergea agale pe banda 2 (ultima) pe la Plazza in seara asta... vorbea omul la telefon si, chiar daca era oarecum spre stanga, tot bloca banda. La semafor a ajuns langa mine si m-am luat de el, l-a durut in pix... ca ce, si ce daca a blocat banda? Ca "noi astia pe 2 roti oricum suntem donatori de organe". I-am zis ca doar el e si sa nu se mire cand o sa-l ia unul pe capota. S-a facut verde si am plecat, el s-a oprit cand l-a "claxonat" tramvaiul in fata caruia era sa se bage... biciclistul vehement si nesimtit? i0-i faceam vant cu piciorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Marea majoritate sunt vehementi si nesimtiti... regulile nu exista pt ei. Daca ei merg pe strada, au pretentia sa fie considerati masini. Daca prind rosu, se considera pietoni si o iau pe trotuar, treceri de pietoni etc. Sau direct pe rosu... Acum 10 min, eu pe sens unic, spatiu liber (cam 1m) intre bordura si masinile de pe banda 1... ma strecor incet, ca oricum era rosu, pe contrasens venea un... biciclist ) Am oprit sa-l las sa treaca si tot n-am scapat de o privire "ucigatoare" si incruntata, cand a trecut pe langa mine. N-am idee de ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Era soseaua lu ma-sa si tu nu stiai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Iubesc babele cu Opel Corsa din Bucuresti... Le iubesc, pe toate. Unde ? Gerontofilule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian-Yamaha Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Nu recunosc nimic! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Acum 10 min, eu pe sens unic, ...pe contrasens venea un... biciclist sens interzis Eu nu-l lasam sa treaca pe ala pe contrasens. sens interzis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rimio Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 De vreo cateva zile de cand am revenit pe motor mi-am tot luat claxoane, fara sa inteleg ce tot are lumea cu mine. Aseara, pe Victoriei, eram cap de coloana la facut stanga. Stateam cuminte cu semnalizarea pusa, asteptand sa treaca biciclistii. BIP. Ma uit in spate, la sofer, il intreb ce vrea, el nimic. Ma pun in miscare, in mijlocul curbei, BIIIP. Iar ma uit in spate, il intreb ce vrea, ala se uita perplex la mine. Ii trag o injuratura si plec mai departe. 100m mai incolo dau sa opresc si BIIP. Ma uit in spate, nu mai era nimeni. Nedumerit, caut o explicatie pentru ce tocmai s-a intamplat, cand imi trece prin cap sa apas si eu claxonul. Same fucking BIIIIP. Ce-i drept am schimbat si manusile, astea noi sunt considerabil mai groase si inca nu s-a lasat pielea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Smiley, daca mergeam EU pe sens interzis, aia din fata mea tot de pe contrasens ar fi fata de mine. Pe logica asta, taică-tu dacă punea prezervativ la momentul potrivit nu mai aveam acum cui să-i scriu replica asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek1974 Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Lasa-l, ca-si ia chopper...in speranta ca i se ridica valul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Fasching Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 (editat) Smiley, daca mergeam EU pe sens interzis, aia din fata mea tot de pe contrasens ar fi fata de mine. Logica -~ Daca tu mergeai pe sens interzis, cei care veneau din fata ta mergeau regulamentar pe sens unic. Daca tu mergeai pe sens unic, cei care veneau din fata mergeau neregulamentar pe sens interzis. Editat Iulie 1, 2015 de Alex Fasching Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 asta cu "sensu interzis, sens invers sens cacao"e cea mai penibila discutie ever.... !!!!!!! chiar nu mai aveti motive sa va certati? au intrat si scuteristi in discutie, maine apare un biciclist simpatizant iar saptamana viitoare un bebelus cu trotineta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Iulie 1, 2015 Share Postat Iulie 1, 2015 Nu se ceartă nimeni, eu am pretenția că dialogăm . Mi s-a părut normal să punctez că ăla venea pe sens interzis (culpabilizînd-ul astfel) şi nu pe contrasens (unde n-ar mai fi avut nici o vină) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 nu e tocmai patanie in trafic, dar e amuzant rau... Un vecin pateste urmatoarea faza:ii vine amenda 125 de ron pentru ca a circulat fara rovinieta in Nadlag... omul nu a fost in Nadlag... de niste ani... omul are taxi, amenda venind pe numarul lui de pe taxi fiind trecut ca si vehicol categoria A... in acte apare taxi, firma ... autovehicul categoria A... in rahatul ala de PV scrie ca se dovedeste cu poza... poza nu este in plic... wtf? taxi categoria A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Asa sunt clasate rovignetele probabil. Clasa A probabil autoturisme , B autoutilitare etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 (editat) Contestatie ura si la gara. Azi mi-am rupt ghetele. Niste baieti de niste firme care fac niste reparatii pe niste drumuri s-au gandit sa taie asfaltul cu gropi in ele si sa-l depoziteze la radacina unui pomisor. Intr-un maldar. Bineinteles ca dupa ce au terminat lucrarea, maldarul de asfalt a ramas la radacina pomului. Azi am uitat de maldarul respectiv si am raschetat cu gheata un cataroi de dimensiunea rotii din fatza. Dauna partiala la gheata stanga. Daca nu era gheata, bobo era azi la Floreasca cu copci pe picior sau mai rau. Concluzie: iarna nu-i ca vara si purtati echipament adecvat. Pe bune. O gheata buna va scapa de multa durere. Concluzia 2: Cine nu casca ochii casca gheata. Si portofelul. Editat Iulie 2, 2015 de bigFatAss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Azi mi-am rupt ghetele. asta e o faza naspha, si eu am rupt un adidas intr-o stanca pe off road. de atunci lentie invatata, durerea nu se uita asa de usor... numai tancuri in picioare non stop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Ca sa vezi ce curva-i soarta: fix dupa ce am injurat 3 minute la rand fara sa ma repet, au venit bajetii cu o duba si au urcat scarmazul in ea. Cica-m-as in ea de tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Fasching Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 (editat) asta cu "sensu interzis, sens invers sens cacao"e cea mai penibila discutie ever.... !!!!!!! chiar nu mai aveti motive sa va certati? au intrat si scuteristi in discutie, maine apare un biciclist simpatizant iar saptamana viitoare un bebelus cu trotineta. Cred ca tu nu te-ai mai regulat de mult timp.. Stii ce zic.. Esti putin frustrat, putin mai mult chiar. Ce legatura are scuterist sau motociclist? Tu esti unu dintre aia care daca il vezi pe unu ca se da pe o roata, e mai motociclist ca altu. Este? Dar, cu o copilarie grea, fara nici un prieten, urat de toata lumea, e normal sa devii hater cum spui tu .... motociclistule ... » Post actualizat in 02 Jul 2015 14:01 Cat ma enerveaza genu de persoane ca tine. Nu ai invatat aceeasi legislatie ca mine este ba baiatule ai innebunit la capu tau batran? Stiu mai multa legislatie ca tine oricand oriunde, motociclistule. La iesiri nu vad sa fi iesit, sau daca ai motor in parcare deja esti motociclist deci esti zeu? Editat Iulie 2, 2015 de Alex Fasching Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Fasching Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Da si eu sunt astronaut si nu ma laud pe forum stii ce zic.. Nu ma intereseaza atata timp cat se crede zeu ca are motocicleta, ca avem aceeasi legislatie invatata. Auzi, ca se baga scuteristii.. Of doamne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigFatAss Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Omule nu stiu ce bagi, da cred ca acum ai bagat cam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Fasching Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 N-ai inteles, era vb de cv legat de trafic. Atata timp cat si euam facut aceeasi legislatie dc sa nu ma bag? Ca e el motociclist. Daca era vb de o tura prin Alpi ceva gen si ma bagam atunci da, nu aveam de ce, dar noi vorbim de legislatie si vine un neica nimeni d-asta si se baga in seama sa para zmeu.. aiurea parca ar fi singuru motociclist din lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 N-ai inteles, era vb de cv legat de trafic. Atata timp cat si euam facut aceeasi legislatie dc sa nu ma bag? Ca e el motociclist. Daca era vb de o tura prin Alpi ceva gen si ma bagam atunci da, nu aveam de ce, dar noi vorbim de legislatie si vine un neica nimeni d-asta si se baga in seama sa para zmeu.. aiurea parca ar fi singuru motociclist din lume. Ariciule, tu de unde ai mai aparut ma? Ai venit sa faci ordine pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex Fasching Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Nu ma supermanu meu cu tastatura ce ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 2, 2015 Share Postat Iulie 2, 2015 Oare urmeaza niky1, niky2?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate