Cap0ne Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Astazi m-a lovit, din spate, un om pe o trotineta electrica. Ne-am imprastiat amandoi...ca-n filmele cu prosti. Ce gume avea ? TAre cum te-ai sprijinit pe capatana lui dupa ce ai lasat mobra jos Priceless... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 asa ceva...... :crack: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B299JOY Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 aceeasi situatie ca in cazul in care un pieton traverseaza neregulamentar : il dai in judecata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 aceeasi situatie ca in cazul in care un pieton traverseaza neregulamentar : il dai in judecata Adica mumu, sau astepti 3-5 ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 „Found new Hardware. Install it now?” L-am percutat și io pe @Zidu acum mulți ani, cu bicicleta! Alergam să-l prind, aveam cca 50 km/h cînd s-a pus roșu. Am început să frînez, dar n-am reușit să opresc de tot decît după ce l-am atins! N-a căzut niciunul dintre noi, dar am făcut haz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Aici ar fi fost bine o asigurare de raspundere civila. a propos, Ducati B 614 MAI, nu e frumos sa traversezi linia de tramvai pe trecere de pietoni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Fondul ăla nu intervine de capul lui. Păgubitul trebuie să apeleze la el cînd nu mai are altă soluție. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Aici ar fi fost bine o asigurare de raspundere civila. Pai da, apelezi la aia, aia iti dau banii de reparatii si ii recupereaza ei de la vinovat in instanta. Nu stiu daca merge si la astia care nu au cum sa-si faca rca gen peitoni sau ciclisti. Uite soluția! Eu, ca ciclist, am avut așa ceva. N-am avut o poliță foarte scumpă - mult mai puțin ca un RCA, dar suma asigurată era undeva la 5000 de euro, pagubă pe care n-aș fi produs-o decît dacă făceam o daună totală, greu de crezut... Ideea e că-mi convenea, că aveam asigurate și daune pe care le-aș fi produs în alte situații, gen: inundat vecinii, scăpat vreun obiect pe mașina vecinului (care mă derranja cu manele - deci „din greșeală” ) și altele... Nu știu dacă mai vinde vreo companie astfel de polițe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Artistic domne.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enduristull Postat Iunie 16, 2016 Share Postat Iunie 16, 2016 Daca te loveste un cretinel d-asta, sau vreunu cu bicicleta, fie ca esti pe moto sau in masina, cine si cum iti repara paguba? El iti repara paguba.Exista raspunderea civila delictuala pentru fapta proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Pe Batistei, spre Inter... din dreapta, cu cedeaza, vine un smart (condus de o femeie, cu barbatul in dreapta ei). Opreste, se uita in dreapta, se uita in stanga, la mine (ni s-au intalnit privirile), intoarce capul si face dreapta pe Batistei, fix in fata mea. Claxon, franez usor ca aveam viteza mica, ii vazusem deja privirea pierduta, franeaza in mijlocul intersectiei... trec pe langa ea si ma uit in oglinda, barbasu ii facea scandal ) Aproape de academie, jos, plec pe banda 1 de la semafor, pe 2 un mos cu un clio, curba la stanga ca sa mergi spre academie... evident ca iese din curba pe banda 1, fix in fata mea. Din nou, ma asteptam si n-am accelerat pe curba... il claxonez, ii dau flash, trec prin stanga lui cu claxon...nimic, mosul era cu privirea fix in fata, nu vedea/auzea nimic in jur. Si toate astea mergand cu 30-40 km/h, cu farul si proiectoarele aprinse, cu ditamai animalu' de mobra. Tot invizibil sunt ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 un smart (condus de o femeie.... Da' ti-am povestit cand a dat sa plece de la semafor, dar in directia gresita - cu spatele, un smart din asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 24, 2016 Share Postat Iunie 24, 2016 Nu, dar suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Facut de dimineata 100km, pe racoare. In afara localitatii, un cutzucutzu s a decis ca vrea sa imi vada mobra de aproape. Concluzia, testat reflexe plus franare de la 80 la 0. Cutzu tot pe mijloc, fara agitatie, desi eu claxonam de zor. Ba mai si vine la mine. De acum,aveam stand off ) 10 minute mai incolo, nea gheo cu camionul,parcat intre salcii la umbra,iese in drum,ca asa vrea el.tot pe la 70 80 aveam, vad ceva negru de se misca pe langa salcii si reduc, apoi iar proba de franare cand nea gheo iese de tot.in rest, racoare, baligi, aer curat. Din pacate, acum nu mai e racoare:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Facut de dimineata 100km, pe racoare. In afara localitatii, un cutzucutzu s a decis ca vrea sa imi vada mobra de aproape. Concluzia, testat reflexe plus franare de la 80 la 0. Cutzu tot pe mijloc, fara agitatie, desi eu claxonam de zor. Replica animalului: Nu l-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Replica animalului: Nu l-am vazut. cred ca te refereai la ala din camion. ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 Ma refeream la caine, eram sarcastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 25, 2016 Share Postat Iunie 25, 2016 pai culmea e ca m a vazut, si s a uitat lung la mine/roata fata. Cred ca m a placut, altfel nu imi explic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Iunie 27, 2016 Share Postat Iunie 27, 2016 Doar pt ca pana acum mie nu mi s-a mai intamplat: stateam la semafor la Apaca, pe Vasile Milea, sa fac dreapta spre Leu, intre banda 1 si 2. Langa mine o blonda intr-un Q5, butona ceva la telefon. Ma vede, incepe sa ambaleze usurel motorul. Zic - tre' sa am grija la asta, ca poate merge in fata. Se face verde, plec usurel, ca sa vad incotro (pe unde ) o ia d-soara.... care pleaca destul de tare, o lasa moale, trage de volan stanga spre mine, dupa care brusc dreapta (spre Leu), printre pietoni si ii da blana vreo 100m, pana in sirul de masini. Am facut si eu dreapta, am trecut iar pe langa ea.... butona linistita telefonul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cinefilul Postat Iunie 28, 2016 Share Postat Iunie 28, 2016 a aparut alta (groapa) cum iesi din pasajul de la obor inspre piata muncii ..pe partea stanga aproape de linia de tramvai...e ruda cu aia de la muncii Si acum tot acolo e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Doar pt ca pana acum mie nu mi s-a mai intamplat: stateam la semafor la Apaca, pe Vasile Milea, sa fac dreapta spre Leu, intre banda 1 si 2. Langa mine o blonda intr-un Q5, butona ceva la telefon. Ma vede, incepe sa ambaleze usurel motorul. Zic - tre' sa am grija la asta, ca poate merge in fata. Se face verde, plec usurel, ca sa vad incotro (pe unde ) o ia d-soara.... care pleaca destul de tare, o lasa moale, trage de volan stanga spre mine, dupa care brusc dreapta (spre Leu), printre pietoni si ii da blana vreo 100m, pana in sirul de masini. Am facut si eu dreapta, am trecut iar pe langa ea.... butona linistita telefonul... Nu ai ce sa ii ceri, atat o duce mintea. De exemplarele astea trebuie sa te feresti cat poti, pentru ca sigur la un moment dat, cu un ochi in telefon si cu altul in oglinda retrovizoare(ca sa isi verifice machiajul) o sa traga de volan fara sa se asigure. Eu am dat peste o proasta care avea rosu la semafor, dar o vedeam cum incet si sigur intra in intersectie. Am franat ca sa nu intru in ea, am claxonat-o, s-a speriat si a calcat brusc frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 (editat) Astazi pe la 14h30, straduta prin spatele complexului Carrefour + "Merloy" de pe Chitila, eu cu echipament complet (pantaloni scurti, tricou, braincap, o ard extrem, stiu) dau sa trec in treapta 1 si ture putine, nitel tinut din ambreiaj, pe langa o cisterna din care un nene uda spatiul verde, furtunul fiind intins oblic peste carosabil. Trec cu roata fata si imediat dupa simt ca da mobra sa se opreasca, Dorel trasese de furtun care s-a agatat undeva pe la cricul central or smth, el tinea bine, cisterna normal ca nu se clintea, incepuse sa semene cu o prastie toata dracovenia. Am oprit, Dorel tragea de furtun cu sarg, mobra o luase inapoi, fun la maxim. Cine i-o fi invatat sa ude florile in toiul zilei?!? Ca eu stiu ca se uda dimineata sau/si seara, nu cand arde soarele mai abitir! Banuiesc ca de la cat il batuse soarele in cap Dorel s-a gandit sa traga de matz exact cand eram eu deasupra... Editat Iulie 1, 2016 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Cine i-o fi invatat sa ude florile in toiul zilei?!? Ca eu stiu ca se uda dimineata sau/si seara, nu cand arde soarele mai abitir! Stai linistit ca le mai uda de vreo 2-3 ori. Insa doar in acte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 Astazi ... chior exemplarul sau doar prost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cinefilul Postat Iulie 1, 2016 Share Postat Iulie 1, 2016 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate