marcone Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Albul ala o sa fie alb carbune, alb pamant samd si nu cred ca resita nici la prea multe tentative de curatare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 am uitat sa specific..deci eu am facut 10k de km cu ele...singuru incovenient..cam iese vopseaua din ele cand transpiri si ai mainile negre - atat M-am pricopsit si eu cu o pereche de falsuri din astea, cado'... frumusele, negre, cam aiurea ergonomia, f prost ventilate... si, mai ales, scot mainile neagre din ele! A gasit cineva o solutie sa nu mai iasa culoarea? Chiar ca iese de tot vopseaua din piele, macar sa nu mai ajunga pe mainile mele... de nevoie o sa le mai port la 2-3 ocazii (sedinta poligon, examen, o tura cu ceva "imprumutat"...), dar pt "simplul" fapt ca iese vopseaua din ele, nu mi-as mai lua niciodata. Nu mai stiu unde vazusem o poza cu niste fakeuri a caror protectie superioara, cea a monturilor, se rupsese in doua de la simpla purtare. Asa ca da, fi sigur ca in caz de accident iti vor oferi acelasi grad de siguranta... Eu am reusit aseara sa rup o protectie din asta, care parea foarte solida de altfel, la spalare... si le-am spalat cu mana, frecam pielea sapunita sa mai iasa din vopsea (degeaba, iese continuu) si... poc, s-a rupt pe lungimea manusii protectia in 2 m-a bufnit rasul, desi eram nervos ca-mi colorasera palmele. Plus ca sunt prost aerisite... o sa ma apuc sa le dau gauri cu sula, oricum sunt niste porcarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Septembrie 4, 2016 Share Postat Septembrie 4, 2016 Ce parere aveti de astea? Fake sau originale? http://bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=241145&selpic=0&zoom=1#foto » Post actualizat in 05 Sep 2016 19:41L.E. Pana la urma am dat comanda de un set de GP Plus la 120E pe fc-moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate