Macke Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) da cateva posturi mai la deal. de ieri si pana azi dimineata cate vesti vrei sa fie? e bine, dar ca sa nu scap ceva, da 2 pagini parca mai la deal... Editat Octombrie 2, 2012 de Macke Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Bogdan esti cel mai tampit,imbecil si (cuvant urat) om de pe acest forum. Am zis ca urmezi TU...ala care critici. Deci te simti ca nu ai zis nimic bun pana acum. Stai pe tastatura si ai de comentat la orice se scrie aici. Cat de imbecil poti sa fi sa critici un om care este pe patul de spital? Da se vede ca esti cel mai imbecil om posibil de pe planeta asta. Daca a gresit, saraca sufera dupa greseala ei, ce te doare pe tine... Daca o sa ajungi pe patul de spital am sa te caut sa pun ceva sare pe ranile tale, poate asa te mai trezesti la realitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Un gand bun si de la mine Pantero, refacere cat mai usoara si multa sanatate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Sper sa poata incaleca din nou motor cat mai curand. Off: Gandurile zen si alungarea haterilor o vor scapa de probleme medicale serioase. Si te mai miri ca exista secte, respectiv toti e egali da' cativa e mai egali decat altii. E frumos ca are prieteni multi.Nu e la fel de frumos ca multi dintre ei sunt lingai. Asta nu o ajuta cu nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 flamerii si'au facut casa peste tot. arunca si fac. astea sunt frustrari. Ce pot sa zic, inca un topic devastat.. opera unui "low IQ". Asa cum in fiecare zi ma gandesc ca in urmatoarea nu mai fumez, am inceput sa ma gandesc si la M.ro O "stiu" pe pantera de pe-aici de pe forum, pare-se ca e o persoana destul de populara.. o admiram nu demult pentru capacitatea de a imblanzi o fiara ca busa, ca la 23-24(?) deja avusese 8(!!!) motoare. Nu oricine pune cu.ru' pe atatea sei inainte de 25 de ani.. Imaginea aia de gagica sexy cu atitudine, chiar o admir. Ceea ce a patit..patesc multi dintre noi. Ne asumam riscuri mai mici sau mai mari in fiecare zi, si indiferent de experienta exista anumite % sa tragi batul scurt. Cu siguranta fata asta va invata "the hard way" ceva din asta si pe viitor isi va micsora toleranta la risc.. ii va creste instinctul de conservare putin si va fi foarte bine p. Va trai cu niste cicatrici si cu niste pilule in buzunar, dar va povesti prietenilor si nepotilor pataniile ei.. si asta e cea mai importanta chIestie Sanatate si recuperare usoara iti doresc, fara complicatii si alte nebunii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 multa sanatate si recuperare usoara!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Deci e cum a zis tanti aia de pe forumul de comentarii din articol: s-a bagat pe contrasens si a franat peste linia continua cand a vazut prea tarziu taxiul. Si a blocat spatele, pentru ca altfel nu avea cum sa lase urme pe asfalt. Cand a pus si fata probabil era ghidonul tras si a cazut => s-a infipt in taxi. Motor puternic, graba, nerespectarea legii, lipsa de conduita preventiva, lipsa de skills in mitigarea situatiilor de urgenta + un mare ghinion de a da intr-un taxi dupa ce a cazut => accidentul nenorocit de care tot discutati in ultimele 19 pagini. Multa sanatate si-un motor mai mic pe care sa-l stapanesti mai bine, miss. Doamne Ajuta! Editat Octombrie 2, 2012 de bogdan192 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_viteza Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Abia aseara am aflat de accidentul Gildei......pffff...am ramas fara cuvinte....o cunosc de foarte multi ani....inca de cand abia invata sa mearga pe 2 roti....si stiu ca era foarte echilibrata si nu incerca sa demonstreze nimic nimanui.... Din pacate accidentele se intampla....si celor experimentati... Acum nu pot decat sa-i urez insanatosire grabnica si sper sa ne auzim si sa ne vedem cat mai curand!! Te pupa fratele tau si fa-te bine cat mai repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Asa cum s-a mai zis: cand o comite un necunoscut toti sar pe el, selectie naturala, da-l dreac de cocalar etc. Cand e vorba de un membru marcant al forumului, cu multi cunsocuti, atmosfera se schimba radical. Si nu e corect. Foarte corect. Dar daca era o conserva iar motociclista era in locul taxiului ? Sareau toti cu moarte conservarului, mwuie, sa-i dam foc, sa-l spargem la bot si alte alea ? A ? Pacat de fatuca asta ... va trebui sa suporte consecintele propriei prostii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackd1rt Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Motociclistii sunt si ei oameni. Au partizanate, cunostinte, sensibilitati, bisericute. Nu te poti astepta la obiectivitate din partea unei comunitati pestrite. Acestea fiind spuse, despre accidentul in sine, din ceea ce-am citit, mi-am format o parere. As vrea doar sa nu mai aud pareri de genul "Din pacate accidentele se intampla....si celor experimentati..." "Daca nici cei experimentati nu sunt feriti.... de noi ce sa mai zicem..." Nu, asta categoric nu a fost un accident care "s-a intamplat". (Eternul "s-a" romanesc. "S-a furat". "S-a pierdut". "S-a intamplat"). Asta a fost un accident provocat de propria nechibzuinta. Atat. Sa punem lucurile unde sunt. Cate spume s-ar fi facut p-aci daca ar fi fost invers? Neindoios, multe. Amu, na, toti avem zile mai bune si mai proaste. Zile in care ne grabim, zile in care nu ni s-a intamplat nimic rau de mult si ne simtim inveliti intr-un cocon de siguranta, zile in care ne bazam prea mult pe noi. Insa fiecare pasare pe limba ei piere. Si noi tot cam pe limba noastra o facem. Nu as fi postat daca nu intalneam PREA DES parerile dintre ghilimele, asezonate cu "avea experienta", "toti gresim", "sa fim intelegatori" etc. etc. Evident, astept castanele de rigoare. Sanatate fetei si multa minte tuturor, ca e nevoie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi! Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 E constienta!!! Vorbeste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 E constienta!!! Vorbeste Doamne ajuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 E constienta!!! Vorbeste vesti bune Foarte corect. Dar daca era o conserva iar motociclista era in locul taxiului ? Sareau toti cu moarte conservarului, mwuie, sa-i dam foc, sa-l spargem la bot si alte alea ? A ? Pacat de fatuca asta ... va trebui sa suporte consecintele propriei prostii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 E constienta!!! Vorbeste Intr-adevar cel mai important post de pana acum! E prioritar s-o vedem up & kicking... va fi timp si pentru critici, mistouri si sfaturi de o inalta incarcatura motociclistica.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Motociclistii sunt si ei oameni. Au partizanate, cunostinte, sensibilitati, bisericute. Nu te poti astepta la obiectivitate din partea unei comunitati pestrite. Acestea fiind spuse, despre accidentul in sine, din ceea ce-am citit, mi-am format o parere. As vrea doar sa nu mai aud pareri de genul "Din pacate accidentele se intampla....si celor experimentati..." "Daca nici cei experimentati nu sunt feriti.... de noi ce sa mai zicem..." Nu, asta categoric nu a fost un accident care "s-a intamplat". (Eternul "s-a" romanesc. "S-a furat". "S-a pierdut". "S-a intamplat"). Asta a fost un accident provocat de propria nechibzuinta. Atat. Sa punem lucurile unde sunt. Cate spume s-ar fi facut p-aci daca ar fi fost invers? Neindoios, multe. Amu, na, toti avem zile mai bune si mai proaste. Zile in care ne grabim, zile in care nu ni s-a intamplat nimic rau de mult si ne simtim inveliti intr-un cocon de siguranta, zile in care ne bazam prea mult pe noi. Insa fiecare pasare pe limba ei piere. Si noi tot cam pe limba noastra o facem. Nu as fi postat daca nu intalneam PREA DES parerile dintre ghilimele, asezonate cu "avea experienta", "toti gresim", "sa fim intelegatori" etc. etc. Evident, astept castanele de rigoare. Sanatate fetei si multa minte tuturor, ca e nevoie! io o astept sa revina inapoi valida, sa o pot injura pe privat intre 4 ochi. numa' sa-mi zica cand e pregatita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 sa nu-i dati link catre thread-ul asta ca o sa i se faca rau rapid. a intrebat de mobra prima oara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Bogdane.....prost esti si prost ramai. Ai tu mereu ceva de comentat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Accidentul s-a intamplat ziua. Pare sa aiba multi prieteni... ii are degeaba daca nici acum nu stiu nimic despre starea ei! Sunteti degeaba dragilor? Pacat de ea (fata), busa in oras. Probabil tu consideri ca suntem degeaba, pentru ca de cand a avut loc accidentul am preferat sa stam la spital cam pana la ora 1-2 noaptea. EduardS si Cristi! pot comfirma pentru ca am vrut sa fim acolo in caz ca e nevoie de sange sau orice altceva! p.s Astept sa o aud pe pisi injurand! Atunci o sa stiu sigur ca e bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiD Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Probabil tu consideri ca suntem degeaba, pentru ca de cand a avut loc accidentul am preferat sa stam la spital cam pana la ora 1-2 noaptea. EduardS si Cristi! pot comfirma pentru ca am vrut sa fim acolo in caz ca e nevoie de sange sau orice altceva! p.s Astept sa o aud pe pisi injurand! Atunci o sa stiu sigur ca e bine! A, atunci te-ai distrat privind show-ul de pe forum Net nu exista doar pe calculatoare. Trebuia sa mai asteptati sa se faca vreo 50 de pagini de on/off...sa fie cat mai multa valva. ON: sanatate ei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 E constienta!!! Vorbeste Cele mai bune vesti de pana acuma (si printre putinele utile)! LE: posturi utile, nu vesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bang-bang Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Insanatosire grabnica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Hayabusiko, zi-i lu' Panteruta' c-o pupa Shinu cu drag, sa vezi ce incepe sa zica de dulce Insanatosire grabnica nebunei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Probabil tu consideri ca suntem degeaba, pentru ca de cand a avut loc accidentul am preferat sa stam la spital cam pana la ora 1-2 noaptea. EduardS si Cristi! pot comfirma pentru ca am vrut sa fim acolo in caz ca e nevoie de sange sau orice altceva! p.s Astept sa o aud pe pisi injurand! Atunci o sa stiu sigur ca e bine! nu ai fost degeaba mah, ai fost pentru noi si pentru zapacita in rest metallica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 A prins glas pisica , doame ajuta ca ma speriat rau . Fate bine Pantero ....sper sa ajung la tine curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Deci e cum a zis tanti aia de pe forumul de comentarii din articol: s-a bagat pe contrasens si a franat peste linia continua cand a vazut prea tarziu taxiul. Si a blocat spatele, pentru ca altfel nu avea cum sa lase urme pe asfalt. Cand a pus si fata probabil era ghidonul tras si a cazut => s-a infipt in taxi. E bine ca ati inteles dvs dinamica accidentului si sunteti prezent aici sa ne-o expuneti noua, celorlalti care nu avem cum sa pricepem. Un post de mai devreme specifica cu exactitate ca drumul este dificil pentru ca are sleauri fix pe linia continua. Si ma scuzati, dvs nu ati calcat in viata dvs linia continua? Respectele mele! Noi toti ceilalti am facut-o chiar daca numai o data! Motor puternic, graba, nerespectarea legii, lipsa de conduita preventiva, lipsa de skills in mitigarea situatiilor de urgenta + un mare ghinion de a da intr-un taxi dupa ce a cazut => accidentul nenorocit de care tot discutati in ultimele 19 pagini. Nu cred ca puteti face o astfel de afirmatie domnule Bogdan, cu tot respectul, habar n-aveti cine este Gilda si cum merge! Singurul lucru la care subscriu celor scrise de dvs este ghinionul. Nu stiu unde, ca nu mai gasesc se vorbea de prostie. Draga domnule cunoasteti definitia acestui cuvant? Cred ca ghinionul este singurul care poate fi pomenit aici. Prostia se gaseste extrem de des in ziua de azi si arata, sincer, cu totul altfel! Foarte corect. Dar daca era o conserva iar motociclista era in locul taxiului ? Sareau toti cu moarte conservarului, mwuie, sa-i dam foc, sa-l spargem la bot si alte alea ? A ? Nu cred ca este cineva pe forumul asta care a sarit sa-i tina partea! Toti o vom lua de par in masura in care fiecare dintre noi consideram ca este cazul. Nu inteleg de ce atatea replici care spun ca o luam in brate cand posturile noastre (a catzeilor) sunt mai mult decat decente, informative si incurajatoare PUNCT! io o astept sa revina inapoi valida, sa o pot injura pe privat intre 4 ochi. numa' sa-mi zica cand e pregatita Cam despre asta vorbesc! Asa ar trebui sa facem cu totii, nu sa o balacarim mai ales cand nu suntem in cunostinta de cauza!!! a intrebat de mobra prima oara? nu, de mama ei dar sigur urmeaza! Apelez la ambele sau cate tabere or fi! Opriti-va cu jignirile si contrele. Daca era vorba de masina, un incepator sau un alt mobrist vinovat, cu siguranta se sarea impotriva... dar ghiciti CINE SAREA!!! Vad aceeasi useri comentand impotriva, peste tot! Deci va rog inca o data, apelez la cei 7, 18, 21, sau cati ani de educatie detineti cu rugamintea de a va retrage undeva pe forum unde posturile voastre sunt interesante si citite. Aici faceti numai spam inutil. REVIN! Aveti o pofta de tiganeala, ceva de vis! Si intr-un final On Topic: Gilda a fost detubata, respira singura este doar ajutata cu oxigen. La analizele de azi dimineata nu s-a gasit nimic in plus in afara diagnosticelor pe care deja le stim. VEste buna pentru noi este ca Pantera noastra, imediat cum s-a trezit a inceput sa urle si sa injure in dreapta si stanga intreband ce e cu ea, unde e, de ce o tin acolo... evident nestiind ce s-a intamplat cu ea!!! SO THE GIRL IS BACK IN BUSINESS!!! Te pup fata mea draga, hai sus! Editat Octombrie 2, 2012 de hebe5p1n Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate