septimiu JFK Postat Iunie 9, 2011 Share Postat Iunie 9, 2011 apropo de ce ziceam sa ne intalnim posesorii de camere moto la un colaj eu am postat asta ".." pe topicul gastii noastre, care crede ca poate veni e bine-venit " care e interesat de o medie plimbare in weekendul viitor 18/19, ca urmeaza udatura mare pana pe mij saptm viitoare propuneri ar fii multe, dar lasam preferintele si majoritatea sa decida deci, -pe 18/19.06.2011 propun o plimbare pt titanisti & friends -restul detaliilor raman la latitudinea nostra " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six_6 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 un test cu o camera creative vado hd montata in casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) un test cu o camera creative vado hd montata in casca http://vimeo.com/25048584 Imi place cum inregistreaza camera asta. De asemenea, excelenta pozitionarea camerei in casca. Ce sistem de fixare ai folosit? Muzica cine o asigura? PS: Ai grija la radare. Misuna pe portiunea aia de drum... Editat Iunie 14, 2011 de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
six_6 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 e prinsa cu "arici" in interiorul castii (chin),otis taylor a asigurat muzica ) nu am dat de niciun radar in ziua aia,n-au avut chef de controale ))....ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Am inaugurat azi Pasajul Basarab cu GoPro-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 ContourHD inca isi face treaba bine pana cand se desprinde de pe casca adezivul 3M Noroc ca era asigurata cu un fir. Emotii mari am avut cand simteam lovituri in casca si nu stiam ce ma loveste http://www.youtube.com/watch?v=V68aCYOs6uY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Iunie 26, 2011 Share Postat Iunie 26, 2011 CHESTIA CU DEZLIPITU E TREABA NASOALA recent am inceput sa o asigur cu guta de pescuit , asta pana gasesc o varianta mai ok bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) asta daca nu iti iei un cap foto 3D sau o ventuza de la contour contour gps la altitudine sus sus sus la MUNTE sus http://www.youtube.com/watch?v=rHXMOWxOgNA Editat Iulie 4, 2011 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 21, 2011 Admin Share Postat Iulie 21, 2011 Din ce vad, atasata de casca are un mare handicap, tremura imaginea destul de rau in ritmul in care te tot uiti de colo colo, este destul de obositor de urmarit imaginea. Prinde-o fix de mobra si cred ca se va vedea mai bine, chiar daca nu ai aceeasi deschidere ca la casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 30, 2011 Share Postat Iulie 30, 2011 Din ce vad, atasata de casca are un mare handicap, tremura imaginea destul de rau in ritmul in care te tot uiti de colo colo, este destul de obositor de urmarit imaginea. Prinde-o fix de mobra si cred ca se va vedea mai bine, chiar daca nu ai aceeasi deschidere ca la casca. man uiti 2 lucruri foarte imp 1 calaresc un bozer care VIBREAZA 2 calitatea drumului, nu e pista .... e un drum de munte cu crapaturi si div denivelari iar inaltimea de montaj pe cadru nu asigura o imagine de ansamblu http://www.youtube.com/watch?v=NXBae_cFdeI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 ContourHD inca isi face treaba bine pana cand se desprinde de pe casca adezivul 3M Noroc ca era asigurata cu un fir. Emotii mari am avut cand simteam lovituri in casca si nu stiam ce ma loveste Nasol moment... Nu stiu ce tip de adeziv folosesc cei de la Contour, stiu doar ca atunci cand mi-am schimbat casca, mi-a luat cam o ora sa dezlipesc de pe ea prinderea de la gopro Dupa asta am si renuntat sa o mai asigur cu fire and stuff. Din ce vad, atasata de casca are un mare handicap, tremura imaginea destul de rau in ritmul in care te tot uiti de colo colo, este destul de obositor de urmarit imaginea. Prinde-o fix de mobra si cred ca se va vedea mai bine, chiar daca nu ai aceeasi deschidere ca la casca. Mie nu imi pare sa iasa tremurata or something de pe casca. Singurul inconvenient ar fi ca peste 100-120 kmph incepi sa simti ca iti trage vantul de casca din cauza camerei. Nu foarte tare, dar se simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 O filmare cu GoPro-ul la apa ... sau mai bine zis pe mare. Link: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 2, 2011 Share Postat August 2, 2011 (editat) Concurs Foto pt posesorii de GoPro-uri Se castiga un LCD Hero HD, un Battery BacPac si un suport de piept. Inscriere acilea Editat August 2, 2011 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clubnoroi Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 In septembrie va iesi noua camera de la Drift, care-i suuuper misto. Este cu 25% mai mica decat HD170, face poze la 9Mp si printre altele are meniu in limba romana. Nu e o chestie importanta (meniul in romana) dar denota respectul producatorului pentru o piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin62 Postat August 12, 2011 Share Postat August 12, 2011 In septembrie va iesi noua camera de la Drift, care-i suuuper misto. Este cu 25% mai mica decat HD170, face poze la 9Mp si printre altele are meniu in limba romana. Nu e o chestie importanta (meniul in romana) dar denota respectul producatorului pentru o piata Meniu în limba română am Âşi la Stealth (după ultimul upgrade de soft). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Notka Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 In septembrie va iesi noua camera de la Drift, care-i suuuper misto. Este cu 25% mai mica decat HD170, face poze la 9Mp si printre altele are meniu in limba romana. Nu e o chestie importanta (meniul in romana) dar denota respectul producatorului pentru o piata Dar deja este septembrie, nu a aparut inca? Sunt interesant si eu de aceasta camera, si in mod special de calitatea pozelor facute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 13, 2011 Share Postat Septembrie 13, 2011 Nu stiu de Drift cand va scoate noul model, dar am vazut ca cei de la Contour au venit cu Contour+ http://contour.com/products/contour-plus Pare destul de mistocuta. Imi place mai ales posibilitatea de a folosi ca ecran un iPhone/tel cu Android conectandu-le prin bluetooth, plus unghiul larg de 170 grade care ma incanta atat de mult la GoPro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Dar deja este septembrie, nu a aparut inca? Sunt interesant si eu de aceasta camera, si in mod special de calitatea pozelor facute. pe site-ul actioncamera.ro va fi disponibila de la inceputul lunii octombrie. Se pot face insa comenzi de pe acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Notka Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 pe site-ul actioncamera.ro va fi disponibila de la inceputul lunii octombrie. Se pot face insa comenzi de pe acum. Astept sa apara totusi niste review-uri, teste, comparatii. Parca nu asi cumpara inca. Intr-o comparatie care se gaseste pe Youtube, Drift HD 170 pare a fi sub GoPro si Contour la calitatea imaginii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Da, si mie mi se pare ceva mai slaba HD170. Imi placea la un momentdat, ma incanta... dar forma compacta a gopro-ului si calitatea imaginii, ma fac sa inclin spre Gopro. E si mai scump decat HD 170, dar are mai multe avantaje. Astea din ce am vazut si eu pe internet; nu detin niciuna pt moment. Sper insa sa imi achizitionez in curand un GoPro 960. Apropo, pt cineva care le-a testat personal, exista vreo diferenta intre filmarea HD 720p a unei camere Gopro Hero 960 comparativ cu acelasi tip de filmare (720p, 30 fps) facuta cu Gopro HD Hero 1080 ? Ma refer la diferente de calitate, luminozitate, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Apropo, pt cineva care le-a testat personal, exista vreo diferenta intre filmarea HD 720p a unei camere Gopro Hero 960 comparativ cu acelasi tip de filmare (720p, 30 fps) facuta cu Gopro HD Hero 1080 ? Ma refer la diferente de calitate, luminozitate, etc. Nu am testat in 720p ci in 960. La prima vedere calitatea celor doua este identica sau foarte apropiata. Nu am analizat la pixel, dar daca iti pun unu langa altul cele 2 filme nu cred ca iti dai seama care e filmat cu ce camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Am inteles! Multumesc pt raspuns. Ma intereseaza din ce in ce mai mult GoPro 960, fiind si la un pret bun, si cred ca mi-o voi achizitiona cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCT Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Ma gandesc in ultima vreme sa montez o camera GoPro HD sau ceva similar, sa fie capabila sa inregistreze 720p/1080p dar sa o montez in autoturism undeva pe langa oglinda retrovizoare. Foloseste cineva asa ceva ? Stiu ca nu are treaba cu montajul pe moto dar ma gandeam poate sunt si persoane care utilizeaza in autoturism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 sunt multi care folosesc camerele si in masina. la gopro eu folosesc ventuza direct pe parbriz. ce vrei mai exact sa inregistrezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Daca asa cum ziceai in topicul asta vrei sa o folosesti doar pt a filma traficul pt a avea o dovada in caz de doamne fereste (desi mi se pare ca aia cu drobul de sare), cred ca mai bine te orientezi catre ceva mai ieftin. Daca vrei sa o folosesti si for fun, pe mobra etc, atunci da, merita un GoPro pt calitatea pe care o ofera. In cazul tau cred ca ar di ok si versiunea ceva mai ieftina, Hero 960 daca nu tii neaparat sa ai 1080p, 60 fps si posibilitatea de a monta LCD sau alte accesorii, In orice caz, ia in calcul si ca un acumulator te va tine cam 2.5h de filmare continuua (sau 4-5h cu battery bacpac). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate