SyDemon Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 Din comparatia asta .. ochiul meu se'ncanta cel mai mult la Drift HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 http://vimeo.com/54860841 Aici e un filmulet in care se vede diferenta dintre hero 3 black, contour+2, sony action cam si drift ghost. Iar aici e intregul review http://gizmodo.com/5965732/the-best-action-camera Dupa ce termin si eu de cumparat tot echipamentul GoPro Black va fi primul pe lista. Drift HD cel mai ok ... pacat de sunet! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Drift HD cel mai ok ... pacat de sunet! Si nu distinge norii, noapte are noise mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Februarie 17, 2013 Share Postat Februarie 17, 2013 Si nu distinge norii, noapte are noise mult Da, pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 GoPro 3 white la 900 lei http://www.criserb.com/blog/vand-gopro-fullhd-hero-3-white-edition.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Daca nu e reclama, la banii aia cred ca mai bine cumperi un h2 motorsport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 20, 2013 Share Postat Februarie 20, 2013 Nu e nici o reclama, am vazut anuntul si pretul care mi s-a parut bun (1/4 reducere fata de pretul normal). Nu il cunosc pe cel care o vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 aproximativ: H3 White = H1 H3 Silver = H2 H3 Black ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) ce programe folositi pentru a edita filmuletele? se gasesc pe net? intelgeti voi... Editat Februarie 23, 2013 de zidaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 salut, am un gopro hero2 hd motorsport edition, a venit cu un card de 8 gb, vreau unul de 32 gb trebuie sa`i cumpar un anumit tip de card? inteleg ca trebuie SD, dar nu inteleg care e treaba cu HC si 10-le de langa trebuie sa caut un SD HC clasa 10? un SD normal nu merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 (editat) HC - High Capacity - 32G = High Capacity. 2,4,6,10 - clasa de viteza in MB/s r/w. De la 6 in sus n-ar trebui sa ai probleme. Cred ca merge bine si cu 4 dar n-am testat, doar estimat asa ochiometric pe dimensiuni de fisiere. Oricum diferentele de pret sunt minore asa ca ia un class 10 si beneficiezi de descarcare mai rapida a filmuletelor. Editat Februarie 24, 2013 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 HC - High Capacity - 32G = High Capacity. 2,4,6,10 - clasa de viteza in MB/s r/w. De la 6 in sus n-ar trebui sa ai probleme. Cred ca merge bine si cu 4 dar n-am testat, doar estimat asa ochiometric pe dimensiuni de fisiere. Oricum diferentele de pret sunt minore asa ca ia un class 10 si beneficiezi de descarcare mai rapida a filmuletelor. ms mult de lamurire...acum trebuie doar sa cumpar unul apropo, unde gasesc suport curbat pt casca? mai am doar cele 3 bucati drepte, imi trebuie macar unul curbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 apropo, unde gasesc suport curbat pt casca? mai am doar cele 3 bucati drepte, imi trebuie macar unul curbat Depinzand de casca poate merge si cu suport drept. Daca nu, gasesti cam pe la oricine vinde camera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Eu am avut H2 cu card de 32GB clasa 10. Iti incap pe el in functie de cum filmezi minim 1,5 ore (in protune). Un card bun/rapid este util daca vrei sa nu iti apara filmarea sacadata chiar si atunci cand tragi la calitate maxima. Despre partea cu prinderile, nu stiu cat de usor o sa gasesti; cine vinde camera ar fi inconstinent sa vanda prinderile separat. In schimb, prinderile sunt cam aceleasi la toate camerele Hero si poate te lipesti de unele de la o camera mai veche. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 cine vinde camera ar fi inconstinent sa vanda prinderile separat. pp ca e legat de ce am zis eu mai sus. eu ma refeream la vanzatori care vand camere si accesorii adica magazine online sau nu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 http://reviews.mtbr.com/pov-action-cam-shootout-camera-best Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Ma tenteaza si pe mine o camera pentru moto, dar am nevoie de niste sfaturi. Ce vreau: - rezistenta la praf, vibratii si umezeala (nu am de gand sa filmez pe ploaie, dar macar asa de forma) - prindere casca - 720p @ 30 fps - unghi de vizualizare suficient (nu imi dau seama cat de mult e suficient) - ceva stabilizare imagine; nu vreau sa obtin video "tremurat" - sa pot filma si noaptea (cat de cat) - fiabilitate; m-as feri de chinezarii / no-name-uri - acumulator dedicat (adica nu baterii detasabile) - autonomie de ~3h Ce nu imi trebuie: - 1080p - iesire HDMI si alte chestii de genul - inregistrare sunet - claritate / calitate la peste 100kmh - prinderi aditionale - sa fac fotografii - sa o folosesc detasata de casca Buget: Nu e fixat. Vad ca SH-urile nu sunt sesizabil mai ieftine decat cele noi, cel putin in cazul Gopro. Deci nu stiu daca merita sa iau SH. Totusi, parca nu as da mai mult de 1000 lei. Am incercat sa studiez eu de unu singur, dar cand am vazut cate versiuni si pachete de Gopro sunt m-a luat cu durerea de cap. Oricum, nu sunt chitit pe Gopro. Editat Martie 30, 2013 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Ma tenteaza si pe mine o camera pentru moto, dar am nevoie de niste sfaturi. Ce vreau: - rezistenta la praf, vibratii si umezeala (nu am de gand sa filmez pe ploaie, dar macar asa de forma) - prindere casca - 720p @ 30 fps - unghi de vizualizare suficient (nu imi dau seama cat de mult e suficient) - ceva stabilizare imagine; nu vreau sa obtin video "tremurat" - sa pot filma si noaptea (cat de cat) - fiabilitate; m-as feri de chinezarii / no-name-uri - acumulator dedicat (adica nu baterii detasabile) - autonomie de ~3h Ce nu imi trebuie: - 1080p - iesire HDMI si alte chestii de genul - inregistrare sunet - claritate / calitate la peste 100kmh - prinderi aditionale - sa fac fotografii - sa o folosesc detasata de casca Buget: Nu e fixat. Vad ca SH-urile nu sunt sesizabil mai ieftine decat cele noi, cel putin in cazul Gopro. Deci nu stiu daca merita sa iau SH. Totusi, parca nu as da mai mult de 1000 lei. Am incercat sa studiez eu de unu singur, dar cand am vazut cate versiuni si pachete de Gopro sunt m-a luat cu durerea de cap. Oricum, nu sunt chitit pe Gopro. salut.pana in 1000 ron sigur gasesti un gopro 2 bun si cu multe accesorii de regula este modelul motorsports, restul ofera cateva cum ar fi modelul Naked, Outdoor etc. te mai poti uita si la midland xtc-200 sau 300(pe emag) sau modelul Contour Roam (pe louis e la 180 E-dar ofera putine accesorii) sau modelul drift hd 720(pe louis e 150 E la reducere) Stiu aici pe forum un user din Mures Hosszu Toll avea un gopro2 hero motorsports cu o multe accesorii la 900 ron sau 800 doar camera si carcasa-parerea mea e ca s-ar merita chiar daca nu vrei accesorii aditionale,nu stii cand iti vor trebui spor la cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cooler Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Salut. Cu exceptia autonomiei cred ca asta ti-ar fi ok: http://www.go4all.ro/cumpara/camera-sport-dv-eagle-eye-hd-1080p-5291918 N-am cumparat niciodata de pe site-ul respectiv, deci nu stiu cat de seriosi sunt; camera e bunicica; e ceva chinezism care apare sub diverse marci. Poti cauta filmulete pe youtube EAGLE EYE HD pt a te edifica in privinta calitatii. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_kellu Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Ma tenteaza si pe mine o camera pentru moto, dar am nevoie de niste sfaturi. Ce vreau: - rezistenta la praf, vibratii si umezeala (nu am de gand sa filmez pe ploaie, dar macar asa de forma) - prindere casca - 720p @ 30 fps - unghi de vizualizare suficient (nu imi dau seama cat de mult e suficient) - ceva stabilizare imagine; nu vreau sa obtin video "tremurat" - sa pot filma si noaptea (cat de cat) - fiabilitate; m-as feri de chinezarii / no-name-uri - acumulator dedicat (adica nu baterii detasabile) - autonomie de ~3h Ce nu imi trebuie: - 1080p - iesire HDMI si alte chestii de genul - inregistrare sunet - claritate / calitate la peste 100kmh - prinderi aditionale - sa fac fotografii - sa o folosesc detasata de casca Buget: Nu e fixat. Vad ca SH-urile nu sunt sesizabil mai ieftine decat cele noi, cel putin in cazul Gopro. Deci nu stiu daca merita sa iau SH. Totusi, parca nu as da mai mult de 1000 lei. Am incercat sa studiez eu de unu singur, dar cand am vazut cate versiuni si pachete de Gopro sunt m-a luat cu durerea de cap. Oricum, nu sunt chitit pe Gopro. eu am fix asa ceva...midland xtc 200..si am cumparat/o la o super reducere...daca te intereseaza pot sa faci o proba...sau sa vezi niste filmari cu ea...sau daca oferi un pret bun, cine stie! are acumulator dedicat, dureaza fix trei ore, mai mult nu , mai putin a fost 2.40 pe timp de noapte, 720 p, unghi mare (asta inseamna mai mare decat la camerele obisnuite, si un usor efect de ochi de peste), eu am folosit/o si pe praf, nisip, si pe zapada, chiar legata de placa si nu a avut nicio problema, mai multe tipuri de prinderi> casca, ghidon, arici, slot pt card max 32gb (eu am de 16 si incap fix trei ore/ baterie-card) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Ceva de plictiseala-10 secunde. https://www.youtube.com/watch?v=DWwL5GPxoJ4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 (editat) Fa si tu niste gaurele in parbriz Sau mai inalta camera Editat Aprilie 23, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Ma intereseaza (pentru la toamna) un dvr pentru moto. Exact cum e cel pentru auto, numai ca izolat impotriva apei. ineinteles cu mini sd card pe care sa inregistreze continuu (in ciclu) si alimentat direct de la baterie. A vazut careva asa ceva in comert? Sau trebuie sa improvizez eu o carcasa pentru adaptarea unui dvr auto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Fa si tu niste gaurele in parbriz Sau mai inalta camera Cand merg cu ea e pe casca in 90% din cazuri. Am pus-o si eu cu ventuza pe rezervor. O sa renunt sa o pun pe casca ca m-am saturat sa fiu intrebat la aproape fiecare stop ca ce am pe casca. Le zic ca e radar si ca sunt de la politie, dar tot enervant e. Am vreo 200 GB de filme din toata Romania de anul trecut, dar imi e lene sa le editez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Astazi am facut un test cu Gopro Hero3 Black prins pe ghidon. Tremura foarte tare imaginea. Calitatea este influentata si de compresie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate