DarkMoto46 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Accident pe Bulevardul Ghencea din Capitala... Un motociclist a intrat frontal intr-un jeep.. daca stie cineva , ceva sa posteze eu decat atat stiu , tata a vazut accidentul,, motocicleta era facuta praf, roata cu tot cu furca era pe trotuar si motocicleta in garduletul de la tramvai.. Editat Noiembrie 3, 2012 de DarkMoto46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Macar culoare sau tipul de motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B686PST Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 CBR F4 argintie numar de Bucuresti cu initialele CBR. Cum a spus initiatorul topicului, roata si furca erau pe trotuar, iar restul motocicletei pe contrasens "in picioare" cu fata spre Prelungirea Ghencea. Masina era tot cu fata spre Prelungirea Ghencea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Groaznic, sper sa fie ok motociclistul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Disturber Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Of...altul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Cine era pe contrasens ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2012 motocicleta era pe contrasens Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B686PST Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Motorul, dar cred ca a fost asezat acolo de cineva. Nu avea cum sa ramana in pozitia aia dupa impact. S-au lovit frontal. Masina avea urme de impact in partea din fata. Accidentul s-a intamplat fix in dreptul statiei RATB din dreptul stadionului, in apropierea trecerii pentru pietoni. Editat Noiembrie 3, 2012 de B686PST Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fatih Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 naspa. frig, maini amortite, reflexe la fel. sper ca bikerul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Masina e prea usor lovita frontal, la cat de muci e facuta mobra... ceva nu se leaga http://www.youtube.com/watch?v=ted0zLcp6HI Sursa: http://www.trafictub...upa-accident-10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ArkAngel Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 (( This ain't good... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Hai frate..Azi am vazut o groaza care veneau diin Ghencea pe doua roti... Nu a vazut nimeni nimic???nimeni nu cunoaste nimic?? Am doua banuieli.. Sper sa adevereasca....Christ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 imi sun acu tovarasu cu cbr f4 si numarul cbr... n-a oprit nimeni sa intrebe de rider? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PuiuL_r6 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 salutare. am ajuns acolo cam la 15 minute dupa ce s-a int , m-a anuntat un prieten care trecuse pe acolo. intr-adevar cand am vazut cum arata moto , am crezut ca sigur a murit cineva , dar politistul ne-a spus ca baiatul e super bine , in comparatie cu ce se vedea la fata locului .a zis ca nu avea leziuni si nici fracturi. moto erea praf honda cbr 929 cu b 63 cbr la numar parca iar masina la prima vedere nu avea mare lucru dar erea terminata si ea cu radiator si mai multe chestii pe sub ea , bara revenise la normal dar se vedea prin grila ca nu erea ok . cred ca baiatul a culcato altfel nu imi explic de ce nu avea nici farurile sparte masina. la un moment dat au venit si cunsocuti de-ai motociclistiului care spuneau ca tocmai el , accientatul i-a sunat sa vina acolo , deci erea ok el , din cate am auzit pe acolo se aruncase de pe ea. in fond bine ca este ok baiatul , fiarele sunt fiare , se putea intampla si mai rau , pt el . acum sunt curios daca il cnoaste cineva ca sa ne spuna ca este in continuare bine baiatul caci in cazri dinastea se intampla si lucruri nedorite mai tarziu. sper sa fie ok baiatu. as fii adaugat si cateva poze dar habar nu am sa le pun aici ) sorry . Masina e prea usor lovita frontal, la cat de muci e facuta mobra... ceva nu se leaga http://www.youtube.com/watch?v=ted0zLcp6HI Sursa: http://www.trafictub...upa-accident-10 mda, aici eream si eu printre cei care ridicau motorul cu un prieten , ne chinuiam sa il punem "in picioare" ca sa ii scoatem bateria, ceilalti doi baieti sunt cunostinte de-ale motociclistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Poate intra aici si ruda asta a lui Chuck Norris sa ne povesteasca filmul, cum s-a petrecut manevra si cine e vinovatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Dar sa scrie cat de cat ok , poate intelegem si noi ceva...ca erea tare greu de urmarit puiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Pai nu Puiu` bre, daca am zis "ruda lu` Chuck" inseamna ca ma refer la biker, ca s-a indoit jeepu` doar cand l-a vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Nu imi pot da seama cum sa adaug foto... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Dai more reply options si mai jos ai atach files Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Penetru, n-ai fost atent. Supapa a zis ca si el si-ar dori sa intre pe-aci Cbr Norris dar spera sa scrie mai bine decat Puiul; pe care, apropos, eu l-am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 si eu. cel putin am inteles ce ma interesa, ca rideru e intreg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi_pci Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Eu am ajuns la locul accidentului cu PuiuL_r6, la 10-15 minute dupa ce s-a intamplat accidentul, din cate am inteles pe baiatul implicat il cheama Mircea si era cu o Honda CBR 929 cu nr B83CBR imprumutata de la o fata... Mircea a scapat destul de usor la felul cum arata motocicleta si se pare ca a reusit sa sara de pe ea fara sa ia contact cu masina implicata. In poze motorul a fost ridicat de noi sa-i sacoatem bateria... Cine are mai multe detalii despre starea lui, asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 urat accident, in poza a 4-a se vad cum merg 2 labe de femeie fara trup, doamne pazeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Eu cred ca nu avea viteza mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Eu cred ca nu avea viteza mare... vreo 20-30 km/h zice lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate