ianachim Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 dupa fuga" de o zi in urma am vrut sa ma bucur de culorile toamnei pe cheia..... frumos....prea frumos si nu am fost singurul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Bravo, frumos! In a doua poza e zapada la "picioarele" mobrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 prea frumos .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Bravo, frumos! In a doua poza e zapada la "picioarele" mobrei? glaciar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Unde e butonul "like"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2012 Bravo, frumos! In a doua poza e zapada la "picioarele" mobrei? sal man nu .... borduri de cheia...... Unde e butonul "like"? nu 'havem like.... dar pentru cine maine poate chiuli de la job RECOMAND "culorile toamnei" pe la 15.00 se joaca cu intrare libera intre babaranca si cheia e un spectacol ... de vis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Incredibile culori are toamna...felicitari "ochiului" fotografului...splendide imagini !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 am vrut sa ma bucur de culorile toamnei pe cheia..... frumos....prea frumos Ce rau imi pare ca nu v-am mai asteptat pentru niste poze la asa peisaj... am tot zis ca o sa ma prindeti din urma dar recunosc ca m-am cam bucurat si io din plin de drumul ala liber, inclusiv intre Cheia si Maneciu. Si mi-ar fi placut sa-l vad si pe Alex incercand sa impresioneze oile cu tumbele lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Super poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ah! ce toamna si frumos e acasa! Frumoase poze Ianachim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Frumoase poze...ai avut ochi de fotograf. Si noi am fost la plimbare dar nu am oprit pt poze de tablou. Am fost multi si ne opream repede....dar plecam greu asa ca am facut poze doar cu noi. Cine nu a apucat sa vada culorile toamnei "pe viu" ar fi pacat sa nu o faca , mai ales ca vremea este inca buna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_NRG Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Si mi-ar fi placut sa-l vad si pe Alex incercand sa impresioneze oile cu tumbele lui Vezi, daca ai plecat in Austria... Te-ai dat pe din alea gonflabile si ai uitat de placerile mioritice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Lasa ca acolo culorile oricarui anotimp sunt cu mult mai frumoase decat astea de aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 5, 2012 Frumoase poze...ai avut ochi de fotograf. Si noi am fost la plimbare dar nu am oprit pt poze de tablou. Am fost multi si ne opream repede....dar plecam greu asa ca am facut poze doar cu noi. Cine nu a apucat sa vada culorile toamnei "pe viu" ar fi pacat sa nu o faca , mai ales ca vremea este inca buna.... stiu ca nu ai cum sa te opresti la peisaje cand esti cu grupul de asta imi place si sa merg mai mult singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stokerel Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 frumos, foarte frumos!! bravo dom'ne! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Vezi, daca ai plecat in Austria... Te-ai dat pe din alea gonflabile si ai uitat de placerile mioritice Asa crezi tu? Am dat placerile mioritice pe placeri alpine, cu cateva Milka... Sunt ceva mai voluptoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Astea sunt pozele pentru calendarul de anul viitor Poza cu Viaduc de Millau (septembrie) e la mine pe perete in birou si acum... Mie poti sa-mi dai doar pozele tiparite ca rama o am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2012 faci ce faci si te dai la vaci de la tine cred ca au invatat fetele sa faca milka cu biscuiti..... Asa crezi tu? Am dat placerile mioritice pe placeri alpine, cu cateva Milka... Sunt ceva mai voluptoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Asa crezi tu? Am dat placerile mioritice pe placeri alpine, cu cateva Milka... Sunt ceva mai voluptoase. Nu te mai juca cu Photoshop-ul. Toata lumea stie ca vacile Milka sunt mov cu pete albe (sau invers). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
th30nly0n3 Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 like Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate