valicaddy Postat Iulie 15, 2007 Share Postat Iulie 15, 2007 Ma omor dupa modelul asta. stai la coada. daca as avea banii mi-as lua si eu unul , sa fie acolo. dar as prefera un Montauk, nu Classic. iata diferenta: a, si vezi ca sunt vreo cateva si la noi. am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 GIV 32, esti un mare egoist. sa ai 2 bmw-uri, si alea RT-uri.... nu dai una la saraci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Iulie 16, 2007 Share Postat Iulie 16, 2007 stai la coada. .. Da...prima mea dragoste.Nici macar aparitia Vx-ului in viata mea nu a reusit sa cicatrizeze complet rana. E superb, si candva voi avea si eu unul si o sa ma duc sa ma plimb cu el pe Cote D'Azur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 16, 2007 Admin Share Postat Iulie 16, 2007 C-urile alea sunt destul de ciudate.Nu-s urite,dar nici nu ies printre fruntase la concursurile de frumusete.Daca stau bine sa ma gindesc asta este tipic BMW. Eu in schimb oftez mereu dupa un K1200LT,casa-i omu'..nu este multumit niciodata cu ce are-n batatura! Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 GIV 32, esti un mare egoist. sa ai 2 bmw-uri, si alea RT-uri.... nu dai una la saraci? .... ...ba da,am si pt saraci una!!...cea argintie-5.000.- euro...cealalta...secret!.. ....ce bine ar fi sa le vind pe amin2 ..fara sa stau prea mult pe ginduri mi-as lua k 1200 lt!!..asta-i modelul la care vreau sa ajung,sper curind! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 salut mimimi, intr-adevar nu esti singura. mai stiu si io una (o fi aceeasi pe care-o stie sensei?) si se da pe-o motocicleta exact ca a ta. si-acuma daca tot veni vorba, te-ai cam zgarcit, n-ai fi pus si tu o poza cu noua iubire... hai ca n-o deochem, zau asa! in cealalta ordine de idei, incearca sa vezi ce tip de sa ai pe Scarver. in cazul in care e standard si ti se pare prea inalta, BMW-ul are ca optionale si o sa mai joasa cu vreo 3-4 cm (nu retin exact) care ar putea sa-ti faca viata (si) mai frumoasa. scuze, am fost in concediu, mi-am luat si echipament, va multumesc tuturor pentru ajutor io-te si poze cu asta mica, abia ieri am adus-o in curte, maine o duc la rar.....mi-au cam tremurat oasele pe piatra cubica, mai am ceva ture de dat prin cartier pana sa ies in lume.... POOOP!!!! 10X!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 scuze, am fost in concediu, mi-am luat si echipament, va multumesc tuturor pentru ajutor io-te si poze cu asta mica, abia ieri am adus-o in curte, maine o duc la rar.....mi-au cam tremurat oasele pe piatra cubica, mai am ceva ture de dat prin cartier pana sa ies in lume.... POOOP!!!! 10X!!! ...frumos calut ai!!...sa te incorzi sanatoasa cu el!! ... ...sfat!..evita frinele de motor fortate, slabesc foarte mult rezistenta curelei!!...evita mersul prin nisipuri unde poate intra nisip la curea, la fel se zapaceste cureaua!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 ...frumos calut ai!!...sa te incorzi sanatoasa cu el!! ... ...sfat!..evita frinele de motor fortate, slabesc foarte mult rezistenta curelei!!...evita mersul prin nisipuri unde poate intra nisip la curea, la fel se zapaceste cureaua!! multumesc frumos pentru urari! si de 3 ori pentru sfaturi am mers noaptea prin cartier, cu asistenta, este greu dar invat...zbuciumata asta mica; abia daca am mers un pic in treapta a treia....nu ma lasa mentoru' pana nu sunt sigura pe ea, are voie la joaca doar cand sunt strazile goale in cartier. si e ffffffffffffffffffffffff cald in protectiile alea toate pana una alta, vreme buna voua, tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 Am si eu o problema Stie cineva de ce nu se mai fabrica 650CS-ul ???????nu am gasit raspunsul pe nicaieri si-s curioasa tare motivul o fi tehnic sau....de management?o fi asta politica lor... mi se pare o motocicleta super pentru fete si nu numai....si mai e si dragutza foc...parerea mea....cel putin dpdv estetic - sunt o gramada de variante de combinare a culorilor mai caut, poate gasesc...pana atunci, iote 2 modele care mi se par super reusite...estetic, la tehnica nu ma pricep Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iulie 21, 2007 Share Postat Iulie 21, 2007 hmm, la ce gusturi ai, cred ca ma indragostesc de tine. daca as avea banii, as opta ptr a 2 poza. cum zicea cineva, classic, not plastic, desi nici un r 1200 c nu m-ar deranja...de fapt, nu m-ar deranja nimic de la bmw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 22, 2007 Share Postat Iulie 22, 2007 stiu ca nu e publicitate aici, dar, vand r1100rs sau schimb cu gs/rt /index.php?showtopic=118679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 23, 2007 Share Postat Iulie 23, 2007 va intrereseaza o tura pana la Sibiu la parada, peste Transfagarasan ? sau pe valea oltului ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Am si eu o problema Stie cineva de ce nu se mai fabrica 650CS-ul ???????nu am gasit raspunsul pe nicaieri si-s curioasa tare [...] mai caut, poate gasesc...pana atunci, iote 2 modele care mi se par super reusite...estetic, la tehnica nu ma pricep daca afli raspunsul, sa ni-l spui si noua. si io tare-s curios. n-am eu mare experienta cu motoreta asta insa mi se pare un commuter foarte bun pentru traficul urban. si chiar si un touring usor. cred totusi ca-i doar chestie de marketing si le-au inlocuit cu seria G650 cu toate ca diferenta-i maricica. sau - la naiba - pur si simplu nu s-au vandut. s-ar putea ca fanii BMW sa nu se fi aratat prea entuziasmati de o motocicleta mica si cuminte. decat poate s-o daruiasca sotiei. dar cati dintr-astia sunt? ps: multam de poze. a mea-i identica doar ca are manerele pasagerului si suportii parbrizului translucizi. da' parca arata mai bine pe negru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 O combinatie de factori, as zice. In primul rand, motocicletele stil 'commuter/standard' monocilindrice n-au avut niciodata un prea mare succes. Ex. Cagiva River sau Yamaha SZR 660. In al doilea rand, pretul Scarverului era mare, destul de mare incat sa intre 'pe lungimea de unda' a SV-ului (si a variantei sale italiene, Raptorul). In al treilea rand, campania de marketing/promovare a modelului a stralucit prin absenta. BMW a comis eroarea capitala de a nu avea un segment-tinta bine definit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 o plimbare cu benveuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Didis Postat August 2, 2007 Share Postat August 2, 2007 Pentru delectare: World's fastest BMW atm-glS98ik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 s-ar putea ca fanii BMW sa nu se fi aratat prea entuziasmati de o motocicleta mica si cuminte. decat poate s-o daruiasca sotiei. dar cati dintr-astia sunt? stiu eu unu' si nu e fan bmw snapshot, cred ca ai dreptate, cel putin cu ultimele 2 variante, de prima nu m-am interesat.....pana la urma, tot raul spre bine, nu cred ca sunt doua la fel, cel putin la modelul acesta, avand in vedere varietatea de nuante; cred ca unul din motivele pentru care am ales modelul acesta a fost si invazia a 3-4 modele de motociclete in romania, chiar daca unele sunt superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bzn Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 Mi-am luat al doilea BMW !! R 1200 C si abia astept sa-l calaresc !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 3, 2007 Share Postat August 3, 2007 doamnelor, domnilor, mai e vre-un loc liber in club? nu prea mare, doar cat sa incapa un F650 CS. azi l-am scos la plimbare prima oara . mi-a cam placut si, ca sa-i dau dreptate lui mimimi, al meu ii un pic altfel. iaca dovada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Mi-am luat al doilea BMW !! R 1200 C si abia astept sa-l calaresc !! Excelent ! Felicitari ! E unul din modelele mele preferate, dupa cum ziceam pe una din paginile anterioare. Poze, se poate ? Si niste impresii, evident. Chiar sunt curios cat de confortabil este, si ca pozitie, si ca performante pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimimi Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 doamnelor, domnilor, mai e vre-un loc liber in club? nu prea mare, doar cat sa incapa un F650 CS. azi l-am scos la plimbare prima oara . mi-a cam placut si, ca sa-i dau dreptate lui mimimi, al meu ii un pic altfel. iaca dovada: uuuuuuuuuuu, foarte dragutza! s-o stapanesti sanatos! eu nu prea am timp sa ma plimb, mai si ploua...si imi este un pic greu sa o scot din curte, trebuie sa fac niste manevre prin pamant si flori dupa ce o scot, trebuie sa ma odihnesc un pic ...uite, la asta nu m-am gandit inainte...ce bine era in poligon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) uuuuuuuuuuu, foarte dragutza! s-o stapanesti sanatos! multumesc de urare si mai ales de descriere. m-am chinuit ceva vreme sa gasesc o caracterizare succinta a sa si pana acum n-am reusit. nu-i nici bomba de puternica, nici printesa de frumoasa, nici pamantul nu-l ara insa ii docila ca o nevasta la care orice-ai face, pana la urma tot te intorci cu placere stiind ca te asteapta calda ca o paine. "draguta" deci, i se potriveste perfect. se strecoara abil prin oras, te "cearta" putin cand o tragi de ureche in afara, se supune foarte docil la culcatul pe curbe, in fine, nu prea stiu ce-as putea sa-i reprosez insa precis gasesc io ceva pana la urma. deocamdata ne imprietenim doar de vreo 700 km deci avem viata in fata ps: ploaia nu-i chiar asa o problema mare daca reusesti sa incropesti cumva doua seturi de echipament (in)complet. in timp ce unul sta la uscat, cu celalalt poti sa te dai. de cinci zile de cand o am m-a prins ploaia in trei si inca n-a reusit sa invinga sa te bucuri si tu de a ta si ceilalti de ale lor. iar cand nu s-or mai bucura, sa-si permita altele care sa le faca din nou viata frumoasa si sa le reduca orarul de somn! Editat August 8, 2007 de io, bogo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 multumesc de urare si mai ales de descriere. m-am chinuit ceva vreme sa gasesc o caracterizare succinta a sa si pana acum n-am reusit. nu-i nici bomba de puternica, nici printesa de frumoasa, nici pamantul nu-l ara insa ii docila ca o nevasta la care orice-ai face, pana la urma tot te intorci cu placere stiind ca te asteapta calda ca o paine. "draguta" deci, i se potriveste perfect. se strecoara abil prin oras, te "cearta" putin cand o tragi de ureche in afara, se supune foarte docil la culcatul pe curbe, in fine, nu prea stiu ce-as putea sa-i reprosez insa precis gasesc io ceva pana la urma. deocamdata ne imprietenim doar de vreo 700 km deci avem viata in fata ps: ploaia nu-i chiar asa o problema mare daca reusesti sa incropesti cumva doua seturi de echipament (in)complet. in timp ce unul sta la uscat, cu celalalt poti sa te dai. de cinci zile de cand o am m-a prins ploaia in trei si inca n-a reusit sa invinga sa te bucuri si tu de a ta si ceilalti de ale lor. iar cand nu s-or mai bucura, sa-si permita altele care sa le faca din nou viata frumoasa si sa le reduca orarul de somn! ... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 sal o mare rugaminte merita k 1200 r pentru romania de alergat saumai bine un enduro ma ref la alergat zilnic prin oras si la sf de sapt pe drumurile patriei merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 depinde ce vrei zilnic oras ia un C1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate