Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut,

Am si eu o rugaminte.

Intentionez sa achizitionez un 1150 RT.

Ma poate ajuta cineva cu o parere avizata asupra unui motor din Arad, sa mearga sa il vada? (contra-cost)

Multumesc,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9,8k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am luat acum citiva ani un 1100 lt din Arad, vizionarea a facut-o o colega, transportul s-a facut cu Nemo, 450 lei, acum depinde cit esti dispus sa te risti, succes.

Link spre comentariu

Buna dimineata domnilor..poate cineva sa reposteze RID oil temp display- barele si corespondentul lor in grade celsius..stiu ca a mai fost postat pe acest topic dar 365 de pagini de rasfoit sunt cam multe si nici in alta parte nu am gasit informatia. Multumesc.

Editat de rob_debruce
Link spre comentariu

Am luat acum citiva ani un 1100 lt din Arad, vizionarea a facut-o o colega, transportul s-a facut cu Nemo, 450 lei, acum depinde cit esti dispus sa te risti, succes.

Merci frumos!

Link spre comentariu

Temperatura uleiului cam asa. In celsius:

1 linie ---- 40

2 linii ----- 65

3 linii ----- 80

4 linii ----- 90

5 linii ----- 105

6 linii ----- 130

7 linii ----- 150

8 linii ----- 160

9 linii ----- 170

10 linii---- 175

Sursa e un document word facut de un baiat mai inginer din fire William M. Moss. Acolo zice mai multe lucruri, inclusiv despre indicatorul de nivel de la rezervor si despre degradarea uleiului in conditii normale sau mai putin normale de mers.

Titlul documentului este 1998 BMW R1100RT LCD temperature gauge scale calibration LCD fuel gauge calibration Fuel sender testing and cleaning si il gasiti atasat mai jos:

r1100rt.pdf

Link spre comentariu

Salut

Trebuie sa iau nevesti-mii o motocicleta si am ramas la F650GS sau Dakar dupa 2001

Voiam sa intreb: Dakarul se poate lasa la fel de jos ca F650GS (din low seat si din oase)?

Mi-ar place mai mult Dakarul...

Ma gindesc chiar sa schimb Transalpul meu pe Dakar (chiar si numai ca este mai usor cu 30kg), dar am aceeasi pb cu inaltimea... imi trebuie un 810 mm la sa (am 1.68m)

Merita sa aduc din Italia sau sa iau din tara?

Dupa 50 mii km se simte ceva la motocicleta (am vazut si aproape de 100 mii km)?

Multam

Link spre comentariu

Nu cred ca Dakarul se lasa la fel ca GS-ul standard. gândește-te ca e vorba de jambe si amortizare cu cursa mai lunga, deci mai înalte chiar cu un kit. Pentru doamna recomand modelul standard, nu are sens un Dakar. Un amic are 1.65 si merge ok pe sa normala si fara kit de coborâre. In plus ajunge pe unde ma bag si eu cu Dakarul, pentru soft enduro e OK.

Link spre comentariu

Sal domnilor.

Am și eu o întrebare către posesorii de GS.

Vreau sa am un sunet pe moara mai tare, ceva de genul ktm.

A montat cineva alte robe?

Va mulțumesc.

Motivul nu sunt auzit în trafic.

Link spre comentariu

• Admin

Nu conteaza brandul, sa fie culoarea verde inchis/albastru pentru bloc motor si radiatoare din aluminiu (Hepu, Wynn's, Aral, etc), gasesti la orice magazin auto. Il schimbi la doi ani si aia este..

Link spre comentariu

George bineinteles ca se pot monta tobe sport.cea mai ieftina si buna varianta e leovince .asta gasesti la my moto.poti sa mai pui remus ,acrapovic sau orice alta firma.dar pe astea s-ar putea sa le gasesti facute fix pt mobra ta la imbinari fara sa fie nevoie de alte adaptari.

Link spre comentariu

Multumesc

Are cumva legatura culoare de la sa cu inaltimea (mi-a zis cineva ca low seat sunt galbene)

Nu cred ca Dakarul se lasa la fel ca GS-ul standard. gândește-te ca e vorba de jambe si amortizare cu cursa mai lunga, deci mai înalte chiar cu un kit. Pentru doamna recomand modelul standard, nu are sens un Dakar. Un amic are 1.65 si merge ok pe sa normala si fara kit de coborâre. In plus ajunge pe unde ma bag si eu cu Dakarul, pentru soft enduro e OK.

Link spre comentariu

am reglat astazi jocul la supape si am facut sincronizarea...

cum in general aud motorul cu casca pe cap si doape in urechi azi m-a lovit un zgomot metalic, un soi de bataie...

aine schimb uleiul sa vad daca se schimba ceva...

ce naiba o fi? asa face toate?

» Post actualizat in 25 Jul 2015 18:55

update: schimbat ulei... la prima vedere zgomotul pare sa nu ai fie asa pregnant...

sa fi fost din motivd e nivel scazut de ulei?

cu ocazia asta am observat ca la relanti cind debreiez dispare un soi de rontait... uleiul in cutie a fost schimbat acum mai putin de 10k...

Editat de ache2
Link spre comentariu

Va salut,

Vreau sa achizitionez un top case 45-50l cu suport-spatar pt pasagera pt k1200s , aveti ceva recomandari de unde as putea lua/comanda ceva de calitate si ok? poate aveti experiente pozitive cu vre-un magazin/vanzator sa-mi dati doua trei idei as mereg pe recomandare.

Multumesc.

Link spre comentariu

Va salut,

Vreau sa achizitionez un top case 45-50l cu suport-spatar pt pasagera pt k1200s , aveti ceva recomandari de unde as putea lua/comanda ceva de calitate si ok? poate aveti experiente pozitive cu vre-un magazin/vanzator sa-mi dati doua trei idei as mereg pe recomandare.

Multumesc.

Eu am si recomand Givi

Link spre comentariu

Va salut,

Multumesc.

eu am luat de la louis si am mers tot pe givi cu zice si mr. shipxhuxyz.

givi e55nt:

https://www.louis.de/en/artikel/givi-topcase-maxia-e55nt-black-transparent/10024238?list=98586448

adapter plate:

https://www.louis.de/en/artikel/givi-univ-adapter-plate-monokey/10022877?list=98586609

spatar:

https://www.louis.de/en/artikel/back-cushion-for-givi-maxia-e55-e55n-top-box/10022944?list=98586493

si daca doresti gratar de metal pt topcase (eu nu l-am luat)

https://www.louis.de/en/artikel/metal-luggage-grid-black-use-for-givi-e55n/10022946?list=98586493

se mai poate monta kit pt telecomanda

http://www.twistedthrottle.com/givi-remote-control-kit-for-e55-monokey-cases

sau kit de lumini cu led.

lamurit?

Link spre comentariu

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Ai incercat pe bikeshop si OLX? este posibil sa gasesti lucruri la preturi bune.

Link spre comentariu

Va salut!

Am si eu un bmw 1150 gs din 2002, pe care il folosesc destul de mult. De cateva saptamani turometrul nu mai vrea sa urce peste 1500 rpm, se vede ca vrea dar ceva este blocat sau nu stiu. Poate cineva are o idee, sau a avut aceeasi problema. Altfel motocicleta merge foarte frumos si sunt multumit tare de ea.

P.s. daca cineva a instalat proiectoare pentru motocicleta de 1150 are rabdare si timp sa ne povesteasca la ce trebuie sa fim atenti, sau un tutorial pas la pas ce trebuie urmarit, fac cinste la o bere sau mai multe la intrunirea in week-endu asta la Odorhei.

mersi

Link spre comentariu