Dan Cata Postat Noiembrie 5, 2016 Share Postat Noiembrie 5, 2016 Poate ajuta pe careva - am reusit sa repar o unitate de Integral ABS Gen. 2 Aici thread cu poze, in engleza http://advrider.com/index.php?threads/integral-abs-gen-2-fix-my-take.1184932/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Noiembrie 5, 2016 Share Postat Noiembrie 5, 2016 (editat) Super tare! Felicitari! p.s. ai pe stoc "intaritor" de flansa? cum fac sa o comand. Thx! Editat Noiembrie 5, 2016 de m4v3rick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzoo Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 Va salut. Dupa un mic impact cu asfaltul din cauza unui catelus, Bmw-ul meu k1200rs din 2000 a fost ranit pe partea stanga: rupta scarita pilotului si rosnait carena stanga. Vreau sa va intreb daca nu stiti undesa gasesc scarita si poate chiar capacul chiuloasei? Ma puteti ajuta...multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 Super tare! Felicitari! p.s. ai pe stoc "intaritor" de flansa? cum fac sa o comand. Thx! Tre sa dai un telefon. Am. o747 29 41 13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 Cum de n-oi fi văzut eu până acum că dacă apăs pe ambele butoane de semnalizare în același timp...am și eu lumini de avarie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Noiembrie 6, 2016 Share Postat Noiembrie 6, 2016 Cum de n-oi fi văzut eu până acum că dacă apăs pe ambele butoane de semnalizare în același timp...am și eu lumini de avarie? http://www.r1200gs.info/misc/tricks.html stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2016 (editat) E iABS?? Sau aste e fara motoras electric? pt Dan Cata e intrebarea Editat Noiembrie 7, 2016 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 7, 2016 Share Postat Noiembrie 7, 2016 iABS e cam vaga exprimarea, de aia am luat exact cum e pe realoem.com Adica unitatile de dupa cele cu servo, care vin echipate pe toate mobrele BMW. Toate au motorase electrice, inclusiv al meu din 96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Noiembrie 8, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2016 am inteles .deci nu e acela de pe 1150 si /sau 1200 pana in 2007. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Am să las asta aici. ...Are și un mic telelever pe față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 Asta chiar exista? Eu cu pustiu meu suntem pasionati de lego . » Post actualizat in 09 Nov 2016 18:51 Chiar mi-ar placea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Noiembrie 9, 2016 Share Postat Noiembrie 9, 2016 (editat) Asta chiar exista? Eu cu pustiu meu suntem pasionati de lego . » Post actualizat in 09 Nov 2016 18:51 Chiar mi-ar placea asta Mai ai de asteptat putin... The Technic roadster will have 603 pieces, and stands 18 cm high, 33 cm long and 10 cm wide. The set will include a special commemorative Technic piece to celebrated LEGO Technic’s 40th anniversary in 2017, and will be available Jan. 01, 2017. We don’t have word on the price yet. Editat Noiembrie 9, 2016 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 (editat) HAAA!!! Eu am un V4 lego technics. Nu stiu ce model ar fi putut fi. Cum e configurat acum (cruzer) bate in v-max. E hard-tail cu furca springer si e pe lant. Mai poate fi configurat in vitezana. Tot V4, dar cu suspensie spate si tot springer pe fata. Mi-a luat 4 ore sa-l fac, cu manualul in mana. Asa cruzer ramane. Editat Noiembrie 10, 2016 de dezamagitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Cel mai fain set moto de la Lego Technic (de până acum) cred că este 8051: Nu cred că se mai fabrică din păcate. Cred că vrea să fie un Triumph cu un 3 în linie - deși la față este mai repede Moto Morini Corsaro iar la spate un Benelli TnT. Este cel mai detaliat și arătos.Modelul A (un Triumph Speed Triple cel mai probabil): Modelul B (un Triumph Boneville America?): Dar modelul de GS e foarte promițător În ceea ce privește prețul de vânzare, la Lego este de obicei direct proporțional cu numărul de piese. În medie vorbim despre 10€ per 100 piese. La 600 piese, prețul va fi deci pe la 60-70€.Nu cheltuiți toți banii de revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 (editat) Poate e cineva interesat /index.php?/topic/742643-r1200gs-dohc-2010/ Editat Noiembrie 10, 2016 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 O seara buna dupa o super zi de toamna vara tarzie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Noiembrie 19, 2016 Share Postat Noiembrie 19, 2016 HAAA!!! Eu am un V4 lego technics. Nu stiu ce model ar fi putut fi. Cum e configurat acum (cruzer) bate in v-max. E hard-tail cu furca springer si e pe lant. Mai poate fi configurat in vitezana. Tot V4, dar cu suspensie spate si tot springer pe fata. Mi-a luat 4 ore sa-l fac, cu manualul in mana. Asa cruzer ramane. Am si eu un lego in garaj, sa vedem cate ore (luni) imi va lua sa-l fac: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Officer Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Petre81 de unde esti? Eu am un monosoc . Incerc sa adun cat mai multi posesori de airheaduri sa ne ajutam intre noi cu sfaturi/scule. Vezi aici: /index.php?/topic/739639-bmw-r80-recuperat-dintr-o-magazie-din-germania/?p=4224558 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Ca sa nu imi rup ochii in doua cautand pe forum....imi spune si mie cineva unde se pot indrepta jantele cu spite in Bucuresti?....face Bavaria asa ceva? Am pus gume noi azi si parca ar trebui umblat putin la spite.... Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 8, 2016 Admin Share Postat Decembrie 8, 2016 E problema la Gs.uri, nu stiu daca poti rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 https://lajumate.ro/centrare-roti-motocicleta-1256869.html https://www.youtube.com/watch?v=7MSl-fYmvWM http://www.motom.ro/restaurari-roti.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 De indreptat stia tibi pe cineva . Mi-a indreptat si mie una si a fost ok dar de spite nu stiu . Da si tu un tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Poate zic o tâmpenie: cei care îndreaptă roți de biciclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4v3rick Postat Ianuarie 2, 2017 Share Postat Ianuarie 2, 2017 HNY & La cati mai multi Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Ianuarie 4, 2017 Share Postat Ianuarie 4, 2017 Va salut si La Multi Ani ! As dori sa va cer parerea in urmatoarea problema: "Pacientul" este un R 850R din 1998. In anii de tinerete motocicleta s-a miscat pe soselele din Germania unde, datorita sarii si altor materiale pentru topirea zapezii folosite in acei ani, a capatat urme de coroziune in diverse locuri. Una dintre cele mai suparatoare (din punct de vedere optic) urmari este corodarea (ruginirea) anumitor suruburi. Fiind iarna iar eu fiind mai tipicar din fire, am avut o initiativa pe care acum o regret. Initiativa a fost sa înlocuiesc suruburile ruginite (evident, numai capetele) cu suruburi de INOX. Din fericire nu am apucat sa înlocuiesc prea multe si am aflat (citit) ca suruburile de INOX sunt SLABE, corespund, ca si clasa de rezistenta, unor suruburi 6.8. Din acest motiv NU se recomanda folosirea de suruburi de INOX la motociclete. Totusi am apucat sa înlocuiesc suruburi mai putin importante (cum ar fi cele care sustin aripa fata sau aparatoarele de noroi) si la acestea nu mai umblu, nefiind solicitate in mod serios. Dar, din pacate, am apucat sa inlocui si 4 suruburi importante si anume cele care fixeaza pe jambele fata placa aia pe care se gaseste montat "pivotul". Le-am si strans la cuplul indicat (20 Nm), cuplu ce reprezinta LIMITA ABSOLUTA SUPERIOARA pentru un surub M8 INOX. Deasemena, conform documetatiei, am pus si lac de asigurare albastru (threadlock), cam mult, cei drept. Va rog sa va exprimati parerea: este cazul sa incerc desfacerea acestor suruburi (asumandu-mi riscurile de rigoare: forfecare cap, deteriorare filet) si sa le înlocuiesc cu altele zincate obisnuite de clasa 8.8 sau 10.9? Sau sa le las asa si sa imi vad de treaba. Operatia de desfacere, in conditiile date, ma cam sperie, pentru ca, in caz de esec, se ajunge la necazuri mari (lucrari ample de demontare - montare cu rectificare de filet sau inlocuire de jambe) Suruburile de INOX folosite sunt M8 x 30 A2-70. Va multumesc pentru pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate