Admin l.u.v Postat Noiembrie 11, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) Tot se apropie sezonul mort si nu avem ce face, propun o discutie unde sa adunam cele mai tari perle de topicuri scrise pe forumul asta .Sper ca initiatorii sa nu se "basice" prea tare, nu intentionam decit sa ne amuzam, nu?Incep cu unul in care personal am ras cu lacrimi, acesta, despre pinlock-ul Schuberth Editat Iulie 12, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_dmx Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) /index.php?/topic/614537-pinlock-schuberth-c3-e-prea-opac/?hl=%2Bpinlock+%2Bschuberth asta e tare jur )) Editat Iulie 12, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Orice topic cu uleiuri (marca si interval de schimb), orice topic cu incepatori dornici de R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Ii propun si eu pe cei 2 care doreau primul motor R1 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mngxxx Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Scuze daca ma abat de la subiect cat de cat dar citeam pe un forum din Ro ceva de genul: Baiatul luase anticonceptionale si intreba daca exista posibilitatea ca prietena lui sa fi ramas gravida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Weeman in drumetie la Rasnov: /index.php?/topic/445854-accident-mai-mult-virtual-rasnov-predeal-weeman/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 http://www.motocicli...at-in-cilindru/ umple cilindrul cu acetona! sigur se topeste betisorul... Apoi pune bujia si da-i bice! P.S. Roaga un prieten sa filmeze operatiunea! BAFTA! =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Da. A facut plici. Sunt mai multe: /index.php?/topic/134969-accident-bucuresti-pantelimon-09092007/ /index.php?/topic/314768-betmen-in-timpul-accidentului/ /index.php?/topic/227017-ajutati-ma-sa-intru-in-grupul-vostru/ /index.php?/topic/376013-motociclisti-batuti-bine/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentinsen Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) /index.php?/topic/614537-pinlock-schuberth-c3-e-prea-opac/?hl=%2Bpinlock+%2Bschuberthnu creeeeeeeeeeed ,am ras cu lacrimi vreo 3 minute =))))))))))))) mai ales cand a zis ca a si condus asa ))))))))) Editat Iulie 12, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 (editat) "Cum s-a produs accidentul: eu.. vrum, vrum, drumul face dreapta, eu nu Am tras dreapta de motor si el mergea tot pe directia inainte, am incercat sa il inclin mai mult, degeaba... mi-a alunecat. Politia : ce politie bai baieti.. eu am permisul suspendat, vreau sa circul sezonul viitor. la cateva sute de metri era un restaurant. Am sunat un prieten sa vina sa ma ajute, pe lita ca vad ca e renumit, bine el a ajuns la vreo doua ore, intre timp am bagat motorul langa restaurantul respectiv si am rugat pe unu de acolo sa sune la salvare si sa le spuna ca am alunecat de pe o stanca si e posibil sa am piciorul rupt. Intre timp am dat cateva sms-uri, din alea cu "ioane m-am imprastiat", "copilu' imi e dor de tine" deh, ma plictiseam si eu intins pe jos. Va reamintesc ca am vorbit personal la Politie cu cel care a fost in tura de ieri (il si cunosc dealtfel!), NU a fost nici un accident moto pe raza judetului BV, mai ales cu victima! Toate bune Editat Noiembrie 11, 2012 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Admin Share Postat Noiembrie 11, 2012 http://www.motocicli...at-in-cilindru/ Si asta cu betisorul de urechi scapat printre supape este de premiat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 11, 2012 Share Postat Noiembrie 11, 2012 Da. A facut plici. Sunt mai multe: http://www.motocicli...limon-09092007/ bai omule, deci te iubesc urat rau tare. rad ca nebunu cand am dat de noki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 A, era sa uit de asta /index.php?/topic/444065-ce-faceti-cand-dati-de-un-scuterist-cocalar/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 A, era sa uit de asta http://www.motocicli...terist-cocalar/ doamne ce ma plictiseam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin1880 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Multumesc initiatorului topic-ului! uite asa cei mai noi user-i, ca si mine, recupereaza... genial nyky dar si schuberth bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Special K Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 poate sapa ssss-ul dupa topicul ala cu doi iuzari ce si-au facut cont pe eva.ro sa se certe daca delfinii e peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 poate sapa ssss-ul dupa topicul ala cu doi iuzari ce si-au facut cont pe eva.ro sa se certe daca delfinii e peste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Tot pe eva era un topic de mare angajament despre una care si-a luat-o la nanau pana nu-i mai tinea supapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Vlad_ Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 locul 1 de departe, din partea mea, pentru niki 1, niki 2 si niki 3...la egalitate )) am ras cu lacrimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 /index.php?/topic/388724-sondaj-mr-moto/ /index.php?/topic/381256-caterinca-mare/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Eu cred ca cel mai mult am ras totusi la cel cu DP cu mersul la Magadan,ursii,flotoarele!!!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 In sfarsit, l-am gasit =)))) /index.php?/topic/684357-problema-furca/page__p__3236682#entry3236682 )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 /index.php?/topic/48206-trolii-undercover/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
extramarin Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 cel cu schuberth e de coma!!!! /index.php?/topic/614537-pinlock-schuberth-c3-e-prea-opac/?hl=%2Bpinlock+%2Bschuberth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 locul 1 de departe, din partea mea, pentru niki 1, niki 2 si niki 3...la egalitate )) am ras cu lacrimi Scuzati-mi expresia, sa moara ciupi, nu credeam ca intr-o fiinta poate sa incapa asa de mult 'analfabetism' stie cineva cum se intra in clubul 'niki unul'? Poate o sa par cam dur dar...proasta femeie. trebuia facut poll.. Votul meu era la niki 1, niki 2 si niki 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate