The Mentalist Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 http://www.motociclistincepator.com/ Un site cu informatii interesante pentru incepatori. Informatia de acolo nu e "litera de lege" pentru ca am gasit deja cateva lucruri cu care nu sunt de acord doar rasfoind articolele, dar e interesant de citit pentru cei care sunt la inceput de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 http://www.motociclistincepator.com/ Un site cu informatii interesante pentru incepatori. Informatia de acolo nu e "litera de lege" pentru ca am gasit deja cateva lucruri cu care nu sunt de acord doar rasfoind articolele, dar e interesant de citit pentru cei care sunt la inceput de drum. interesant chiar si pt cei la al doilea sezon(cum sunt eu)nu doar pt cei care se urca prima data pe motor...merita citit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 A inceput sezonul, tineti cont de sfaturile de mai jos la inceperea noului sezon: http://www.motorcycle.com/how-to/tune-up-for-spring-and-a-new-riding-season-91531.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Pentru cei care vreti sa va exersati mana pe circuit anul asta, si nu numai, va incit sa vizionam filmul foarte educativ al acestui om: http://www.motovudu.com/index.html The Dark Art of Performance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Pentru cei care vreti sa va exersati mana pe circuit anul asta, si nu numai, va incit sa vizionam filmul foarte educativ al acestui om: http://www.motovudu.com/index.html The Dark Art of Performance Adica il ai tu si ne inciti la tine la garaj sa-l vedem? Sau cum?Ca nu pare a fi online gratis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Nu e gratis DVD-ul. Tocmai de aia. Vizonarea la mine insa e gratis. Am zis ca merita facut ceva si pentru motociclistii care se dau sportiv si vor sa invete secretele direct de la sursa. Daca le deschide apetitul spre mers pe pista si renunta la forja exagerata pe strada, cu atat mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Si eu sunt incepator pe super sport 600cc , dar in viata mea nu m-am suit fara costum full , si am evitat intodeauna sa ma dau in spectacol in oras ! Sunt adeptul mersului Chill !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Inca 10 "pont"-uri de care sa tineti seama. http://blog.motorcycle.com/2013/02/26/motorcycle-news/top-10-riding-tips-for-noobs/ Foarte multa lume pe strada nu si-a reglat niciodata suspensia, chiar daca a luat motocicleta de la un rider de 120kg si el are 60kg. Recomand tuturor o vizita la mecanic pentru a-i regla suspensia dupa greutatea si stilul de mers al fiecaruia. http://www.gostar-racing.com/information/motorcycle_suspension_set-up.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 Nu mariti poza daca stati rau cu stomacul Poate o protectie/pantalon moto i-ar fi salvat piciorul sau macar ar fi diminuat problemele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Nici o sansa...la ce e acolo putea sa aiba armura pe tot piciorul ca tot era franjuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fresh92Rider Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 Nu este decat in mica parte cu mobre, dar este mai mult decat educativ la modul general pt conduita preventiva, atentie sporita si lasat talentele deoparte atunci cand suntem la volan sau calare... http://www.youtube.com/watch?v=vKm0s2xi3YU...;has_verified=1 Holy great mother of sweet baby Jesus!!! Link de acela la care trebuie dat click doar cei ce vor sa vada si nu-s slabi de inima... The feels, unele faze sunt chiar naspa urat de tot, te pune pe ganduri intr-un mod foarte serios... Oricum, participantii la trafic, please: DRIVE SAFE! Mai bine ajungi in locul unde vrei sa ajungi mai tarziu decat deloc! Mai bine incet si sigur! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 Poza m-a intors pe dos... (am marit-o) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Ce inseamna sa (nu) casti ochii si sa mergi pe ideea ca TU ai prioritate ... Vizionati cu incredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Din ciclul "Atentie ce slapi purtati" S-a petrecut in off-road, dar nu e imposibil sa-ti intre scarita in glezna nici la o cazatura la viteza mica, pe strada. Din fericire, piciorul a scapat cu vanatai minore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neBu Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Ce inseamna sa (nu) casti ochii si sa mergi pe ideea ca TU ai prioritate ... Vizionati cu incredere Vai de capu meu, erau uni care picau total aiurea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator captain_obvious Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Cesar: foarte bun clipul, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 31, 2013 Share Postat Mai 31, 2013 Vechiutz dar dragutz, problemele bikerilor sunt aceleasi chiar daca acum traficul s-a intensificat foarte mult fata de ce se intampla in acest film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
g31987 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 sunt mai mult amuzanti decat tragici...(ma rog, tragic e ca se urca pe motorase si habar nu au nici sa isi tina echilibrul)....pana le zboara casca din cap.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaV29 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 Opreshtete omule ca incepe sa arate topic-ul cam morbid. las' ca e bine ...pana la urma astea sunt urmarile cazaturilor fara echipament corespunzator !!sa vada toti mai ales incepatorii si nu numai!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaV29 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 degeaba vrei tu sa faci educatie cand la noi domina spiritul de turma. daca unul zice "mooaaa ce smecher sunt ca merg fara casca" turma lui va merge fara casca ca sa fie ca-n filme.... daca unu zice "imi bag (cuvant urat), nu mai pot de cald" si merge in tricou si slapi, ceilalti or fi mai prosti sa mearga altfel sa rada lumea de ei ca merg imbracati.... singura educatie le-o poate face asfaltul.... din pacate asa e ...'unde nu e nici D-zeu nu cere'.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaV29 Postat Iunie 14, 2013 Share Postat Iunie 14, 2013 ok in sf am terminat de citit topicul foarte interesant multe lucruri care ar trebuii sa le stie si sa la faca toti incepatorii(ma refer in special la echipament deoarece el este personajul principal)!!!pe la inceputul topicului am vazut postari care in care era relatat deseori lipsa echipamentului (vorbesc de 2005,06,07) acum imi place sa cred,si sper ca lucrurile s-au mai schimbat (2013) si ca echipamentul este prezent mereu!! eu am luat cat A acum 2 ani anul trecut profitand de niste oferrte de nerefuzat(un magazin de profil a intrat in faliment ) mi-am cumparat intreg echipamanetul (casca,manusi, geaca+pantaloni,cizme,protectie pentru spate -toate in jur de 800 euro) acum imi mai lipseste motorul care o sa vina si el in curand ...ganditi-va ca am stat 1 an cu echipamentul in dulap din cand in cand ma mai uitam la el si ma visam pe motor !! da este adevarat ca el nu te poate proteja indeajuns la viteze mari indiferent de cat ai dat pe el dar la viteze moderate ,in oras, in cazul unor cazaturi fie ele cat de stupide vei fii ffffff bucuros ca l-ai avut!!!! asfalt uscat si fara gropi!!bafta tuturor !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 (editat) Highside. Daca s-a perforat de la frecare combinezonul, inchipuiti-va ce s-ar fi intamplat in lipsa lui... Editat Iulie 20, 2013 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Highside. Daca s-a perforat de la frecare combinezonul, inchipuiti-va ce s-ar fi intamplat in lipsa lui... groaznic........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Clasica neasigurare in oglinzi. Restul e de prisos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate