Tetrazonaa Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Toate ca toate dar topicu asta trebuie inchis , e forum de motociclism nu de mortaciuni , credeti ca va schimba pozele alea ? ! peste 3 zile ati uitat de ele si iar tragetzi de acceleratie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Nu a murit nimeni din pozele respective.Iar cele cu cei morti din cate stiu eu au fost sterse. Macar sa traga de acceleratie echipati full! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tetrazonaa Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 Nu a murit nimeni din pozele respective.Iar cele cu cei morti din cate stiu eu au fost sterse. Macar sa traga de acceleratie echipati full! 212595[/snapback] Sa traga dar cu cap si limita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samaliro Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Buna fratilor! Eu sunt incepator si as avea nevoie de ceva sfaturi. Vreau si poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Iulie 30, 2005 Share Postat Iulie 30, 2005 Pai pentru inceput, citeste topicurile din aceasta sectiune. Iar pt poze, fol. Google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 sa stii ca m ai pus pe ganduri cu pozele astea! cam morbid ,,dar sa stii ca au efect asupra tuturor! si eu am echipament de protectie ,chiar daka am un motor mai mic...mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lory_rs Postat August 4, 2005 Share Postat August 4, 2005 si eu sunt de acord cu topicul dar mi-a luat toata pofta...parca nu imi mai vine sa ma sui nici macar pe scuter.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Imaginile sunt graitoare, din pacate sunt si niste situatii pertinente si obiective. Adica: mi-am luat motor(aveam casca si manushi), s-au dus toti banii, lipsa bani pt pantaloni, jacheta, cizme. De condus prudent, o fac pentru ca am vazut cit de nervos este si nu vreau sa-mi las pielea pe asfalt. Pentru teribilisti nu cred ca nici aceste imagini nu sunt convingatoare, li se pare ca lor nu li se va intimpla acest lucru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knightrider Postat August 10, 2005 Share Postat August 10, 2005 Scuze pt gramatica , ma scoate din minti femeia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Asta e cu dedicatie pt amicul nostru forumist care merge cu 200 la ora fara echipament( se stie el,nu-i fac reclama pe gratis ). P.S. Nu moare nimeni. Si arata doar cum cad.(la primul arata si ce a patit la mana pentru ca era in tricou si fara manusi). redlinecrashbrokenpromowmvsm.wmv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 buna idee topicul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat August 14, 2005 Share Postat August 14, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
junioru Postat August 16, 2005 Share Postat August 16, 2005 fac eu pliantele, le "desenez" asta este meseria mea asa ca pot da o mana de ajutor, pana la urma urmei, poate or sa priceapa ceva, eu nu am nici macar A-ul dar mi-am luat motor si e bine ascuns doar doar sa nu ma urc pe el, cred ca ar merge pusa si o chestie cu "Nu conduce fara carnet!" 2 ani de papa apa cu paine, chestii dastea, asa ca ... hai sa facem ceva fain, merg distribuite la intruniri nu doar la scoli si prin oras, la mcul de la romana, dr. taberei la ceas, etc... unde se strang vitezomanii ASFALTAT SI USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babybiker Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 eu zic k pozele vorbesk de la sine si orice comentariu e de prisos..pt cei ce inteleg cum sta treba pt cei teribilisti nici nu cred ca are rost sa ti bati gura k oricum n or sa bage la cap pina nu vor invata din experienta si atuci deja prea tirziu. eu am vazut accidentu de pe decebal si tipu a avut noroc ca n a patit mai rau si mai ales fiindca purta echipament iar sfatul cu purtatul chipamentului ar terbui sa l bage la cap si pasagerii k eu era sa o patesk si nu cerd ca as fi scapat prea ieftin chiar daca aveam casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 fac eu pliantele, le "desenez" asta este meseria mea asa ca pot da o mana de ajutor, pana la urma urmei, poate or sa priceapa ceva, eu nu am nici macar A-ul dar mi-am luat motor si e bine ascuns doar doar sa nu ma urc pe el, cred ca ar merge pusa si o chestie cu "Nu conduce fara carnet!" 2 ani de papa apa cu paine, chestii dastea, asa ca ... hai sa facem ceva fain, merg distribuite la intruniri nu doar la scoli si prin oras, la mcul de la romana, dr. taberei la ceas, etc... unde se strang vitezomaniiASFALTAT SI USCAT 224942[/snapback] pliantele au fost concepute, tiparite profesional, impartite prin tara... daca mergi pe la arc, le vei vedea....Cauta pe forum ,le vei gasi ,au fost deja postate intr-un topic PROIECT PLIANT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Trebuie sa pun poze.... Eu le-am impartit la lume, reactii super pozitive Dar nu am avut foto la mine (nici macar la celular) ca sa va arat ce si cum...mai am locatii si la astea sigur ca o sa prind niste instantanee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue_Hornet Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Salutare oameni buni! Intotdeauna purtati echipament! Piciorul din imagine(stiu ca nu e chiar frumos) imi apartine. Nu a fost nimic grav dar asta nu inseamna ca nu ustura ingrozitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisigri Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 eu nu pricep deloc chestia asta cu "pot sa fac rost de 2000 de euro sa-mi iau motor da nu am bani de casca si manusi"... astea-s mofturi si prostii. eu nu am avut toamna asta bani la un loc pentru permis A si am zis ca o sa dau la primavara, ca si asa m-am trezit tirziu anul asta; sint studenta, nu gasesc nici un loc de munca, nu intereseaza pe nimeni ca am diplome recunoscute international pentru engleza si franceza - nici macar traduceri nu mai reusesc sa prind sa fac, sa mai scot si eu un ban - ai mei nu vor si nici nu prea au de unde sa ma ajute sa imi iau motor....visul de a avea motor pare in momentul asta foarte indepartat si irealizabil, si parca as vrea sa ma vad pe doua roti inainte sa fac 50 de ani... si totusi am umblat, m-am interesat si am inceput sa imi cumpar echipament de protectie pt ca stiti cum e: daca e sa mori repede intr-un accident te pling neamurile si prietenii, vai ce pacat de ea saraca, ce tinara era, etc....dar daca ramii pe viata, asta tre s-o tragi TU tot restul vietii....nu mai ai de ales si e prea tirziu sa-ti mai para rau... dar nu va consumati: sintem cu totii majori, mai vaccinati sau mai putin vaccinati, si mereu se vor gasi si copii prosti care sa-si inchipuie ca vor trai vesnic si care nu sint in stare sa priceapa ce inseamna cu adevarat sa fii motociclist... in rest, noi sa fim sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 Salutare oameni buni! Intotdeauna purtati echipament! Piciorul din imagine(stiu ca nu e chiar frumos) imi apartine. Nu a fost nimic grav dar asta nu inseamna ca nu ustura ingrozitor. 234721[/snapback] Ouch!Cred ca ustura ingrozitor!Erai in pantaloni scurti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 O asa "chestie" ti-o faci si prin blugi, daca cazi mai nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex R Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 salutari, sunt incepator in asa ceva, imi plac motoarele dar nu am fost decat ca si pasager ... asta a fost primul topik pe care am intrat si e genial. Super util ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 (editat) Am vazut-o pe aici... Editat Septembrie 8, 2005 de Lt. Navarro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
run_fast Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Am vazut-o pe aici... 239216[/snapback] curand o sa imi iau si eu motoreta si e bine k ati pus pozele astea, stiu sigur k n-o sa ies fara echipament... multam fain... e de tinut minte si de spus mai departe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Mda, si accidentul ala e in "Nemtia".Daca se intampla asa ceva la noi nu venea nimeni cu elicopterul sa te transporte la spital.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 17, 2005 Share Postat Septembrie 17, 2005 Mda, si accidentul ala e in "Nemtia".Daca se intampla asa ceva la noi nu venea nimeni cu elicopterul sa te transporte la spital.... 245058[/snapback] De asta puteti sa fiti siguri!!! Sunt mult mai multe variabile ce trebuie luate in calcul de un motociclist din Romania fata de semenii din Occident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate