Sei Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 (editat) Asfalt bun, in cea mai mare parte, curbe decente, vreme buna, 5 motoare si atmosfera frumoasa. Cateva poze: Traseul parcurs Undeva in apropiere de Mizil La o benzinarie in Mizil Prin munti, dupa un drum ''nisipos'' am gasit putina zapada Spre Buzau Vederea de pe terasa complexului turistic Magura Si pe seara s-a lasat putin frigul. Ne-am oprit la un ceai cald, in apropiere de Urziceni. A fost o tura mult asteptata de inceput de sezon, pe un traseu destul de usor. Vor mai urma... Editat Martie 4, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 5, 2013 Autor Share Postat Martie 5, 2013 Asta a fost tura de dezmortire. Urmatoarea e pe Doftana, zicem "noi". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Urmatoare tura, peste ~2 saptamani, va fi pe Valea Doftanei. Traseu aproximativ: http://goo.gl/maps/kdV66 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 (editat) daca tine vremea eu zic sa o ardeti sambata asta. din ce am vazut eu se anunta minim 10 maxim 18. acuma mai vedeti. Fost pe acolo cu intoarece pe dn1. Pana la doftana e bunicel asfaltul. Intre doftana si comarnic este ceva mai ingust drumul si doar o singura portiune de vreo max 50 de metri din beton. Ce mai e putin obositor e coborarea in comarnic pana in DN1. E in sat, latimea soselei maxim 5m, care se si termina direct in gardul oamenilor, si are si o inclinatie mare. Pe partea cealalta am inteles ca e chiar tare drumu. Sei sau Beatrice sa ma anuntati si pe mine cand va hotarati ca m-as cam baga. LE: acuma ca m-am uitat mai bine pe traseu eu si la dus am fost pe dn1 pana la campina. Editat Martie 5, 2013 de Zven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 (editat) Acelas traseu trebuia sa il facem pe 1 dec 2012, dar nu am reusit sa il parcurgem tot. Cand am ajuns in Lunca Mare ne-am dat seama ca era prea tarziu sa continuam spre Valea Doftanei si am luat-o spre DN. Sambata asta nu cred ca vom iesi. La munte e inca destul de frig. O sa te anunt personal cand vom iesi si o sa postam pe grup. -------------------------------------- Maine, 9.03.2013, ora 18:00, mergem la restaurantul DaMario. Aici: http://goo.gl/maps/fRQls Editat Martie 8, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 9, 2013 Autor Share Postat Martie 9, 2013 Da dar ne vedem la garaj sau in Victoriei la 17.00 - 17.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Nu se anunta vreme prea buna in weekend, deci cel mai probabil tura pe Valea Doftanei va fi anulata pe 23/30 martie. --- Maine, 30.03.2013, ora 18:00 ne vedem la garaj. Ne plimbam prin oras putin si dupa mergem la DaMario. Aici: http://goo.gl/maps/NEFyA Editat Martie 29, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trifi Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Poate am putea da o tura pe Valea Doftanei duminica. Se anunta 22 de grade in Bucuresti, deci poate e destul de cald si pe acolo. Daca se hotaraste ceva postati si pe forum va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 In nici un caz, Valea Doftanei. Inca nu s-a topit zapada toata nici in Bucuresti, si nu a nins prea mult. Prin muntii aia, cred ca sunt nameti de ~1 metru. Daca e cald, pe 6-7/13-14 aprilie o sa facem tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Ce ziceti de traseul Bucuresti -Calarasi -Oltenita -Daia-Bucuresti ?????? Portiunea Bucuresti -Calarasi pe drumul vechi spre mare. In sud se anunta vreme foarte frumoasa si drumul e bun, l-am parcurs acum 3 saptamani. Editat Martie 29, 2013 de super-biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 30, 2013 Autor Share Postat Martie 30, 2013 DaMario este inchiriat. O sa ne vedem la 17,00 la garaj de unde o sa mergem la Fierbinti la restaurantul Troita. Sunt cateva curbe dragute pana acolo. Daca nu stiti sa ajungeti la garaj sunati-ma: 0724,467,113. Ce ziceti de traseul Bucuresti -Calarasi -Oltenita -Daia-Bucuresti ?????? Portiunea Bucuresti -Calarasi pe drumul vechi spre mare. In sud se anunta vreme foarte frumoasa si drumul e bun, l-am parcurs acum 3 saptamani. E drum drept nu? Ala dinspre GR... Vai cat il urasc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Tot e numai drum drept, de viteza. Noi nu prea suntem cu viteza si cu drumurile drepte... Ne plac muntii Ora 17:00 la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 (editat) Eu v-am propus un traseu optim pentru vremea asta, pentru ca la munte este inca zapada. Daca aveti alte idei spuneti si hotaram unde ne plimbam. Editat Martie 30, 2013 de super-biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Salutare Lume . Vedeti ce hotarati in seara asta ,veneam si eu dar am avut ceva de rezolvat > deci maine se pare ca spre sud este si mai bine ma bag si eu la o tura cu voi ,alegeti si voi un traseu mai scurt totusi sa nu se plece la 8 dim este totusi racoare si sa fim acasa in jur de 17/ 18 . Vb mai tarziu dar postati si pe aici ce traseu vreti pt maine daca iesitii normal . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Victore nu fi nerabdator gasim noi maine un traseu care sa ne convina. Te sun eu maine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 99% s a cam rezolvat pt maine o sa plec cu "grupul" care pleaca la Veliko [ Bg ] sper sa tina si vremea cu noi , i a chiar sa intru acum sa ma uit la prognoza pt Bg . Totusi nu se stie niciodata putem vb si maine dim in jur de 9, ora de vara . Seara buna . Vik. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super-biker Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 Aici pe acest forum nu am gasit postat nimic in legatura cu Bulgaria . Baieti de pe SBZ pleaca pe CHEIA. Oricum te sun maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Aprilie 6, 2013 Share Postat Aprilie 6, 2013 Deci mai este cineva interesat pt maine daca chiar nu ploua [ in jur de ora 11 ] plecare > Dealul Negru o ciorba si un mic tocmai bine la ora pranzului , valea Oltului [ M Cozia ] / retur ..........? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 12, 2013 Share Postat Aprilie 12, 2013 (editat) Sambata 13.04.2013, mergem pe Valea Doftanei. Traseu: http://goo.gl/maps/dUClo Ora inca nu am stabilit-o... Vom anunta aici ora vineri. --- Duminica 14.04.2013, mergem la SMAEB. Ne vedem la Piata Victoriei si de acolo plecam. Ora nu am stabilit-o. --- Sambata ora 9:30-10:00 la garaj/ Piata Victoria, plecare pana in ora 11:00. Editat Aprilie 12, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 13, 2013 Autor Share Postat Aprilie 13, 2013 frumoasa vremea pe valea doftanei. hai cu pozele! maone la 13 in victoriei sau la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 13, 2013 Share Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Cateva poze din cele 110 facute de mine. Link cu toate pozele la cerere pe PM. Cine a mai facut poze in tura de azi, sa le incarce aici, sau sa posteze un link transfer.ro. --- Maine ora 13:00 ne vedem la Piata Victoriei/garaj si plecam la SMAEB. Plecarea la maxim 13:30. Editat Aprilie 13, 2013 de Sei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Aprilie 14, 2013 Share Postat Aprilie 14, 2013 He, he... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Aprilie 15, 2013 Share Postat Aprilie 15, 2013 Am facut poze si la SMAEB, vreo 180. Pun si aici cateva. Restul pozelor sunt pe transfer.ro, link la cerere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Aprilie 15, 2013 Autor Share Postat Aprilie 15, 2013 He, he... Multumim pentru poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Aprilie 16, 2013 Share Postat Aprilie 16, 2013 Beatrice, chiar vroiam sa te intreb de unde ai luat cob-urile si la ce pret ? Ma gandesc ca mi-ar sta si mie bine pe zet mai ales ca o sa merg la mare destul de des Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate