zigzag Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Anul trecut am incercat Transfagarasanul pe 29 decembrie, venind dinspre sud. Din cauza zapezii, atunci am reusit sa urc doar pana la cabana Capra. Acum m-am gandit sa decalez plimbarea cu o luna. Si bine am facut, ca de data asta am reusit sa termin tot traseul. Interesanta trecerea prin tunelul de la Balea. La capatul din nord domnea peisajul de iarna, cu zapada, fulguiala si nori pe care-i atingeai cu mana. In schimb, la celalalt capat, din sud, toamna era inca stapana, fara nori si nici urma de zapada, exceptie facand crestele indepartate. Acest tunel parca m-a teleportat dintr-un anotimp in altul. O plimbare foarte reusita. Si nici macar n-am inghetat prea rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 (editat) frumoase pozele! totuÂşi...sunt curios ce, anvelope ai ? cum te descurci pe zăpada aia cu ele ? Editat Noiembrie 24, 2012 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hard Rider Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 (editat) ce tare , credeam ca s singurul care face ture cu mobra pe zapada dar cu trantele , domne cum e cu trantele , ca eu anul trecut de la Balea Lac la Balea cascada am facut 3 ore si am cazut de 3 ori cred ca gumele sunt secretul, ale mele erau niste tourance.. Editat Noiembrie 24, 2012 de adrian.cherches Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 Singura sectiune a forumului unde mai merita sa arunci un ochi, in afara de cea dedicata mobrei din dotare. Felicitari pentru raidul reusit, si pentru curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideo Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Ce te faceai daca dadeai si la coborare de zapada din partea nordica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 (editat) pentru cei pe care nici zapada nu-i mai sperie, au aparut cauciucurile de iarna moto http://www.heidenau....tex-motociclete eu m-am linistt. ma costa prea mult daca o dau pe jos ...dar admir pozele voastre ... si curajul vostru Editat Noiembrie 25, 2012 de Sergiu_Q Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2012 totuÂşi...sunt curios ce, anvelope ai ? cum te descurci pe zăpada aia cu ele ? cred ca gumele sunt secretul, ale mele erau niste tourance.. Eu am niste Mitasuri E07 uzate. "Secretul" este ca pe portiunea cu zapada am mers foarte incet si atent la orice tentativa a motorului de a iesi "de pe sine". Un alt avantaj este greutatea relativ mica a motocicletei, comparativ cu alte touringuri. Pe portiuni d-astea alunecoase si la viteze mici se poate redresa mult mai usor. Ce te faceai daca dadeai si la coborare de zapada din partea nordica? Faceam ce-ar fi facut oricare dintre noi. Daca zapada era prea mare si nu as fi putut continua drumul, o luam inapoi, pe unde am venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Felicitari, pana la urma nu te-ai lasat si ai facut-o! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Felicitari. BTW ai mai scos Dakarul de la naftalina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Respect pentru curaj! Superbe pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 drumul nu e inchis in perioada asta a anului? ai trecut pe langa bariera sau ceva de genul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2012 BTW ai mai scos Dakarul de la naftalina ? Ca bine zici. N-am mai mers cu el de vreo doua luni. Reintalnirea a fost placuta Merge ceas mobrita aia. drumul nu e inchis in perioada asta a anului? ai trecut pe langa bariera sau ceva de genul asta? E inchis tunelul de la Balea. Nu sunt bariere dar sunt niste porti imense. Aceste porti blocheaza doar accesul auto, cel pietonal nefiind restrictionat. Trecerea pietonilor se face prin niste usi, una la capatul din nord si alta in sud. Probleme ar putea fi, pentru motoarele mai mari si mai grele, in sud unde exista un prag destul de inalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 prea tare. buna la casa omului o capra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2012 Si nu in ultimul rand, multumesc tuturor pentru aprecieri si felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Noiembrie 25, 2012 Share Postat Noiembrie 25, 2012 Anul trecut am incercat Transfagarasanul pe 29 decembrie, venind dinspre sud. Din cauza zapezii, atunci am reusit sa urc doar pana la cabana Capra. Acum m-am gandit sa decalez plimbarea cu o luna. Si bine am facut, ca de data asta am reusit sa termin tot traseul. Interesanta trecerea prin tunelul de la Balea. La capatul din nord domnea peisajul de iarna, cu zapada, fulguiala si nori pe care-i atingeai cu mana. In schimb, la celalalt capat, din sud, toamna era inca stapana, fara nori si nici urma de zapada, exceptie facand crestele indepartate. Acest tunel parca m-a teleportat dintr-un anotimp in altul. O plimbare foarte reusita. Si nici macar n-am inghetat prea rau felicitari, frumoasa trecerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 26, 2012 Admin Share Postat Noiembrie 26, 2012 Bravo! Motociclist adevarat, te admir pentru caracterul tau ca om, pt.felul in care mergi cu mobra si pt.faptul ca mergi atunci cind altii au pus mobrele sub prelate de mult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Noiembrie 26, 2012 Share Postat Noiembrie 26, 2012 Superbe poze. Chiar ca iti trebuie curaj sa faci asta dar cred ca este si un sentiment aparte. Felicitari. Ce ti-au spus "fetele tale" de acasa cand au vazut pozele???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Noiembrie 27, 2012 Share Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Anul trecut am incercat Transfagarasanul pe 29 decembrie, venind dinspre sud. Din cauza zapezii, atunci am reusit sa urc doar pana la cabana Capra. Acum m-am gandit sa decalez plimbarea cu o luna. Si bine am facut, ca de data asta am reusit sa termin tot traseul. Interesanta trecerea prin tunelul de la Balea. La capatul din nord domnea peisajul de iarna, cu zapada, fulguiala si nori pe care-i atingeai cu mana. In schimb, la celalalt capat, din sud, toamna era inca stapana, fara nori si nici urma de zapada, exceptie facand crestele indepartate. Acest tunel parca m-a teleportat dintr-un anotimp in altul. O plimbare foarte reusita. Si nici macar n-am inghetat prea rau frumos, respect pentru calatorie in acele conditii, stiu din proprie experienta ca nu a fost usor Editat Noiembrie 27, 2012 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HABA Postat Noiembrie 29, 2012 Share Postat Noiembrie 29, 2012 Bravo meseriasule !!! bmw am vrut dar chopperist convins sunt si am sa ancerc si eu aventura asta..Sa ne vedem cu un termos de tuica fiarta la hotelul de gheata de la Balea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate