Silvan Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Aseara la orele 21, 3 grade afara, moto R6 albastru primul model (2001?) venea dinspre colentina iar la semaforul de la G-market a pierdut fata si a intrat taras sub un taxiu oprit la semafor. Motociclistul (33 ani) acuza dureri la umarul drept si avea ceva julituri la picioare si sold. Avea geaca, manusi si casca ca si echipament. A refuzat transportarea la spital desi cei de la smurd au insistat. Moto avea plasticaraia praf in special in fata si pisa antigel. Alcoolemia motociclistului 0.68 in aer. Sanatate si minte pe viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Asta-i chiar ceva nou: 33 ani, alcoolemie, 3 grade afara. Halucinant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_JAH Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Aseara la orele 21, 3 grade afara, moto R6 albastru primul model (2001?) venea dinspre colentina iar la semaforul de la G-market a pierdut fata si a intrat taras sub un taxiu oprit la semafor. Motociclistul (33 ani) acuza dureri la umarul drept si avea ceva julituri la picioare si sold. Avea geaca, manusi si casca ca si echipament. A refuzat transportarea la spital desi cei de la smurd au insistat. Moto avea plasticaraia praf in special in fata si pisa antigel. Alcoolemia motociclistului 0.68 in aer. Sanatate si minte pe viitor! "Alcoolemia motociclistului 0.68 in aer." - probabil de incalzire, la 3 grade.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 ce ti se pare ceva anormal, ata ete acuma speram sa ii vina mintea la cap pt data viitoare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Sanatate multa ! Editat Decembrie 5, 2012 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Mai lipsea sa plece cu SMURD-ul, se mai adauga si vatamarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Ce-i drept pe frigul asta nici nu poti urca nebaut pe motor . Insanatosire grabnica si mai multa intelepciune pe data viitoare! Editat Decembrie 5, 2012 de vladf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentino1 Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Asa alcolemie mica pe frigul ala ???...eu cred ca se poate si mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 A dat si el o dusca pe gat sa isi faca curaj pt cancerul de afara )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Vodca merge la motoarele sovietice,cu ier6 nu se potriveste. Daca a avut 0,68 in aer asta inseamna cam dublu in sange deci tot cu dosar se lasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Nu mai bine iti bagi motoreta la adapost si bei cat vrei dupa? Bine ca nu a facut o isprava mai mare de atat. Sanatate omului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyclops Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 (editat) Ce-i drept pe frigul asta nici nu poti urca nebaut pe motor . Insanatosire grabnica si mai multa intelepciune pe data viitoare! Ba se poate si neba(t)ut pe motor. Si eu aseara am mers pe motor (cu parere de rau am dus-o la iernat) si nu am murit de frig... In alta ordine de idei, "Insanatosire grabnica" si asta include si chestia cu venitul mintii la cap Editat Decembrie 5, 2012 de Cyclops Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Decembrie 5, 2012 Autor Share Postat Decembrie 5, 2012 Ba se poate si neba(t)ut pe motor. Si eu aseara am mers pe motor (cu parere de rau am dus-o la iernat) si nu am murit de frig... nu e vorba de frig, ca toti suntem niste bikeri satanisti imunizati climatologic! e vorba de asfaltul rece, cauciucuri bocna si aderenta sau mai bine zis, lipsa ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 am primit mesaj me mess de la accidentat, cum ca a farmat motoru. este cineva de aici. am sa ma abtin de la alte detalii pentru a nu degenera situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Bine ca nu a accidentat pe cineva sau sa provoace un accident cu victima. Nasoala treaba....si cel de pe viilor a facut la fel...accident si alcool la bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Vodca merge la motoarele sovietice,cu ier6 nu se potriveste. Deci daca ies cu ij-ul cu atas, sa bag o juma' de Stalinskaia sau un Smirnof. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 Deci daca ies cu ij-ul cu atas, sa bag o juma' de Stalinskaia sau un Smirnof. Ieri mi-am luat o sticla de Stalinskaia... pacat ca nu mai am asigurare la motor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 am primit mesaj me mess de la accidentat, cum ca a farmat motoru. este cineva de aici. am sa ma abtin de la alte detalii pentru a nu degenera situatia. hai spune cine e, ca ne-ai facut curiosi...desi am o vaga banuiala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhn05 Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 eu mi-am tarat moto pe gheatza pana la starda dezghetzata si tot m-am dat....all season rider'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 E ok baiatul, julituri, plastice, dastea... insanatosire grabnica si moto la culcare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 hai spune cine e, ca ne-ai facut curiosi...desi am o vaga banuiala... sunt sigur ca sunt altii mai informati decat mine. nu vreau sa induc in eroare. daca nu e el....... asa mai bine tac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZYB Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 O sa spuna el cine e daca doreste, acuma ducea moto la garaj, deci mai pe seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 roger that! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 In motociclism se zice cam asa: "There are old bikers and drunk bikers, but never old drunk bikers!" ... adica aia care mai si beau pe motor nu prea ajung sa fie "old bikers"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 In motociclism se zice cam asa: "There are old bikers and drunk bikers, but never old drunk bikers!" ... adica aia care mai si beau pe motor nu prea ajung sa fie "old bikers"! bai omule fii serios eu curbele le iau mult mai bine dupa 2 beri, paraca si moto se inclina mai mult.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate