pasquinel Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 io cred ca tu vezi lucrurile prea rigid. nu crezi ca e posibil sa fii si motociclist si sa dai si din fund? tu ai cantat vreodata in casca sau ti-a fost teama ca te auzi? Am cantat in casca, am si borat in ea, dar nu in Piata Constitutiei. Intelegi? Asta incerc sa explic de un kilometru incoace. Ma distrez unde sunt sigur ca nu sunt penibil. Nu ne ajunge statuia aia cu Traian in pewla goala? Cat de penibili tre' sa fim de dragul distractiei? Well, probabil ca vor fi amatori de Harlem Shake, indiferent ce cotcodacesc eu sau altii ca mine pe-aici. Dar eu am dreptul sa nu fiu de acord cu chestia asta, asa ca nu sunt de acord. In rest, nu am nimic cu nimeni. Sanatate la toata lumea si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D.D. Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Iacă ceva, hop și eu!..probabil de la bere...dar...Mare ti-e grădina Doamne și porțile sunt deschise, dar mulți sar gardul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmw_life Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Ar fi tare sa facem asta la Smaeb 2013. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Am cantat in casca, am si borat in ea, dar nu in Piata Constitutiei. Intelegi? Asta incerc sa explic de un kilometru incoace. Ma distrez unde sunt sigur ca nu sunt penibil. Nu ne ajunge statuia aia cu Traian in pewla goala? Cat de penibili tre' sa fim de dragul distractiei? Well, probabil ca vor fi amatori de Harlem Shake, indiferent ce cotcodacesc eu sau altii ca mine pe-aici. Dar eu am dreptul sa nu fiu de acord cu chestia asta, asa ca nu sunt de acord. In rest, nu am nimic cu nimeni. Sanatate la toata lumea si asfalt uscat! okay mah, tu esti mai pudic, ... nu inteleg ce te deranjeaza daca altii dau din casca in piata? n-are nici un farmec miscarea asta de unul singur. eu o gasesc extrem de funny, cu toate ca nu cant prea tare in casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 hai frate, e un dans idiotic cmon' voi cum va distrati? ascultand Cargo? ps. ^ asta nu-nseamna ca ma duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 pana si un banc bun auzit a 10-a oara isi pierde farmecul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan192 Postat Februarie 21, 2013 Share Postat Februarie 21, 2013 Depinde cine-l spune. Eu inca mai rad la glumele Vacanta Mare, alea de pe casete. Aceleasi glume la care radeam si acum 20 de ani. Ce sa-i faci... niste tarani. Harlem shake ruleaza fin. Cui nu-i place e butthurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Adevarul e ca te uiti la minunea asta ca la oligofreni. Reformulez " retardati mintal". Intr-o tara unde maneaua e la rang de muzica nationala, unde se promoveaza Froni si alte specimene in emisiuni de larga audienta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor.fil Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 So....cum a fost people ? C'mon, poze, filme Stiu...dureaza montajul . Tocmai treceam cu masina pe la 15:15 in drum spre garajul motorului cand a inceput burnita si am lasat-o balta . Tocmai am gasit pozele pe eventul de pe fb. Trebuia sa ma gandesc la FB Wohoo tocmai am vazut vid. Awesome!!! Poate cam multa reclama pentru EvL Skillz Fain Drifter Trike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 Eu am fost . Cu motoarele de enduro prin jurul Bucurestiului , prin noroaie si mlastini . Am facut un shake de parca sunt batut cu bate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DIN Postat Februarie 25, 2013 Autor Share Postat Februarie 25, 2013 Si ce credeti? Nu s-a batut nimeni, nu s-a scuipat nimeni, nu s-a certat nimeni, am filmat si am plecat fiecare la casa lui. Pacat ca si prin lumea moto mai sunt niste incuiati la minte... http://www.b365.ro/zeci-de-tineri-au-dansat-harlem-shake-la-bucure-ti-in-pia-a-constitu-iei_187571.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Si ce credeti? Nu s-a batut nimeni, nu s-a scuipat nimeni, nu s-a certat nimeni, am filmat si am plecat fiecare la casa lui. Pacat ca si prin lumea moto mai sunt niste incuiati la minte... do harlem shake, no forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gagalin Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 bai ce distractie , nu sa lasat cu bere nimic ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 plm, voi sigur nu ati tras nimic inainte sa va scalambaiati in halul ala dansati asa frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Si ce credeti? Nu s-a batut nimeni, nu s-a scuipat nimeni, nu s-a certat nimeni, am filmat si am plecat fiecare la casa lui. Pacat ca si prin lumea moto mai sunt niste incuiati la minte... http://www.b365.ro/zeci-de-tineri-au-dansat-harlem-shake-la-bucure-ti-in-pia-a-constitu-iei_187571.html LIKE! Misto! Nu ma distrusule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 pana si un banc bun auzit a 10-a oara isi pierde farmecul. aia e ca si cum ai incerca sa faci dragoste cu persoana cu care esti insurat de 25 ani. Si ce credeti? Nu s-a batut nimeni, nu s-a scuipat nimeni, nu s-a certat nimeni, am filmat si am plecat fiecare la casa lui. Pacat ca si prin lumea moto mai sunt niste incuiati la minte... http://www.b365.ro/zeci-de-tineri-au-dansat-harlem-shake-la-bucure-ti-in-pia-a-constitu-iei_187571.html doar atatia? se anuntau pe feisbuci vreo 1600. aculo nu-s mai mult de 50-60oameni. restu cred ca s-au zbenguit prin wireless. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Atata s-a putut la CEL MAI MARE Harletz Sheic din Romania.Ce va tot plangeti ca nu au fost oameni,trebuia sa mergeti SI VOI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 pentru data viitoare http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9HkOFun2FZQ Pe ăsta vroiam să-l postez și eu. Cum se numește starea în care intră băjetul cu skate-ul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Februarie 25, 2013 Share Postat Februarie 25, 2013 Pe ăsta vroiam să-l postez și eu. Cum se numește starea în care intră băjetul cu skate-ul ? Se numeste Epilepsie si e o boala a sistemului nervos. Au loc descarcari bruste si puternice de impulsuri electrice in creier. I se mai zice si Boala Copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Daca atata ii duce mintea pe unii,sa rada de niste oameni bolnavi....mdeah,educatia romaneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Si ce credeti? Nu s-a batut nimeni, nu s-a scuipat nimeni, nu s-a certat nimeni, am filmat si am plecat fiecare la casa lui. Pacat ca si prin lumea moto mai sunt niste incuiati la minte... http://www.b365.ro/zeci-de-tineri-au-dansat-harlem-shake-la-bucure-ti-in-pia-a-constitu-iei_187571.html ce chacat! macar daca era vreuna goala pe acolo, asa vad niste tristi care se zbuciuma degeaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 De-acolo mai lipseşte Nicuşor de la Brăila. Ce va tot plangeti ca nu au fost oameni,trebuia sa mergeti SI VOI! Eu fac cu vacile de astea. Ps nu-s eu in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Si ce credeti? Nu s-a batut nimeni, nu s-a scuipat nimeni, nu s-a certat nimeni, am filmat si am plecat fiecare la casa lui. Pacat ca si prin lumea moto mai sunt niste incuiati la minte... http://www.b365.ro/zeci-de-tineri-au-dansat-harlem-shake-la-bucure-ti-in-pia-a-constitu-iei_187571.html incuiati?? adica tre sa fii iluminat la minte sa faci ca gibonul in calduri?? no way, prefer sa raman incuiat si sa ascult ceva Floyd decat descuiat ca voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 Pacat ca si prin lumea moto mai sunt niste incuiati la minte... aia care au venit sunt descuiatii iar ceilalti motociclisti (care n-au venit la idiotenie) sunt cei incuiati la minte ? marsh ma parlitule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Februarie 26, 2013 Share Postat Februarie 26, 2013 bai frate discutii de clasa a 3-a. Lasati-o-n mortii ei de treaba, care s-a dus s-a dus si gata care nu, nu. Ce atatea discutii idiotice? Fiecare face asa cum il taie, nu tre' sa dea explicatii, atat timp cat nu deranjeaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate