cristilvk Postat Martie 4, 2013 Share Postat Martie 4, 2013 anul trecut gaseai, la preturi decente, unele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theogs Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 sa puna si un bancomat ca nu-mi place sa vin cu cash,,, si sa-i puna la dispozitie o palma de asfalt dreapta si fara gropi baiatului responsabil cu stunt-ul astea ....asa spuse frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 In 2010 a fost bancomat bcr-ist, din cate imi amintesc. In 2011 n-am fost. In 2012 n-am vazut bancomat. In alta ordine de idei, cine va merge sambata, 13 Aprilie, din nordul Moldovei pe E85 sa ma ia si pe mine in gasca. Jonctiunea la Tisita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianMitrache Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Abia astept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 o lista provizorie cu expozantii ? mea culpa,acum am vazut pe pagina smaeb`ului 2013 Lista expozantilor la SMAEB 2013 va fi dinsponibila incepand cu data de 30 Martie 2013. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinel1984 Postat Martie 5, 2013 Share Postat Martie 5, 2013 Sper ca organizatorii sa arunce un ochi si pe aici pe forum. Dupa 2 pagini de comentarii concluzia e ca 90% dintre cei care vin nu vin pentru salon ci pentru prieteni, o excursie in grup, stat la vorbe, etc. Poate poate vedem si noi ceva k lumea anul asta, ca asa sa ne vedem se poate si altundeva in afara de SMAEB. Eu am fost anul trecut, in poponeata gol, abia imi luasem motor, nu aveam nimic, nici geaca, nici ghete, nimic. Si nici de la SMAEB nu mi-am luat ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobalt Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Sper ca organizatorii sa arunce un ochi si pe aici pe forum. Dupa 2 pagini de comentarii concluzia e ca 90% dintre cei care vin nu vin pentru salon ci pentru prieteni, o excursie in grup, stat la vorbe, etc. Poate poate vedem si noi ceva k lumea anul asta, ca asa sa ne vedem se poate si altundeva in afara de SMAEB. Eu am fost anul trecut, in poponeata gol, abia imi luasem motor, nu aveam nimic, nici geaca, nici ghete, nimic. Si nici de la SMAEB nu mi-am luat ceva... fix aceeasi problema am avut si eu anul trecut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 La mulți ani tuturor femeilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Sper ca organizatorii sa arunce un ochi si pe aici pe forum. Dupa 2 pagini de comentarii concluzia e ca 90% dintre cei care vin nu vin pentru salon ci pentru prieteni, o excursie in grup, stat la vorbe, etc. Poate poate vedem si noi ceva k lumea anul asta, ca asa sa ne vedem se poate si altundeva in afara de SMAEB. Eu am fost anul trecut, in poponeata gol, abia imi luasem motor, nu aveam nimic, nici geaca, nici ghete, nimic. Si nici de la SMAEB nu mi-am luat ceva... plm, eu mi-am luat TOT echipamentul, dar acum 2-3 ani *fara chiloti si sosete.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 nebunuleee , pey ti`ai luat probiker...ce alte optiuni mai aveai?...nu aveai varietate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyx Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 o sa fiu prezent, stiu k imi fac sange rau si cu Motoarele si cu bicicletele dar am pus 112 pe apelare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danysan2002 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 O sa ajung si eu pentru prima oara, mai ales dupa ce am vazut ce a fost anul trecut in parcare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 plm, eu mi-am luat TOT echipamentul, dar acum 2-3 ani *fara chiloti si sosete.. Si l-ai pus in frigider ... =))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 9, 2013 Share Postat Martie 9, 2013 Si l-ai pus in frigider ... =))))) *pe frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 (editat) Orice afacere care se vrea de succes, in Romania AR TREBUI sa ia SERIOS in considerare criticile cumparatorilor (celor care ii aduc bani si, implicit, profit) SI SA FACA CEVA IN ACEST SENS. Pana atunci pe principiul "L-AM PACALIT SI PE ASTA...IL ASTEPT PE URMATORUL" eu unul nu vad, NORMAL (intr-o societate normala, alta decat Romania), sa ajungi sa CERI MAI MULT DECAT OFERI (adica, daca vrei sa fraieresti, YO zic sa ramai FRAIER). P.S. A nu se intelege ca cer preturi mici nejustificat, dar la preturile care le oferi, ofera CALITATEA aferenta (produs+servicii). Daca cumva oferi ceva la reducere nu umfla pretul inainte "ca sa ai de unde sa scazi". Tine produsul la pret ca doar nu e perisabil, dar nu uita CAT CERI ATAT OFERA. Celor care vor sa cumpere prea ieftin le pot spune ca asta vor primi. Eu unul, n-as cere doar 2 lei in scopul de a fura clientii altora, ci le-as explica CLAR ce ofer pt. acesti 2 lei. (pt. unii expozanti)P.P.S. "Nu atingeti motoarele" ori "Nu va urcati pe motoare". WTF (Dorele, se ia vopseaua?!?!?), pai pt. asta sunt facute motoarele, daca nu le oferiti ocazia clientilor sa testeze un produs cum va asteptati sa-l cumpere (unde sa-l testeze, in alta parte? pai, atunci de ce sa nu-l cumpere de acolo??!?). NU RASPUND COMENTARIILOR RAU INTENTIONATE. ASTA A FOST DOAR PAREREA MEA. Editat Martie 10, 2013 de unycorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian69 Postat Martie 10, 2013 Share Postat Martie 10, 2013 Salve! Sant de acord cu ce spui! La anceputul topicului antrebam de cauiucuri pentru intruderul meu daca le gasim mai ieftine la smaeb! O companie cat de cat cunoscuta prin randurile moto a crescut preturile la cauciucuri cu 10 euro! Abia astept Smaeb-ul sa vedem cu ce oferta vine compania asta la cauciucuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
31alex Postat Martie 12, 2013 Share Postat Martie 12, 2013 In 2010 a fost bancomat bcr-ist, din cate imi amintesc. In 2011 n-am fost. In 2012 n-am vazut bancomat. In alta ordine de idei, cine va merge sambata, 13 Aprilie, din nordul Moldovei pe E85 sa ma ia si pe mine in gasca. Jonctiunea la Tisita. E f posibil sa vin eu cu un amic dinspre Husi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Martie 14, 2013 Share Postat Martie 14, 2013 ar fi frumos sa ne intalnim mai multi intr-un loc si sa mergem imprena la smaeb intr-un mod civilizat si frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawa z750 Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 bv tata scrieti nm firmelor care le vedeti ca fac smecherii ca sa pacaleasca fraierii ca fac reduceri la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiciu cristian Postat Martie 15, 2013 Share Postat Martie 15, 2013 Salve!Credeti ca putem gasi cauciucuri mai ieftine acolo? sal! chiar si o casca buna as vrea daca gasesc!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gicaz Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 prezent si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unycorn Postat Martie 17, 2013 Share Postat Martie 17, 2013 (editat) bv tata scrieti nm firmelor care le vedeti ca fac smecherii ca sa pacaleasca fraierii ca fac reduceri la smaeb Citeste cu grija si mai atent. Ideea mea era ca un targ nu este TALCIOC. Daca tii neaparat sa faci reduceri, fa-le pe bune. Ideea unui targ presupune prezentarea celor mai noi motoare, echipamente, gadget-uri etc. in domeniu. (mai putin...bisnitarii...de la Ducati) Numai bine! P.S. Ideea este ca am mai discutat cu multi motociclisti si in afara de "intalnire" si parcarea moto, restul este TAL-CIOC! E o idee buna SMAEB-ul, dar hai sa trecem la urmatoarea etapa: nush. pubertatea de exemplu. Nu zic ce trebuie sa fie perfect din prima. Nu are cum. Dar, din experienta anilor trecuti se poate invata si imbunatati. Asta numai daca se doreste, nu e obligatoriu. MERGE SI ASA! (vorba lu' Dorel) Editat Martie 17, 2013 de unycorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_R_001 Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Anul trecut reducerile au fost nesemnificative.. Si mie imi trebuie cauciucuri, dar presimt ca n o sa mi iau de la salon.. Un singur stand de echipamente avea reduceri mari, unele chiar si 50%.. restul preturi intregi, plus ca unui prieten i au dat alte placute de frana pt un k4 1000... nu s a gandit sa le verifice.. Partea cea mai frumoasa a fost parcarea PLINA de motoare.. M am plimbat juma' de ora printre ele. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 Am fost la toate editiile. Si la toate a fost mai frumoasa parcarea decat salonul in sine. Sper ca anul asta sa se schimbe treaba. Daca nu, asta va fi ultima editie la care mai cotizez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 care veniti din Buc? sa ne strangem..e urat sa mergi singur atata drum.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate