Supapa_Jr Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Xsp 3 este bazat pe sasiul de NXR intr-o mare masura, X-spirit in general este o casca de circuit. Ce te face sa crezi ca XR1100 e mai buna ca si siguranta decat NXR? Cand NXR vine cu cele 5 straturi de material (A.I.M.), dubla densitate a 'polistirenului' de atenuare a socului sau sistemul de quick release al buretilor de la pometi !? X-Spirit 2 este o casca mai buna decat XR-1100...asta s-a vrut, 1100 in anumite circumstante este mai silentioasa dar nu mai aerodinamica, NXR a venit cu un look nou, aerodinamica 99% perfecta pentru o casca allround impacand si capra si varza. Si da...cumva daca vrei sa comparam lucrurile asa...Mercedes CLA este mai bun decat E-Klass 2006 din orice punct de vedere din pricina sistemelor pasive si de confort adaugate in ultima perioada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 Vad ca nu o dau la pace cu tine... dar o sa incerc sa iti explic cat de bine pot. xspirit 3 nu are nicio treaba cu nxr . Cum sa spui ca este bazata pe nxr doar pentru ca au aceeasi viziera si sistem de inchidere? Ti se pare ca seamana la forma macar?? Xspirit 3 este pur si simplu vechiul model imbunatatit. Cele 5 straturi de fibre AIM(plus chiar) le au ambele asa ca nu are nicio relevanta. Cum sa crezi ca o densitate dubla a interiorului iti da o protectie mai buna in caz de accident? Din contra, teasta o sa aiba mai mult de suferit fiindca cu aceasta o sa intre in contact direct. Ca are straturi cu diferite densitati este cu totul alta mancare de peste. Dar asta au majoritatea castilor, deci iar irelevant. Faptul ca nxr are un sistem rapid de scoatere a buretilor nu influenteaza cu nimic protectia in caz de accident. Doar ca paramedicii pot scoate casca fara sa iti provoace daune( sunt curios cati stiu sa faca asta) Cum ai calculat tu ca aerodinamica la nxr este 99% perfecta? Exemplul tau nu are sens din moment ce nu ti-am comparat RF-R cu Nxr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 ) pai 100% nu exista...iar toata lumea care da review-uri spune ca nu ai rezistenta la vant atunci cand intorci capul in lateral sau cand il scoti din carena,asa cum au castile cu profil alungit, asta combinata cu faptul ca este o casca destul de silentioasa spun eu ca ar trebui sa aiba o aerodinamicitate aproape perfecta. Acum depinde si care sunt lucrurile pe care le consideri tu bune la o casca...eu iau in calcul si silentiozitatea ei subiectiva si chestiile pe care le ofera in afara circuitului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Ianuarie 20, 2016 Share Postat Ianuarie 20, 2016 (editat) @supapa:eu zic sa mai citesti putin pe net niscaiva detalii,review-uri si alte cele inainte sa dai asa inainteasa dupa ureche.no offence!ce spui tu si la ce nivel compari doua casti e cel putin pueril. Editat Ianuarie 20, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 https://www.louis.de/en/artikel/shoei-x-spirit-iii-marquez-full-face-helmet/215179 iaca deja e pe piata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Vin in cutie. Plus pinlock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu Maftei Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 salut imi puteti recomanda un magazin in Bucuresti unde pot proba modelul Neotec? sa aiba pe stoc... ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 http://www.myshoei.ro/cumpara/shoei-neotec-borealis-tc-3-l-175 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 X spirit 3 e facuta doar pentru circuit? Ar fi mai buna ca gt-air pentru ss in oras/ munte? Am citit ceva reviews, dar inca nu au aparut asa multe posturi in legatura cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 X spirit 3 e facuta doar pentru circuit? Ar fi mai buna ca gt-air pentru ss in oras/ munte? Am citit ceva reviews, dar inca nu au aparut asa multe posturi in legatura cu ea Ramai la gt air... La gt air ai ochelari si sa nu mai zic ca diferenta de pret e cam mare intre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 12, 2016 Share Postat Februarie 12, 2016 O sa ii fac eu un review la xsp3 in aprilie...dar pana atunci cred ca nxr e un raport mai bun calotate/confort/pret pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru87 Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salutare! Am gasit un shoei la un pret excelent doar ca e XS. Nu stiu daca sa-l comand sau nu. Eu am 55 in cap deci ar veni S. Un amic de-al meu a spus ca el purta si xs la shoei in conditiile care amandoi aveam S la agv. Nu am nici un magazin in apropiere ca sa probez. Ce spuneti? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 21, 2016 Share Postat Februarie 21, 2016 Salut. As vrea sa imi comand o casca Shoei GT-AIR si cum pe stoc in magazinele din Bucuresti nu am vazut postez aici in speranta ca voi gasi pe cineva care si-am cumparat acest model si poate sa faca un review. Ma intereseaza confortul la drum lung....zgomot, forma interiorului etc. MULTUMESC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 O am cam de un an dar am purat-o doar vreo 2-3000km pana acum (mai am si alte casti). Construita foarte fain din toate punctele de vedere. Interiorul comod, forma normala shoei (cumva o medie intre un cap rotund si unul alungit). Dar ca marime pare o idee mai stansa fata de modelele anterioare, la aceeasi marime. Eu port L si, pana se mai lasa, imi este foarte fixa. Ceva intre M si L aprox O simti usurica pe cap iar aerodinamica este f buna (cel putin pe touring). Ochelarii de soare se actioneaza usor si sunt ok ca pozitionare (doar ca se aburesc f repede). Viziera mi se pare ca se inchide mai greu ca la alte casti (dar probabil se mai rodeaza dupa mai multe inchideri/deschideri). Este silentioasa si nu am auzit vreun vajait anormal de undeva. Dar aici depinde si de motor, parbriz, pozitie etc. Nu imi place ca nu are inchidere double D, iar curelusele parca sunt o idee cam scurte si ai uneori impresia ca nu o poti prinde bine cand o tragi pe cap. Dar curelusa vine ok sub barbie, nu a[asa pe gat sau ceva de genul asta. Desi majoritatea spun ca se aeriseste ok, pe motorul meu (1200gs) vara am impresia uneori ca ma sufoc si trebuie sa ridic viziera un dinte. Cel putin cu chin si breath guard montate. Per total nu regret achizitia, e o casca faina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Multumesc mult pentru informatii. Sa fiu sincer pe mine ma interesa partea de zgomot. In acest moment am un Airoh Mathisse (flip-up) care devine extrem de zgomotoasa (vantul) de la 80km/h in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 In ce magazine nu era pe stoc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NakedDude Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 X spirit 3 e facuta doar pentru circuit? Ar fi mai buna ca gt-air pentru ss in oras/ munte? Am citit ceva reviews, dar inca nu au aparut asa multe posturi in legatura cu ea Salutare! Am gasit un shoei la un pret excelent doar ca e XS. Nu stiu daca sa-l comand sau nu. Eu am 55 in cap deci ar veni S. Un amic de-al meu a spus ca el purta si xs la shoei in conditiile care amandoi aveam S la agv. Nu am nici un magazin in apropiere ca sa probez. Ce spuneti? Multumesc! felul cum incalta o casca depinde mult de forma capului. Salut. As vrea sa imi comand o casca Shoei GT-AIR si cum pe stoc in magazinele din Bucuresti nu am vazut postez aici in speranta ca voi gasi pe cineva care si-am cumparat acest model si poate sa faca un review. Ma intereseaza confortul la drum lung....zgomot, forma interiorului etc. MULTUMESC. Ca o tentativa de review gt-air pentru doritori: Este o casca foarte usoara din punctul meu de vedere, nu ma deranjeaza deloc la viteze mari (conduc o motocicleta naked) deci pot spune ca taie bine aerul chiar si atunci cand intorc capul. lucrul asta m-a uimit totusi facand comparatie cu celelalte casti pe care le-am avut. Materialele interioare sunt comfortabile, de calitate superioara, cusaturi perfecte si nu prind miros asa de repede cum mi s-a intamplat la alte casti de 50-100 de euro. se vede imediat pe ce s-au dat banii. Marimile de la shoei am observat ca sunt lejer mai stranse pe cap fata de alte modele (HJC de exemplu) dar pe parcurs se lasa suficient de mult incat sa stea ferma pe cap si sa ramana si comfortabila in acelasi timp. Izoleaza foarte bine zgomotul exterior dar nu te izoleaza de ce ai in jur. Singura problema care m-a deranjat pe mine, este aerisirea frontala. Iarna, chiar si cu aerisirea de deasupra inchisa, se simte un puternic flow de aer rece care-mi intra pe la frunte spre ochi. Este deranjant numai daca nu folosesc cagula. Cu cagula este totul ok. Si-a meritat fiecare banut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Ca tot ma documentam despre protectoare de "bostan" am dat pentru un crash test facut de rusi....China vs. Japonia. http://storage1.dms.mpinteractiv.ro/media/2/41/24866/14168273/1/helmet-products-made-in-red-china-vs-made-in-japan.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 E o comparatie idioata ce arati tu mai sus...se compara mere cu pere...in realitate orice casca omologata iti asigura faptul ca nu se va sparge la UN impact. In ziua de astazi nici plasticul nu mai e plastic, nici fibra de carbon nu e fibra simpla pentru ca s-ar sparge rapid... Alegerea o faci pentru confortul interior, greutatea castii si finisajele exterioare/interioare...e ca la masini sau mobre...toate te duc din A in B...unele cu stil si confort...altele in/pe care ai vrea sa le arunci intr-un sant din pricina zgomotelor si a calitatii generale scazute ce adesea reflecta pretul platit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat Februarie 24, 2016 Share Postat Februarie 24, 2016 Pai tocmai asta era ideea, pe langa facptul ca era si putin sarcasm...comparatie chinezism neomologat cumparat cu trei boabe de pe net vs o casca Yamaha. Cu alte cuvinte cati bani dai atat face, sau mai bine spus te intrebi cati bani valoreaza "bostanul" pe care vrei sa il protejezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Eu m-am linistit cu Shoei, din pacate pe bostanul meu nu sta bine deloc, mai ales NXR-ul..deocamdata raman la Nolan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Din experienta mea cu Shoei si Nolan cred ca daca iti vine bine un Nolan ar trebui sa iti vina destul de bine si Shoei-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Am probat un NXR si parca e flip up sa mor eu )) Nu-mi place deloc senzatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Cum se simte ca un flip-up? ) ce simti adica?...nu sunt ironic...pe bune incerc sa-mi dau seama. La salon o sa ai ocazia sa vezi noul N87 care se anunta a fi o casca foarte avansata tehnic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip11xx Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 ptr.mine nxr e super.in schimb daca mergi cu aerisirea de la barbie deschisa e galagioasa.in rest e beton,daca ai si dopuri de urechi nu auzi nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate