danny_nt Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 Cum se simte ca un flip-up? ) ce simti adica?...nu sunt ironic...pe bune incerc sa-mi dau seama. La salon o sa ai ocazia sa vezi noul N87 care se anunta a fi o casca foarte avansata tehnic. Imi da senzatia ca nu-mi protejeaza barbia...adica parca ramane in afara castii. Am probat si un X Spirit care a fost mai ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Aaa...înțeleg, alternativa ai la GT-air, dar ai toate șansele sa te strânga la pomeți. Totuși, dacă Nolan e ok...N87 e crima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Aaa...înțeleg, alternativa ai la GT-air, dar ai toate șansele sa te strânga la pomeți. Totuși, dacă Nolan e ok...N87 e crima. Chiar e. Singurul regret e ca Nolan nu le picteaza ca cei de la Shoei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 (editat) Mai devreme am probat nxr brigand.pot spune ca am rămas uimit cat e de mica, incredibil. Mărime M... În rest, părerea mea e ca nu se justifica prețul de aproape 500eur . Materialele la interior nu sunt extraordinare,viziera nu e "max vision' sa zic asa. E mica, aerisirile probabil își fac bine treaba, viziera și sistemul de coborâre al castii mie personal nu îmi plac, dar e discutabila treaba asta. Ban pe ban, not! O super casca cu un preț aberant. Va fi următoarea casca pt prietena mea, dar când mai scad preturile. Editat Martie 17, 2016 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mitic_azazel Postat Martie 19, 2016 Share Postat Martie 19, 2016 salut!vinde cineva viziere shoei cv-1 dark smoke? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 (editat) diferenta dintre shoei si scorpion ai sa o simti pe motor. garantat. am avut si eu scorpion. daca mai ai inca scorpionu punele pe cintar amandoua. Editat Aprilie 14, 2016 de Florynn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 14, 2016 Share Postat Aprilie 14, 2016 xr 1000 e o casca corecta ca pret si ce poate. ziceam doar ca la greutate fata de scorpion ai sa simti diferenta. cel mai tare ma impresionar x11 de la shoei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 deci,concluzia.cine e realist recunoaste ca nxr-ul e o casca buna dar care nu-si merita banii.din pacare se pare ca tot mai multi producatori(din orice domeniu) vand mai mult brand-ul.cum am spus si eu mai sus,asemenea @starcream,e doar o alta casca scumpa. » Post actualizat in 15 Apr 2016 10:42cel mai tare ma impresionar x11 de la shoei. prin ce te-a impresionat?la modul serios intreb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 15, 2016 Share Postat Aprilie 15, 2016 cea mai fixa casca pe capul meu. aerodinamica excelenta chiar daca intorci capu intr-o parte. nu iti f. capu la viteze mari stinga- dreapta, trepidatiile alea nasoale. aerisiri excelente. doar la schubert c3 am mai avut asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jzz Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 A avut cineva shoei xr 700,vreau sa cumpar o casca pt pasagera si vroiam sa stiu cate ceva despre ea daca ma poate ajuta cineva .Multumesc » Post actualizat in 18 Apr 2016 07:42 Sau o casca ok (buget 800 ron ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 (editat) A avut cineva shoei xr 700,vreau sa cumpar o casca pt pasagera si vroiam sa stiu cate ceva despre ea daca ma poate ajuta cineva .Multumesc » Post actualizat in 18 Apr 2016 07:42 Sau o casca ok (buget 800 ron ) Daca ai buget de 800 ron de ce te-ai uita la o casca veche de 10 ani? Alege direct un xr1100 sau quest.Depinde pe ce mobra va fi folosita Editat Aprilie 18, 2016 de G B V Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad.alin Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 shoei xr 1100 sau qwest. Daca vrei shoei. » Post actualizat in 18 Apr 2016 07:45gand la gand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jzz Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Eu am shoei gt-air si merg pe o honda cbf 1000,pasagera sta mai sus si tot se plange de casca ei hjc ca este galagioasa .Ma gandeam la quest dar nu tin neaparat sa-i iau shoei ,ceva care sa fie buna raport calitate-pret . » Post actualizat in 18 Apr 2016 10:13 Poate imi dati ceva recomandari .Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jzz Postat Aprilie 18, 2016 Share Postat Aprilie 18, 2016 Ms Starcream o sa i-au in calcul » Post actualizat in 22 Apr 2016 08:20 Dar despre shoei raid 2 ce-mi puteti spune?? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szila5891 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Care este parerea voastra?.... Stiu ca Shoei este ok dar si pretul mai marisor. M-ar interesa pareri despre Suomy vandal . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b52izgodlike Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Ambele branduri sunt top, detin un shoei Qwest de 5 ani incoace si este super ok in continuare si un Suomy SR de 2 ani, la fel de ok. Mergi la magazin ( motor team si united motors ), probeaza, vezi cu care te intelegi mai bine, ambele branduri merita banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 XR1100 e infinit mai zgomotoasa decat Qwest, le am pe ambele. Totusi este mai usoara. Daca as sti ca Vandal-ul e mai silentios decat XR1100, as lua vandal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Vandal e la fel de zgomotos ca arai... La fel de zgomotos ca xr 1000 și asa mai departe...xr700 și raid2 sunt căști ce își au locul lângă scula lui Terente la Antipa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Vandal e la fel de zgomotos ca arai... La fel de zgomotos ca xr 1000 și asa mai departe...xr700 și raid2 sunt căști ce își au locul lângă scula lui Terente la Antipa. Raid 2 inca se mai gaseste noua Si nu este o casca rea deloc pt touring. E usoara, compacta, silentioasa si destul de ok aerisita. Singurul dezavantaj ar fi pinlockul model vechi, care are rama foarte vizibila (fata de cele noi unde pinlockul este cat viziera aproape). Editat Aprilie 26, 2016 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 New Old Stock da ... dar ținând cont ca nu mai găsești nici măcar o piesuliță pentru ele și s-au învechit pe rafturi...mai are sens sa plătești preț premium? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Eh, inca se mai gasesc chestii pt ea pe piata (pe louis de ex). Probabil le vor lichida curand. Dar da, clar nu prea mai are de ce sa tina pretul sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
funmoto Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Ce parere aveti de Shoei Gt Air? Merita investitia? Intra curent pe la viziera? Astept parerile posesorilor de acest model! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 Aer pe la vizieră nu intra,Reviewuri sunt mai in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate