alinuttzz1990 Postat Aprilie 3, 2013 Share Postat Aprilie 3, 2013 In primul rand, multumesc pentru raspuns. Pe Andrei il stiu din vedere dar maine il voi suna sa vad cum sta cu timpul. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 (editat) Salut, in urma mai multor experiente neplacute in ceea ce priveste service-urile moto din Cluj, as vrea sa imi fac o parere mai clara despre calitatea serviciilor oferite inainte sa ma decid la cine apelez pentru diverse interventii. Am nevoie de feedback-ul vostru in acest sens si, poate, reusim sa stabilim la ce service poti apela cu incredere.. B Customs Biasini COC Motors Masterbike Mechatronics Moto Petras Polimob (repr. Honda) Sany Motors Servicenter Seth Motors Daca am omis pe cineva rog sa adaugati service-ul respectiv. Astept pareri.. Thx! Editat Aprilie 4, 2013 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 SC MOTO PETRAS SRLCluj-Napoca , str. Sarmizegetusa , nr. 10 Service autorizat R.A.R. seriozitate , Andrei este un mecanic foarte meticulos , lucreaza atent , este foarte curat in atelier ceea ce spune multe despre un mecanic...am fost cu 3 motociclete la el si am fost de fiecare data foarte multumit de serviciile sale ..Recomand Biasini ---am sunat la ei pt ceva semiringuri de furca pt Honda ..a raspuns unul si mi-a zis sa-l sun pe colegul sau ca el nu e la birou , iar cand am sunat pe celalalt numar mi-a zis respectivul la fel : "suna-l pe colegul ca nu sunt la birou" ...urma sa ma sune unul din ei in cateva ore dar nu m-a mai sunat nimeni...deci un mare minus din partea mea.. de restul nu stiu nimic sa iti zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salut, in urma mai multor experiente neplacute in ceea ce priveste service-urile moto din Cluj, as vrea sa imi fac o parere mai clara despre calitatea serviciilor oferite inainte sa ma decid la cine apelez pentru diverse interventii. Am nevoie de feedback-ul vostru in acest sens si, poate, reusim sa stabilim la ce service poti apela cu incredere.. B Customs Biasini COC Motors Masterbike Mechatronics Moto Petras Polimob (repr. Honda) Sany Motors Servicenter Seth Motors Daca am omis pe cineva rog sa adaugati service-ul respectiv. Astept pareri.. Thx! De B Customs sa va feriti e varza + mincinos si aburitor. Mechatronics sant priceputi si meticulosI. COC Motors sant ok. DE RESTU NU STIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 recomand bcustoms, preturi bune si calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 Salut, in urma mai multor experiente neplacute in ceea ce priveste service-urile moto din Cluj, as vrea sa imi fac o parere mai clara despre calitatea serviciilor oferite inainte sa ma decid la cine apelez pentru diverse interventii. Am nevoie de feedback-ul vostru in acest sens si, poate, reusim sa stabilim la ce service poti apela cu incredere.. B Customs Biasini COC Motors Masterbike Mechatronics Moto Petras Polimob (repr. Honda) Sany Motors Servicenter Seth Motors Daca am omis pe cineva rog sa adaugati service-ul respectiv. Astept pareri.. Thx! Polimob, am fost pe la ei pentru niste piese. Sunt OK, dar scumpi. COC motors, am fost pentru schimbat cauciucul, sunt OK. Sany motors (cel de pe Albinii) NOT OK. Ce mi-a lucrat acolo.... mi-a venit sa tampesc. Servicenter, cunosc niste fosti angajati de acolo si nu erau deloc multumiti de conditii. Daca angajatul nu e multumit, nu face treaba buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Aprilie 4, 2013 Share Postat Aprilie 4, 2013 recomand bcustoms, preturi bune si calitate. Deci, nu cred ca iar incepeti cu Bcustoms! Unele povesti de pe aici nu au moarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Deci, nu cred ca iar incepeti cu Bcustoms! Unele povesti de pe aici nu au moarte. nu, da mai vor cativa sa ia teapa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 eu zic sa nu va mai luati dupa povesti si basme, mergeti si lamuriti-va singuri baietii lucreaza bine si la cate motoare tari au in service ma indoiesc ca lucreaza rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 (editat) Din informatiile adunate pana acum (inclusiv din alte topic-uri mai noi sau mai vechi): Mechatronics -> servicii bune, pret pe masura COC Motors -> servicii bune (poate ca locatia si programul de lucru nu sunt tocmai ideale) Polimob (repr. Honda) -> ok, dar scump Moto Petras -> destule pareri bune, insa nu numai; din experienta NU recomand Sany Motors -> neclar, insa tinde spre servicii mai slabe Servicenter -> mecaniti nemultumiti de angajator Biasini -> dezinteres fata de client B Customs -> intre neclar si de evitat sub orice forma (notez ca sunt si motoristi multumiti de serviciile lor) Nu am informatii despre: Masterbike Seth Motors Orice alte opinii sunt binevenite.. eu zic sa nu va mai luati dupa povesti si basme, mergeti si lamuriti-va singuri baietii lucreaza bine si la cate motoare tari au in service ma indoiesc ca lucreaza rau. In principiu ai dreptate, insa iti permiti sa ii incerci pe toti pe timpul si banii tai? Editat Aprilie 5, 2013 de Vallach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mistery Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 Legat de Seth si seriozitatea lor poti verifica un topic mai vechi al userului Serj. Cumpara bere si popcorn ca e blockbuster topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Aprilie 5, 2013 Share Postat Aprilie 5, 2013 completez si eu: masterbike: au un mecanic,Suba, pe care il recomand cu caldura, foarte amabil si priceput seth motors: nu mai calc la ei In Vecii Vecilor Amin as adauga pe beny de pe Corneliu Coposu nr. 84 pentru cei cu motoare enduro si scootere, un tip foarte de treaba si priceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 unde se poate face in cluj o diagnoza computerizata honda (vfr 800 fi )? cred ca am probleme cu mobra, e injectie si nu am test pentru ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 unde se poate face in cluj o diagnoza computerizata honda (vfr 800 fi )? cred ca am probleme cu mobra, e injectie si nu am test pentru ea Contacteaza-l pe Dan Cata. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Aprilie 17, 2013 Share Postat Aprilie 17, 2013 Va salut!. pentru cine e interesat in acest sfarsit de saptamana am loc in duba inchisa pentru a aduce intara 1-2 motociclete din nordul italiei, zona lombardia, veneto, trentino. daca e cineva interesat puteti sa imi lasati un pm aici pe forum, numai bine!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 Am gasit tipul ăsta de baterie. Are un cip în ea care măsoară voltajul. Ai și un buton pe care apeși și are 3 indicatori: verde (încărcat), galben (puțin descărcată și trebuie pusă la încărcat) și roșu ( descărcat complet) Foarte utila pentru cei ce nu au aparat de măsură. Apropo, e Volton pe la 190 de lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Gasesti Volton si Varta aici: http://www.acumulatori.ro/contact.aspx si daca cumperi de la ei pe raza Clujului,vin ei acasa la tine,iti verifica incarcarea si o monteaza,toate in pretul bateriei!Asa am procedat cand am cumparat baterii si la mobra si la masina!Sunt ok eu mi-am cumparat ieri volton simpla. am aparat de masura si nu avea rost sa imi iau si cu indicator. dar ideea in sine e foarte tare Editat Aprilie 20, 2013 de kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Gasesti Volton si Varta aici: http://www.acumulatori.ro/contact.aspx si daca cumperi de la ei pe raza Clujului,vin ei acasa la tine,iti verifica incarcarea si o monteaza,toate in pretul bateriei!Asa am procedat cand am cumparat baterii si la mobra si la masina!Sunt ok! De fapt site-ul pt moto e urmatorul: http://www.bateriimoto.ro/ (aceeasi firma, Vesna GC). Eu mi-am luat VoltOn-ul cu indicator LED direct de la ei de la sediu, in Grigorescu. Atentie daca mergeti acolo, cel mai bine dati un telefon inainte. Sediul este in spatele blocului si nu e afisata nici o firma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 De fapt site-ul pt moto e urmatorul: http://www.bateriimoto.ro/ (aceeasi firma, Vesna GC). Eu mi-am luat VoltOn-ul cu indicator LED direct de la ei de la sediu, in Grigorescu. Atentie daca mergeti acolo, cel mai bine dati un telefon inainte. Sediul este in spatele blocului si nu e afisata nici o firma eu am luat chiar de la depozitul din gruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvann Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 stiti unde sunt gume SH si le si monteaza? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Unde se refac shei in cluj? Pentru xt ma intereseaza. Am incercat sa caut dar nu mi-a gasit nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Unde se refac shei in cluj? Pentru xt ma intereseaza. Am incercat sa caut dar nu mi-a gasit nimic. Astia de la CocMotors cred ca trimit sei la tapitat, cel putin cand eram eu o data acolo le-o venit o tura de sei de la retapitat. Da-le un telefon si vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Io si inca 2 tovarasi ni le-am dat la moto_dan in TM. Are topic la servicii. Lucratura faina, toti multumiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Ideea era sa gasesc aici in cluj pentru ca e destul de simpla lucrarea si mi-ar trebui saptamana asta gata , sa plec spre mare cu ea luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Ideea era sa gasesc aici in cluj pentru ca e destul de simpla lucrarea si mi-ar trebui saptamana asta gata , sa plec spre mare cu ea luni. In Someseni pe o strada ingusta la dreapta chiar langa primul semafor. Si pe la jumatea ei pe dreapta. Acolo mi-am facut-o eu. 120 de lei si e ca noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate