romyc Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 (editat) Salutare, daca se poate, stie cineva unde pot repara o piesa din carbon?mersi mult. Editat Noiembrie 2, 2013 de romyc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
green spider Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 Salutare, daca se poate, stie cineva unde pot repara o piesa din carbon?mersi mult. te referi la piesa facuta 100% din carbon sau doar infelita/ infoliata in carbon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Noiembrie 3, 2013 Share Postat Noiembrie 3, 2013 carbon carbon 100% si am o fisura ram air cu 3/3cm crepat nu rupt dar trebuie facut lucru BINE mersi carbon carbon 100% si am o fisura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romyc Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Salut, mersi pt ajutor m-ai ales lui green spider care a avut amabilitatea sa vina pana la mine la garaj desi nu ii era in drum ,pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Care stiti unde pot copia o cheie mai ciudata( am rupt cheie de la topcase)? La mine in Polus unde lucrez nu am profilul de cheie ca in rest as face eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Care stiti unde pot copia o cheie mai ciudata( am rupt cheie de la topcase)? La mine in Polus unde lucrez nu am profilul de cheie ca in rest as face eu. la Cora ai incercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 Care stiti unde pot copia o cheie mai ciudata( am rupt cheie de la topcase)? La mine in Polus unde lucrez nu am profilul de cheie ca in rest as face eu. Salut, Eu mi-am facut cheie la topcase givi, in Iulius, acolo la subsol, langa Auchan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 la Cora ai incercat? nu am incercat,o sa incerc maine dimineata la cora daca nu reusesc sa copiez eu pana atunci Salut, Eu mi-am facut cheie la topcase givi, in Iulius, acolo la subsol, langa Auchan. Mersi de info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 e acelasi service de copiat chei. cel din cora si cel din iulius. in ambele iti pot face garantat cheie pt topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 http://www.visordown.com/motorcycle-news--general-news/motorcyclists-23-better-behind-the-wheel-of-a-car/23971.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Noiembrie 14, 2013 Share Postat Noiembrie 14, 2013 E cineva mai priceput la masini printre voi? Sau stiti un service auto nu f scump? As avea o mica problema cu centura de siguranta, mi s-a blocat si nu prea le am cu astea, cu masinile in general. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Noiembrie 15, 2013 Share Postat Noiembrie 15, 2013 Daca aveti nevoie de baterie pe loc, fara comanda, (asa am avut eu nevoie) am fost in grigorescu pe strada Fantanele. Site-ul http://www.bateriimoto.ro/ Va recomand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 M-a sunat cineva si mi-a spus ca la Expo sunt ceva echipamente moto la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 am fost eu azi. nu sint dedicate moto inafara de protectie spate. dar sint geci dainese ff misto la 90 ron si pantalon textil cu gortex la 125 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manzotti6 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 (editat) Ce pret aveau protectiile spate? Unde este expozitia sau a fost? Editat Noiembrie 18, 2013 de manzotti6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 90 ron. in groapa marasti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Noiembrie 18, 2013 Share Postat Noiembrie 18, 2013 Salutare!Cine ma poate ajuta cu o casca Shoei Qwest marime S pt incercat,platesc in bere,vin ,tuica etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 21-24.11 Black Friday la Metro, adica TVA CADOU la televizoare, laptopuri si tablete si 2xTVA CADOU la o selectie de articole. TVA-ul se acorda sub forma de bon de cumparaturi. daca aveti nevoie de ceva da-ti un tel si vedem cu ce va pot ajuta 0736638582 numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinC Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Aseara mergand spre casa, am vazut agatat pe un stalp de pe la inceputul podului peste Somes in directia Grigorescu Manastur, un numar de inmatriculare (format moto). Nu mai retin ce numar era, dar cine si-a pierdut numarul poate incerca acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 (editat) reducere la televizoarele Samsung din seria 7000 si 8000 de black friday 08008.726.78.64 si cerem o oferta. poate reusim si la alte produse. cereti cu Stefan Editat Noiembrie 21, 2013 de Kamikazee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Salve! Are cineva informatii actuale despre starea drumului Simleu - Marghita - Sacuieni?!? MUltam fain, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Salve! Are cineva informatii actuale despre starea drumului Simleu - Marghita - Sacuieni?!? MUltam fain, Nick. Timpul probabil va fi "partial noros". Starea drumului este "partial buna". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiono Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Salve! Are cineva informatii actuale despre starea drumului Simleu - Marghita - Sacuieni?!? MUltam fain, Nick. De la Nusfalau la Sacueni e rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Multam fain de feedback. Se pare ca tot pe Oradea ma duc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate