Florynn Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Pfaaiiiii. dau un bax de bere cu prima ocazie dane. l ai adus din nou in casa mea pe maestrul fuegoooo. aveam o agrafa de birou in statie si mi a ars siguranta. ma faceau astia de la service de ceva maruntei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 22, 2016 Share Postat Decembrie 22, 2016 Ma poate indruma cineva spre o scoala ieftina pt categoria E? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucea Postat Decembrie 23, 2016 Share Postat Decembrie 23, 2016 Vorbeste cu Varo Peter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 23, 2016 Share Postat Decembrie 23, 2016 Are remorca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Decembrie 23, 2016 Share Postat Decembrie 23, 2016 el ar trebui sa stie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Decembrie 23, 2016 Share Postat Decembrie 23, 2016 Apoi nu aia e problema,ca am si eu nr lui.Da nu vroiam sa deranjez acum oamenii.Ma gandeam ca a facut cineva recent aceasta categorie si stie cine face mai ieftin in Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Ianuarie 1, 2017 Share Postat Ianuarie 1, 2017 Stie cineva de unde pot cumpara, din Cluj, o bucata de platbanda de cupru, am nevoie de vreo jumatate de metru de 30x5mm sau pe aproape. La Mafcom am incercat, nu au decat bare de cupru si table mari si subtiri. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 3, 2017 Share Postat Ianuarie 3, 2017 Stie cineva de unde pot cumpara, din Cluj, o bucata de platbanda de cupru, am nevoie de vreo jumatate de metru de 30x5mm sau pe aproape. La Mafcom am incercat, nu au decat bare de cupru si table mari si subtiri. Multumesc anticipat. colormetal.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 6, 2017 Share Postat Ianuarie 6, 2017 Stiti pe cineva, poate chiar firma care importa masini second din UK? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 18, 2017 Share Postat Ianuarie 18, 2017 Si a facut cineva o simulare pt Rca pe o perioada de 8 lunii? E diferenta mare fata de 6 luni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Si a facut cineva o simulare pt Rca pe o perioada de 8 lunii? E diferenta mare fata de 6 luni? Am rugat un prieten, acum vreo saptamana, sa-mi faca o simulare pt. RCA. Ca o "curiozitate", am gasit la Tiriac pe un an la acelasi pret ca pt. 6 luni , 235 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Foarte bun pret Sper sa gasim si in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Am un mp3 player de instalat pe masina, in locul casetofonului vechi. Se baga cineva? Sau stiti sa imi recomandati pe cineva? Mufele nu sunt la fel Si daca tot sunt aici, stiti unde as putea sincroniza o telecomanda originala de masina, ca nu merge inchiderea centralizata? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 mufele sunt la fel ?Daca nu iti cumperi o mufa de pe Baritiu ,nu stiu cum ii zice la magazin si ii simplu sa le legi singur. Ambele ar trebui sa aiba schema firelor pe ele ,tai cate un fir si legi ,tot asa pana nu mai ai fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Magazinul SAIMON » Post actualizat in 25 Jan 2017 11:13 Am un mp3 player de instalat pe masina, in locul casetofonului vechi. Se baga cineva? Sau stiti sa imi recomandati pe cineva? Mufele nu sunt la fel Si daca tot sunt aici, stiti unde as putea sincroniza o telecomanda originala de masina, ca nu merge inchiderea centralizata? Multumesc Incearca in Baciu la SCANROM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Multumesc de ponturi. O sa incerc pe Baritiu si in Baciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Incearca in Baciu la SCANROM recomand si eu! » Post actualizat in 09 Feb 2017 15:12 sa nu mergeti NICIODATA la Auto Mircea sa va faceti actele! vara trecuta mi-au gresit de 2 ori niste serii, -credeam ca viata e grea, shit happens, se mai intampla, etc- dar amu de 3 ori a trebuit sa ma intorc cu dosarul la ei!!!! fwutu-le muma-n cwur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aries_Seira Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Buna seara ! Stie cineva un geamgiu sau pe cineva pasionat de lucru cu sticla (taiat,gaurit, slefuit o margine,doua si lipit sau montat diferite cleme) in Cluj Napoca sau pe langa Cluj Napoca ? Nimic complicat : doua rafturi de 50x50 cm cu doua polite. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 recomand si eu! » Post actualizat in 09 Feb 2017 15:12 sa nu mergeti NICIODATA la Auto Mircea sa va faceti actele! vara trecuta mi-au gresit de 2 ori niste serii, -credeam ca viata e grea, shit happens, se mai intampla, etc- dar amu de 3 ori a trebuit sa ma intorc cu dosarul la ei!!!! fwutu-le muma-n cwur! recomand si eu! » Post actualizat in 09 Feb 2017 15:12 sa nu mergeti NICIODATA la Auto Mircea sa va faceti actele! vara trecuta mi-au gresit de 2 ori niste serii, -credeam ca viata e grea, shit happens, se mai intampla, etc- dar amu de 3 ori a trebuit sa ma intorc cu dosarul la ei!!!! fwutu-le muma-n cwur! Lucrez cu Auto mircea de multi multi ani! Orice problema am avut, mi-au rezolvat-o. Doamna Mihaela de la acte e chiar foarte priceputa, daar oricine poate gresi. Ca un sfat pt tine, toate actele ar trebui verificate si de tine , tocmai sa nu te intorci de la politie sau Rar pt o serie tiparita gresit. Il cunosc personal si pe Mircea, care e un om super corect. Verifica-ti actele !! Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Marius, si eu tot la ei am fost de la Revolutie incoace, si multe multe masini, tot parcul auto cu dosarele lor au fost!! Dar vara m-au intors ca au scris L3E in loc de L5E, iar amu o data au scris O in loc de U, apoi A in loc de 1..... Eu m-am saturat de greselile astea......, mai ales ca e perioada de razboi la ghisee! Cu verificatul iti dau dreptate, dar cred ca 99,99% din clienti nu stau acolo sa verifice toate seriile, numerele, literele din CVC, din fisa de inmatriculare, si din dosarul de primarie... Stii, la peco cand cumperi rovinieta si iti dau spre verificat numarul e o chestie, sau la notar cand semnezi ceva, inteleg, dar aici abia asteapta sa scape de tine sa vina urmatorul client .... stii tu, acum e la moda ....alta intrebare .... ne-a dat sa semnam repede actele si la revedere, nici vorba sa ne intrebe daca am dori sa verificam.... Orice are inceput, are si sfarsit! Eu (atat personal cat si firma) nu o sa le mai trec pragul never-ever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 (editat) Bubbe, ai dreptate. Ar trebui sa-si asume aceasta seriozitate. Editat Februarie 10, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 (editat) Poate sa imi spuna cineva pe la ce magazin moto din Cluj pot gasi o casca braincap/nazy? Am vazut ca multe din ele nu tin asa ceva si vreau sa probez inainte sa cumpar. Multumesc. Editat Februarie 13, 2017 de pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 Oare care are de vanzare suruburi de carene? Imi lipsesc cateva si le-as pune la loc. Mi-a picat si un surub de prindere de la sa, mi-ar trebui si unul din ala...sau ambele, daca vin la set. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 Salut, este cineva pe aici care lucreaza la reprezentanta Volkswagen Cluj sau care ar putea sa ma ajute sa verific o masina in baza de date dupa seria de sasiu si conditiile in care se poate face acest lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 (editat) daca ai seria, poti si aici https://inspectorauto.ro/ro/verificare-vin/wvwzzzauzep514249/ La reprezentanta te costa cam 150 lei istoricul, atat cat exista in baza de date. » Post actualizat in 15 Feb 2017 14:45 Salut, este cineva pe aici care lucreaza la reprezentanta Volkswagen Cluj sau care ar putea sa ma ajute sa verific o masina in baza de date dupa seria de sasiu si conditiile in care se poate face acest lucru? Editat Februarie 15, 2017 de ®azvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate