dragon tech Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 0752669134 Pety Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Doctorul Hancu Nicolae,Clinica de Boli de Nutritie si Diabet(Pe str.Clinicilor,in stanga BCU)! Confirm. Hancu e regele caloriilor. Mai are consultatii si dimineata, la Regina Maria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 scaune de birou cu 20% reducere direct pe factura, oferta valabila pana in 31 instrumente de scris pilot (made in japan) cu 50% reducere direct pe factura, oferta valabila pana in 31 tv samsung cu 20% reducere pe bon de cumparaturi, oferta valabila pana in 29. ca idee smart-ul de 80cm (32f5300) iese la 1300 ron oferte valabile la Metro Cluj detalii la 0736638582 numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Salut, oare unde as putea gasi ventil pentru janta tubeless ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 La SF Moto!De exemplu! Gratis, alaturi de cafeaua din partea casei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saintmitz Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Gratis, alaturi de cafeaua din partea casei ! oare gasesc la SF Moto si adaptor de la valva Presta la valva Schreder? Ne-gratis, ca inca nu-s client. Poate dupa ce vin cu saua la retapisat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Perfect, poate trec dupamasa pe acolo .. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 oare gasesc la SF Moto si adaptor de la valva Presta la valva Schreder? Ne-gratis, ca inca nu-s client. Poate dupa ce vin cu saua la retapisat No ! De aia n-am. Cu regret ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Gratis, alaturi de cafeaua din partea casei ! Evident ca baietii unde mi-am montat anvelopele aveau asa ca nu le-am folosit .. o sa vin sa le returnez ca n-am ce face cu ele. Oricum multumesc de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salutare,am luat stander ul asta azi si vreau sa stiu daca sm facut o afacere buna,cat ar costa unul in stare buna.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salutare,am luat stander ul asta azi si vreau sa stiu daca sm facut o afacere buna,cat ar costa unul in stare buna.Multumesc Eu am luat unul de la Liedl acum cam 3 ani, era 120 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Inseamna ca 50 lei nu au fost multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iclodean Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Salut imi spui si mie de unde ai luat standerul? Eu am unul luat de pe louis.de fara roti si ma cam chinui cu el. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 (editat) Ceva tijă de oțel de 6-7mm grosime unde găsesc? îmi trebuie 2buc de 25cm. Editat Aprilie 3, 2014 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 L am vazut la un service,auto in Floresti de un an si ceva,m am tot rugat de om sa mi l vanda ca tot nu il foloses si statea in afara degeaba dar nu avrut,azi am zis ca mai merg inca o data sa vorbesc cu el si l am luat pe 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Stie cineva un avocat...care s-a mai ocupat de probleme specifice moto...daca se poate si motociclist...sa imi inteleaga necazu'...din Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 (editat) Salutare, cunoasteti pe cineva care foloseste ulei alimentar si numai are nevoie de el, sau nefolosit la pret ok, multumesc tel 0730634011 Antonio Editat Aprilie 5, 2014 de AntonioAntonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radulaz Postat Aprilie 5, 2014 Share Postat Aprilie 5, 2014 Ce necaz ? esti tu ceea ce caut?...avocat...?sau cunosti pe cineva...avocat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dozzer_bike Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 Salut Ma ajuta careva cu o recomandare pentru indreptat furci moto(jambele). Ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 6, 2014 Share Postat Aprilie 6, 2014 La magazin, altele noi/bune. Fie-ti mila de sanatatea ta ! Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 Cristi, de buna seama ca sa pot indrepta dar nu vor mai avea rezistenta nici macar in forma in care sunt acum ! chiar si cu tratamente ulterioare. Te intreb daca are sens sa aiba tuburi drepte sau mai drepte cu riscul indoirii ulterioare mult mai usoare sau chiar a ruperii ? Nu este mai recomandat sa le foloseasca asa cum sunt pina achizitioneaza altele noi sau sh neindoite ? Iar daca cineva zice de costuri, stiu, suntem toti oarecum saraci si incercam sa obtinem ce dorim cit mai ieftin, dar un picior rupt n-are pret .... Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 in perioada 10.04-13.04 la METRO promotie tableta 7" dual core 1 Ghz, 4Gb memorie interna, 512Mb memorie ram la 199ron cu garantie 5 ani 0736638582 numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 (editat) Si o intrebare cu RADAR-ul : care sunt sansele sa te prinda cu filmare din fata ( unde n ai numar ) si cum demonstreaza ca esti tu ( in caz ca nu ti se vede numarul ) ? Eu am patit-o si am platit amenda. M-am consultat cu un judecator inainte sa vad daca nu merita sa incerc sa o contest, dar mi-a zis ca putini colegi de-ai lui admit genul acesta de actiune(atata timp cat te-a oprit la locul faptei si ti-a cerut actele). In schimb, daca te opreste un alt echipaj decat cel cu radarul(nu pot transmite numarul de inmatriculare prin statie ca la masini) sau in inregistrare nu ai fost clar surprins(exista un alt autovehicul suficient de aproape de tine ca sa nu se poata zice cu siguranta cine avea viteza determinata) in cazul unei contestatii castigi(asta daca e incapatanat politistul si vrea sa te amendeze cu orice pret). Si sansele sa te prinda din fata sunt mari. De cand cu radarele noi, cel putin in zona asta a tarii, cei mai multi asteapta dupa curbe sau locuri fara vizibilitate si sar din masina mai ceva ca niste acrobati... Editat Aprilie 11, 2014 de Vlad S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 oferta la METRO: astazi si maine (12 & 13.04) reducere de 20% pe bon de cumparaturi la gama de televizoare Finlux si Telefunken. garantie 5 ani, hd ready si full hd, diagonale intre 56 si 127 cm, cu sau fara functie smart rata refresh 50, 100 sau 200 hertzi un model de 106cm 3D cu 4 perechi de ochelari incluse preturi intre 609 si 2500 cu tva inclus (din asta se calculeaza reducerea de 20%) 073668582 p.s. nu uitati de tableta cu 5 ani garantie la 199ron numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Eu am patit-o si am platit amenda. M-am consultat cu un judecator inainte sa vad daca nu merita sa incerc sa o contest, dar mi-a zis ca putini colegi de-ai lui admit genul acesta de actiune(atata timp cat te-a oprit la locul faptei si ti-a cerut actele). In schimb, daca te opreste un alt echipaj decat cel cu radarul(nu pot transmite numarul de inmatriculare prin statie ca la masini) sau in inregistrare nu ai fost clar surprins(exista un alt autovehicul suficient de aproape de tine ca sa nu se poata zice cu siguranta cine avea viteza determinata) in cazul unei contestatii castigi(asta daca e incapatanat politistul si vrea sa te amendeze cu orice pret). Si sansele sa te prinda din fata sunt mari. De cand cu radarele noi, cel putin in zona asta a tarii, cei mai multi asteapta dupa curbe sau locuri fara vizibilitate si sar din masina mai ceva ca niste acrobati... Se poate transmite si numarul de la moto prin statie, ca nu-s prea multe caractere. am patit-o eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate