andrei_c Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Tentativa de furt motor in Floresti http://www.stiridecluj.ro/social/clujean-prins-de-politisti-in-timp-ce-incerca-sa-fure-o-motocicleta-din-floresti Cum aflam cine era sa-i rupem picioarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Ma poate indruma cineva catre un dyno test pentru motociclete? Prin zona clujului ...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Ma poate indruma cineva catre un dyno test pentru motociclete? Prin zona clujului ...? /index.php?/topic/424475-dyno-in-cluj/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Stie careva, unde se fac furtune de frana metalice cu lungime custom, la noi in oras? Sau in alte orase, un contact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Stie careva, unde se fac furtune de frana metalice cu lungime custom, la noi in oras? Sau in alte orase, un contact? MOTORLAND pe langa calea ferata de la Cug...0264415729 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Io cred ca Patrick vrea conducte de frana flexibile, cu insertie metalica. Ce ai recomandat tu acolo, aia fac conducte de frana din teava de cupru. Is si alea flexibile, da numa de vro 5 ori Pentru alea cu insertie metalica, e ceva la Timisoara, dar nu mai retin exact cum se numeste firma. Partea buna e ca numa le dai modelul mobrei si ei iti trimit futunele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Am sunat si au zis ca nu. Intr-adevar, exprimarea a lasat de inteles altceva. Merci oricum, a ajutat informatia. O sa apelez la ei pentru altceva. Dane, o sa caut pe forum. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Am sunat si au zis ca nu. Intr-adevar, exprimarea a lasat de inteles altceva. Merci oricum, a ajutat informatia. O sa apelez la ei pentru altceva. Dane, o sa caut pe forum. Merci Pentru futune cu insertie metalica poti incerca la IRENIS in piata abator, nu am numar de telefon dar stiu ca ei fac furtune hidraulice pe comanda. Nu stiu pana la ce diametru pot face, dar poti incerca. Sau mai este un atelier de hidraulica in incinta la licaul de transporturi, acolo am facut niste furtune de frana (ce-i drept fara insertie metalica) pentru un ford american la care nu ii gaseam piese... Editat Mai 20, 2014 de Z3US Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Imi recomanda cineva un magazin online/fizic in Cluj de anvelope moto noi si un service unde pot fi montate? Tocmai am aflat dot-ul cauciucurilor mele si au fost fabricate in 34/05. Chiar daca se prezinta bine am decis sa le schimb. Front Tire 120/70ZR-17M/C 58W Rear Tire 160/60ZR-17M/C 69W De preferat marca Pirelli. Editat Mai 20, 2014 de H3llF0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Imi recomanda cineva un magazin online/fizic in Cluj de anvelope moto noi si un service unde pot fi montate? Tocmai am aflat dot-ul cauciucurilor mele si au fost fabricate in 34/05. Chiar daca se prezinta bine am decis sa le schimb. Front Tire 120/70ZR-17M/C 58W Rear Tire 160/60ZR-17M/C 69W De preferat marca Pirelli. Poti sa tragi o privire aici : http://www.motoemotion.ro/anvelope-moto-la-promotie/set-pirelli-diablo-rosso-ii-120-70-17-58w-160-60-17-69h-.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Ii recomand. Preturi bune si livrare rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 (editat) Poti sa tragi o privire aici : http://www.motoemotion.ro/anvelope-moto-la-promotie/set-pirelli-diablo-rosso-ii-120-70-17-58w-160-60-17-69h-.html Setul recomandat de tine nu aveau pe stoc, am luat tot de la ei dar altceva de la michelin, ajunge maine Puteti sa-mi recomandati si un service de anvelope profi in Cluj? Editat Mai 21, 2014 de H3llF0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Profi sunt toti. Pretul difera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Daca ar fi sa scoatem din ecuatie pretul, tu unde te-ai duce cu motocicleta mult iubita? profi = fara zgarieturi noi pe janta/cadru/carene, service curat, roti echilibrate dupa montare, sa nu rada de tine cand intrebi prostii, sa lucreze cu programare, sa rezolve treaba in max 1h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Ultimul schimb l-am facut la Sebi, cand era pe Rebreanu. Aka sspbike. Datele de contact le gasesti pe aici pe undeva. Ultimul schimb l-am facut singur, cu tot cu echilibrat. Si nu m-am dus la Sebi pentru ca nu lucreaza bine, ci pentru ca imi place sa ma murdaresc pe maini si sa mai beau o bere la o minciuna jos la garaj. Spor si sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 cat costa acuma la RAR omologare -identificare, in vederea primei inmatriculari, la o motocicleta adusa din Olanda? E vorba de Magna mea de 700...Inafara de cele ce trebuiesc platite la politie....Deci numai acolo cat am de platit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 mmda ..., 557,80 roni m-o costat ..., si numai dupa 2-3 zile ma suna sa ma duc dupa carte.Trebuie sa trimita Bucurestiul confirmare, dupa ce se verifica datele trimise...,deci inca un drum.Pe langa asta mai vine declararea la taxe si impozite pe Eroilor la camera 1, iar dupa asta urmeaza politia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 mmda ..., 557,80 roni m-o costat ..., si numai dupa 2-3 zile ma suna sa ma duc dupa carte.Trebuie sa trimita Bucurestiul confirmare, dupa ce se verifica datele trimise...,deci inca un drum.Pe langa asta mai vine declararea la taxe si impozite pe Eroilor la camera 1, iar dupa asta urmeaza politia... Szia, si pe mine m-a costat cca 200 euro cu totul, aveam contract de vanzare-cumparare cu neamtul si declaratie de intrare in tara. Sa te interesezi daca n-ai nevoie de o hartie de la Finante cum ca n-ai de platit TVA sau taxa de mediu. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 sal. da cam 200 euroi coasta,eu am facut actele pe albac la criserv la o d ra draguta care stie ce si cum trebuie facut,si i ti face toate dosarele si pt finante si pt primarie. trebuie scos o hartie de la finante ( pe baza unui dosar ) cum ca nu esti platitor de tva, aici trebuie sa ai la tine un timbru fiscal de 2 lei daca nu plimbi ursu prin centru,iar actele se depun pana pe la ora 12. timbru poti cumpara de la posta din incinta tribunalului care este deschis pana la ora 12 (posibil sa prinzi coada mare ) hartia se elibereaza a 2 a zi incepand cu ora 15 de la acelasi ghiseu de la finante ( daca mergi la ora 16 nu prinzi coada ) mai ai nevoie de traduceri care se pot face pe loc la criserv,si o declaratie notariala cum a fost adusa mobra in tara,pe roti sau platforma, si ce s a intamplat cu numarul de inmatriculare al motorului ( a ramas in tara de origine pt radiere ) notarul costa 50 ronisori si este pe strada mihai veliciu 15 ( fosta amurg ) sau costa 28 roni vis a vis de iulius mall in spatele statiei, dar i ti pune atatea intrebari doamna notar de o iei la fuga. mno daca nu te descurci suna ma 0744291621 si bafta i ti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 ... si mai trebuie sa stii ca de la primarie nu-ti elibereaza ce-ti trebuie doar daca ai achitat toate datorille de pe numele tau, la zi (impozit pe locuinta, amenzi etc) Radu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Rezolvat tot...,mai am dosarul pt. politie..., am si nr preferential..., deci ma astept la cam inca 220 roni cheltuiala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Stie cineva in Cluj vreun magazin care vinde lacate Abus(ma intereseaza doar lacatele, nu lanturile de legat)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Am vazut la magazinul de constructii in zorilor, langa camine. Cel de la strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Stie cineva in Cluj vreun magazin care vinde lacate Abus(ma intereseaza doar lacatele, nu lanturile de legat)? Gasesti mai multe modele in Dedeman la pret bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate