ruler Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Salut, Stie cineva in Cluj un meserias in alarme moto ? Am o alarma cu pager montata pe motor si as vrea sa vad daca se poate regla sensibiliatea pentru partea de perimetru. Nu scrie nimic pe ea sa pot cauta pe net info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 20% reducere pe voucher de cumparaturi la tv-uri Finlux (5 ani garantie), Telefunken (5 ani garantie) si Philips si la toata gama de laptop-uri. pana sambata 7 iunie 0736638582 pana azi la 17:30, dupa aceea is liber numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 20% reducere pe voucher de cumparaturi la tv-uri Finlux (5 ani garantie), Telefunken (5 ani garantie) si Philips si la toata gama de laptop-uri. pana sambata 7 iunie 0736638582 pana azi la 17:30, dupa aceea is liber numa' bine & doamne-agiuta am un tv Telefunken de 127cm (50") la pretul de 1545, redus ieri de la vreo 2000. voucherul la asta vine undeva peste 300 de lei, iese tv-ul in 12 si un pic. si e si smart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 am un tv Telefunken de 127cm (50") la pretul de 1545, redus ieri de la vreo 2000. voucherul la asta vine undeva peste 300 de lei, iese tv-ul in 12 si un pic. si e si smart Voucherul se aplica doar produselor care nu fac parte din alte oferte(din revista), deci cred ca pretul final ramane la 1545. Eu am avut ceva probleme de genu candva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 pai asta nu e in nici o alta promotie. stiu foarte bine ce si cum vand, mersi de atentionare. pe de alta parte, da, pretul platit e 1545, dar, cum le-am spus si altora, pot sa schimb voucherul respectiv pe lei si atunci acest televizor il costa pe om 1200 si cat o fi. si, daca mai e nevoie sa precizez, oferta e valabila la magazinul Metro Cluj. numa' bine & doamne-agiuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Cei care ati luat permisul recent, imi spuneti in cat timp a ajuns permisul la domiciliu prin posta? Daca nu o sa fiu acasa de unde ridic? Am auzit ca toate permisele se ridica de la oficiul postal de langa gara, e adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai L Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Da , e adevarat . Ei zic vreo 2 saptamani ca durata , dar de obicei vine in prima saptamana. Sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Permisul era deja la postas. Am sunat-o si am ridicat-o direct de la el plasticul mult asteptat! Multumesc Mihai pentru informatii! Editat Iunie 6, 2014 de H3llF0rge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 pai asta nu e in nici o alta promotie. stiu foarte bine ce si cum vand, mersi de atentionare. pe de alta parte, da, pretul platit e 1545, dar, cum le-am spus si altora, pot sa schimb voucherul respectiv pe lei si atunci acest televizor il costa pe om 1200 si cat o fi. si, daca mai e nevoie sa precizez, oferta e valabila la magazinul Metro Cluj. numa' bine & doamne-agiuta Daca este cineva interesat,care este deja posesor de legitimatie Metro, ofer si eu 4 vouchere 10% alimentare,detergemti cosmetice, 20% pentru articole nealimentare. Oferta nu este valabila pentru magazinul online si pentru alte articole promotionale, tigari, ciment, cartele de reincarcare, bonuri de carburant. Voucherele se pot folosi intre 20-21.06.2014 si 27-28.06.2014. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randi Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 sal..unde gasesc pe cineva care sudeaza plastic polietilena PE, e de la rezervor de wr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 (editat) sal..unde gasesc pe cineva care sudeaza plastic polietilena PE, e de la rezervor de wr 0740688620 marasti, intersectie siretului cu aleea cu sens interzis , inainte de strada muresului . E primul garaj , in el sunt doi baieti care numai cu sudura plastic se ocupa. Editat Iunie 9, 2014 de aquachrono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 http://www.ibtimes.co.uk/d-day-landing-sites-then-now-normandy-beaches-1944-70-years-later-1450286#.U5ax0VhcaJA.facebook Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
randi Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 0740688620 marasti, intersectie siretului cu aleea cu sens interzis , inainte de strada muresului . E primul garaj , in el sunt doi baieti care numai cu sudura plastic se ocupa. am rezolvat .mersi de inf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gedorin Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 ma intereseaza o reparatie de radiator. recomandati pe cineva in cluj? am impresia ca am o fisura sub buson, ma gandesc ca se poate suda. cam cat poate costa? merita reparat sau sa caut unu second? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 (editat) 0744 633 232 Gulacsi service pe Oasului 50, pe dreapta la 50 m dupa statia de tramvai pe directia Auschan. Repara jante dar se ocupa si de radiatoare. Am apelat de mai multe ori la ei si niciodata n-au facut tampenii. Editat Iunie 13, 2014 de aquachrono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 La nici o saptamana de la montarea cauciucurilor noi am reusit sa ma dau intr-un surub. Cauciucurile au fost montate la SF Moto, oare ofera si servicii de vulcanizare? Puteti recomanda un alt service (non-stop?) unde as putea rezolva problema rapid si profi? Inca nu imi dau seama daca roata pierde sau nu din presiune. Ce fac daca raman in pana in garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 daca e fara camera se rezolva cu snur la orice vulcanizare, sau iti cumperi tu snur si o faci acasa, daca e cu camera o dai jos camera, petec, motat umflat ...si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llF0rge Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 E fara camera. M-am dus cu motoru' pana la MallVulcan pe langa Iulius si au rezolvat baietii in 5 minute m-a costat 10 RON, Sambata la ora 21:30!. Cei care ati mai folosit snur, tine mult si bine ar trebui sa-mi fac griji? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Tine bine. La masina a tinut si autostrada si oras. La moto am vazut la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AntonioAntonio Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 daca mai pui un inca un surub in acelas loc poate nu mai tine........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 Desigur ca puteam sa-ti facem si noi reparatia. Oricum, e bine ca ai rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
O_Stefan Postat Iunie 15, 2014 Share Postat Iunie 15, 2014 cumpar breath guard pentru shoei RF-1100/xr1100...mai merge si la Neotec, and Qwest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fairplaybiker Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 pt cine o fost in grecia imi poate spune cate ceva ce ii de vazut ca vreau sa merg vreo 3 sapt pe la sfarsitul lui august si ce ii de ocolit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikeRider. Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 (editat) pt cine o fost in grecia imi poate spune cate ceva ce ii de vazut ca vreau sa merg vreo 3 sapt pe la sfarsitul lui august si ce ii de ocolit Depinde unde vrei sa mergi in Grecia, in sud in nord, est, vest? Sunt prea multe de vizitat in Grecia, asa ca depinde de regiunea unde vrei sa mergi. Editat Iunie 22, 2014 de BikeRider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate